Eşimin Anneme Nefreti

Vallahi cidden o kapıyı çekip çıkarım annem benim yumuşak karnım çok çekti birde benim yüzümden ezilmesini asla istemem bahane olarak görmeyin ben kalp ve tansiyon hastasıyım yüksek riskliyim yani birde annemi annesi geldi aralarını bozdu konumuna da düşürmek istemiyorum
Kalp tansiyon hastası olan insana
o evde sinirlenince nasıl bir şey olmuyor
Demek ki yeterince sinirlenmiyorsun ki tansiyon normal
Benim teyzem tansiyon hastası en ufak bişeyde zıplıyor tansiyonu da ondan dedim

Bana samimi gelmediniz

Kocam annemi azarlayacak ben de bakıcam o kocanın allahını şaşırtırım.

Annenizi de alıp gidin. Doğumu annenizde yapın. Eğer o evde kalmaya devam ederseniz daha beter olucak her şey. Annenizi kovabilir bile eşiniz. Ben şu durumda yol yasağı falan dinlemezdim. Tövbe etsin birdaha annenize bağırmaya, adını ağzına desturla alcak hale getirin o adi kocanızı.

1 haftalık lohusaydım, kaynanam annemle bana etmediğini bırakmadı aşağılık kadın, eşim de onun ağzına bakıp ortaya bi küfür sallayınca benim nevrim döndü. Annem de ağzının payını verdi utandırdı. Bende pılımı pırtımı topladım aradım babamı gel bizi götür diye, babam geldi bunlar çark ettiler. Bu eve en ihtiyacım olduğu zamanda annemi sığdırmayan fesat ananı da ben istemiyorum, hergün burdaydı güleryüzden hazır sofra ve hizmetten başka ne gördü, yalanlarıyla ortalık karıştırdı, zaten annem ona hizmet ediyor diye zoruma da gidiyordu. Anne yapma dedikçe aman kızım huzurunuz bozulmasın diyen bu kadın bu terbiyesizliği haketmedi, ananla koyun koyuna yatın doyun birbirinize bitti bu iş dedim ben.

Eşim annemle benim önümde oturdu yere elimize kapandı bi sürü dil döktü, babam da senin ailen bunlar artık kızım ve torunum, annenin ağzıyla iş yapma şükredicek bi şeyin kalmıycak yoksa demişti.

Şimdi en ufak bi şeyde bile eşim annemi arar annecim nolur gel sana çok ihtiyacımız var der, benden de iyi ağırlar, canım kaynanam balım kaynanam diye nasıl hürmet etceğini şaşıyor.

Böyle bi ders verin sizde. Gerçi ben blöf yapmamıştım gerçekten boşancaktım.

Vallahi kolay değil yuvayı bozmak ama ben annemi ezdirmem göze aldım
Çok haklısınız fakat boşanmayı gerektirecek bir durumunuz yok..İnanın bu keroluğu bir çok erkek yapma potansiyelinde. .
Bırakıp gitmek en kolayı. .Doğumu yaparsınız çeker gidersiniz. .Yine de çözüm odaklı olmanız lazım.

Yani kocanız dış kapının dış mandalı için bunu yapıyorsa yazıklar olsun ona..Fakat sanki tek sebep o değil gibi yüzgöz olunmuş gibi yoksa yaptığı çok cesaret isteyen bir durum.Sizin hatırınız da yok gibi..

En güzeli güzel bir konuşma yapın burda bazı arkadaşlar çok güzel yazmış. .Baktınız hala saçmalıyor. Alın bebeğinizi gidin annenize, birkaç ay size hasret kalsın fakat gitme sebebinizi,rahatsız olduğunuz durumları hem kocanız hem ailesi mutlaka bilsin..Hatta o arkadaşının gazına geldiğini de bilsinler.

Normalde evliliklerde bir tarafın mutlaka alttan alması gerektıgini dusunurum. Ancak burda alttan alacak taraf siz degilsiniz. Haddini bildirin o terbiyesiz kocaniza. Gerekirse sinir krizi gecirin yani. Pislik adam ya kendi cocugu icin gelen kocaman kadina yaptigina bak hadsiz ahlaksiz

Kalp tansiyon hastası olan insana
o evde sinirlenince nasıl bir şey olmuyor
Demek ki yeterince sinirlenmiyorsun ki tansiyon normal
Benim teyzem tansiyon hastası en ufak bişeyde zıplıyor tansiyonu da ondan dedim

Bana samimi gelmediniz

Kocam annemi azarlayacak ben de bakıcam o kocanın allahını şaşırtırım.

Konu sahibi dün hastanelik olmuş zaten. Samimi olmak için ölmesine gerek yok ki

Annenize elalemin yanında bile saygısızlık yapabilen adam size karşı nasıl?
Size karşı da farklı olduğunu sanmıyorum ben. Bir insan terbiyesizse terbiyesizdir. Eşine saygısı olan ve biraz terbiyesi olan adam bunu yapmaz.

Her ne tepki veriyorsanız yetersiz kalıyor demek ki. Ağzını çoktan yırtmanız gerekirdi.

