eşimin annesi...

Konunuzla alakası yok belirteyim
Sizin yazdıklarınızı okurken geçen ki fikir ayrılığına düştüğümüz (sadace kaynana ile) konu geldi dedim demek ki kayınvalide ile arası kötü olmasına rağmen kayınvalide ile pekala yaşanabilir diyor ama kayınvalide ile değil kendi annsi ile yaşadığı için ona öyle geliyor yinede iyi niyetli olduğu belli kayınvalidesiiyle yaşadığı üstelik kendinin pekte bi kabahati yokken kendini kötü hissediyor diye düşünüyordum ki şu kısmı okuyana kadar

__hem babaannesinin hemde kaynananam olacak o karının ismide gülnaz .eşime baska isim koyalım diyorum kavga cıkıyor .

Velhasıl kayınvalide sizi kilometreler öteden rahatsız ediyor bide aynı evdeyken düşünün bakalım nasıl olurdu ?

kadına bakın ya gecen beni aramış güya torununu merak ediyor .o sırada lafını sokuyor .neymiş benim iiligimi istiyormuş .neymiş eşim benle oturma iznı almak için evlenmiş .kendimi kandırıyormuşum boşuna .bide bana türban tak diyor ordan buraya .bende eşime hic ispiyonculuk yapmam onlardan kimse aradımı acarım telfonun kayıt dügmesini tüm konuşmayı kaydederim .eşim zaten sürekli eşer telfonumu fln dinler hepsini kendisi karar verir kim haklı kim haksız

aslında haklısın benim annem eşimle okadar güzel geciniyorki ilk başta istememesine ragmen herkesi biz gibi biliyorum.hem dünki konuda hala ısrar ediyorum ee kadını tanımadan nasıl kötü diye bilir .benimki kötü .gel bak ablamın kayınvalidesine cok iyi bir kadın ablamı bugune kadar hiç üzmedi cok güzel geciniyorlar maşallah .varya benim kayın validem de öle olsun tamam onun yarısı kadar olsun dilesin benden ne dilerse .ama dünki konuda kız daha kayın validesini görmemiş nasıl oldugunu bilmiyor üstelik kadıcıgaz kendisiyle görüsmek için can atıyormuş .

Son düzenleme:
ben de turk degilim bizim de ailelerimiz karsi cikmisti
Ben de istenmeyen gelinip 3-4 ay kaynanayla beraber yasadik ve o gunler neydi oyle hayatimda hatirlamak istemedigim bir zaman dilimi
Ayni senin esin gibi kapiyi carptik gittik ve 8 yildir yuzunu gormuyorum
Esim gider annesidir karismam ama hala kabul etmiyor 2 cocugu olsa bile
Ne yapalim bu onun tercihi
Sana tavsiyem anne ogul aralarinda problem varsa kendileri halletsinler oyle yapti sunu dedi diye kendini ve esini doldurma
Sanslisin ki uzakta yasiyorsun
Isim konusuna gelince esin vicdanini rahatlatmaya calisiyor belki
2.isim dusundun mu hic 2.si de senin sevdigin isim olsun

2 isim düşünsemde olmaz azerbaycanda yaşiyoruz ve burda devlet izin vermiyor 2 isme sen nerelisin

gülnaz isminie hangi ismi biteştire bilirizki zaten biteşmis .hem güzel durmaz zaten kızımın sacma ismı olacak birazda berbat olmasın

Onemli olan ikinizin de gonlunuz hos olmasi degil mi..gulten sevil koymustu bir arkadas kizinin ismini gulten kaynanasinin ismi..nekadar uyuyor sence? Bence hic..
Tabii ki en guzeli soyle kulaga hos gelen bir isim olmasi
Ama esini ikna edemezsen baska care yok gibi

ya kızımın ismi berbatlaşıyor aklımada gelmiyor şuan bişey ben kızımın ismini esmiralda koymak istiyordum cocuklugumdan beri baksana gülnazesmiralda biarada nekadar cirkin

Cocugun ismi Gülnaz olsada kaynanan seni sevmez, sadece oglum lafini gecirmis gelini ezmis diye sevinir bence. Sevinecegine emin olsam koyver gitsin barisirsiniz huzurlu olursun derdim ama sanmiyorum maalesef.