Bu konu gerçek mi cidden ? Konu o kadar havada kalmış ki...Eğer gerçekse çok eziksin konu sahibi. Sana başka diyecek bir şeyim yok.

Annenize karşı içim çok acıdı biran .allah eşinize akıl fikir versin . Napılır bilmiyorum böyle bir durum için ama baya baya iyi bir dersi hakediyor .dersten de öte neden yani çok saçma bir sebep yokken böyle davranması. KV dolduruyor olabilir mi ? Babamı annesi ve dedem çok doldururdu mesela o da bazen böyle davranirdi anneanneme karşı .

Annenize karşı içim çok acıdı biran .allah eşinize akıl fikir versin . Napılır bilmiyorum böyle bir durum için ama baya baya iyi bir dersi hakediyor .dersten de öte neden yani çok saçma bir sebep yokken böyle davranması. KV dolduruyor olabilir mi ? Babamı annesi ve dedem çok doldururdu mesela o da bazen böyle davranirdi anneanneme karşı .sanki

bu tarz konular genelde doğum sırasında oluyor. bende yaşadım. lohusayken konu şuydu: EŞİM ANNEME KIZIN KAHVALTI HAZIRLARKEN BAZEN REÇEL GETİRMİYOR KENDİ YEMİYOR DİE dedi :) annemde o unutuyordur o unuttuğunda sen getir dedi die tabi bu bahane. yapmadığını bırakmadı annen nasıl senin savunur ben karıma bişey diyemicem mi dio. suratına bakmaz tersler konuşmaz dalga geçer gibi umursamaz. dayanamadım artık lohusa lohusa konuştum altındaki sebep annesiyle annemin yine ben hamileyken yaşadıkları tartışmaya bağladı. yani dolduruşa geldiği belli. tabi sonunda vicdanı anladı. direk özür dilemedi ama annemin doğum gününü kutlamıştı gitmeden pastayla. ama ben asla unutmuyorum. unutmayacağımda. bu doğumda da yaşarsam annemle gideceğim doğumdan sonra.

Çok sordum neden sevmediğini yok öyle bişi diyor madem yok öyle bişi davranışlarına dikkat et diyorum tamam diyor arkamı dönüyorum aynı

Mesela annemi azarladı dediniz,o an niye sessiz kalıyorsunuz ? Desenize '' sen ne diyorsun ? düzgün konuş annemle '' diye ? Uzatırsa siz de uzatın,''ben senin annene böyle mi davranıyorum,saygısızlık etme'' deyin.Erkek diye bu kadar korkmanıza gerek yok,dışarıda milyonlarcası var,ama bir tane anneniz var,ezdirmeyin elin adamına.

İnanın ne anlatacağımı da bilmiyorum!! belli bir sebep yok, eşimin birilerinin dolduruşuna geldiğini düşünüyorum!!! yok öyle birşey desede eşim annemden nefret ediyor!!

Benim ailemde eşimin aileside bizden farklı şehirlerde yaşıyorlar. Biz üç yıllık evliyiz ve ben şuan 34 haftalık hamileyim!!

Benim ailem çok sık gelmez ziyaretimize 3 yılda annemin bu ikinci gelişi ilk geldiğinde bir hafta kaldı bu sefer erken doğum olabileceği için benim ısrarımla geldi biraz zoraki geldi yani ki kadıncağızı bu duruma düşürdüğüm için çok pişmanım.

Eşimin annesi ise senede iki kere gelir ve her gelişinde bir ay kalır hiçbirşey ine ses etmem (bunları yazıyorum ki durum net anlaşılsın yani hamileyim diye hormonal bir durum söz konusu olmadığı anlaşılsın)

Gelelim eşimin davranışlarına sürekli anneme laf sokuyor sürekli nefret dolu bakışlarını yakalıyorum geçen gezmeye gittik mesela başka birileride vardı annemi bir azarlayışı vardı görmeniz lazım ben bu davranışlarına tabi ki sessiz kalmıyorum ama kadın haliyle alınıyor diyor kızım ben senin için buradayım siz mutlu olun ama nasıl mutlu olabilirim gerçekten çok üzülüyorum..

Asla annemi ezdirmek istemiyorum Hani kapıyı çekip çıkıcam ama doğuma az kaldı yol yasağım var kaldım böyle ve tavsiyeleriniz ihtiyacım var siz olsanız ne yapardınız???
Benim annemle eşim de birbirlerinden nefret ederler çok zor bi durum yaşayan bilir.. Onlar görüşmüyorlar zaten... Arada ben kalıyorum.

Ortada hicbir sebep yokken derdi neymis bide azarliycak yerin dibine sokarim onu annem ona karsi terbiyesizlik yapar devamli ezer adam dayanamaz artik anlarim da bu nedir boyle

Yol yasaginiz olmasaydi gercekten o kapiyi cekip cikacak miydiniz? Bu bir bahane de olabilir yani yanlis anlamayin ama adami terk edecek kadini yol yasagi tutmaz.
Esiniz ne kadar zamandir boyle?

bence haklısın.ve yeni olan bişey değil 3 yıldır böyleyse bundan snrada kapıyı çekip çıkamaz bncew

Back
X