Bence esin teyzesinin kizi hakkindada sana herseyi anlatmamis olabilir, belliki kiza bayagi bir ümit vermis, cikmislardir belkide?
En azindan tüm aile bekliyormus evlenmelerini, esinde yarim agiz ben istemiyorum deyince kimse inanmamistir.
Birde seni ailesine karsi üc sene boyunca sakladi herhalde, üc sene senle birlikteyken ailesine benim birlikte oldugum bir kiz var diyemedi tabii, onlarda hala teyze kizi gelin etme hayalindelerdi.

Ailelerin rizasini almadan evlendiginiz icin bukadar sorun cikti bence, resmen yangindan mal kacirir gibi evlenmisiniz. Sonradan bukadar üzülüp agliyacagina keske ondan önce kendini sevdirmeye ve tanitmaya calissaydin, biraz esin ailesinin yaninda kalsaydi ve orda oldugu halde teyzesinin kizini istemedigini söyleseydi, sadece sen Sebep olmus gibi gözükmezdin.

Su anda agzinla kus tutsan yaranamazsin zaten, belki torun gelirse degisir hersey, belli olmaz...

eşine neden diye sorduğunda sabret dediyse amacı ortada, güya anası olacak kadının adını verecek doğan bebeğe
böylelikle anasıyla buzlar çözülecek sanıyor!!!
ben sana söylim sen de eşine söyle bi zahmet. onun anası o kadar fesat ve cahil bir kadın ki,
bırak doğan çocuğa onun adını vermeyi, dünyayı serseler önüne içi ısınmaz size karşı.
sende boşyere biricik kızına hiiiiç sevmediğin bir isim vermiş olursun,
onu her çağırdığında da aklına kötü şeyler gelir..
eşin bu kadar saftirik olmasın, onun anası isim misim hikayeleriyle yola gelcek insan değil.
insan dediysem lafın gelişi...

ya kızımın ismi berbatlaşıyor aklımada gelmiyor şuan bişey ben kızımın ismini esmiralda koymak istiyordum cocuklugumdan beri baksana gülnazesmiralda biarada nekadar cirkin

esmiralda ne ya
pembe dizi karakteri ismi

iki isimli olsun. sen gülnaz ismini kullanmazsın bence eşinle arana soğukluk sokma. ayrıca hiçte sıkıntı yaratma eşin kapı gibi arkanda anlattıgına göre.

ama esmiralda çok kötü bir isim
özenti gibi böyle..
ben asla çocuğuma öyle bir isim koymam. ispanyolmuyuz biz?

eşinin isim konusunda böyle bişey teklif etmemesi gerekiyor ama etmiş bulundu ve sen kabul etmeyince sorun oluyrsarazı ol ama sende yanına güzel bir sim düşn bende kabul etmedim cok savastım eşim babasının ismini koyacak.benimde tüm yasadıklarıma rağmen ismini söylemem zaten.bende güzzel bi isim düşündüm insallah sağsalim doğsunda bababsının ismi sadece m. seklinde yazılacak :)

istediği ismi koysanda hiçbişey olmuyor..kimse madalya takmıyor.nutulup gidiyor bu fedakarlığın
sende kendi annenin adını birleştir sonuna öyle teklif et eşine?
ayrıca şu varki erkek tarafı ona hiçbizaman naz demez inadına gülnaz derler..bu da insanın içini acıtıyor

bukadar istenmezken evlenmek ne kadar doğru aşk herşeyı yenemıyor iştee kv. deler çok isteyerek aldıkları gelinlere bile dünyayı dar ediyor eşinin bu saçma isteğini kabul etmekten başka bi çaren yok boşuna inatlaşıp kv.denı sevındırmee ayrıca çocuğuna bu ismi vermen senı kvdene sevdirmıycek bunuda bekleme baştan hazırlıklı ol sen ailenınde eşinin ailesınınde evlılığınıze karşı olduğunu bilerek evlenmişsin oyuzden bazı şeylere daha dayanıklı olman gerekıyorr
malasef erkekler evlenınce değişiyorr

ama esmiralda çok kötü bir isim
özenti gibi böyle..
ben asla çocuğuma öyle bir isim koymam. ispanyolmuyuz biz?

azerilerde bu tarz isimler oluyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…