Eşimin Anneme Nefreti

Anneme laf söyleyecek adamın ağzına kürekle vururum. Hani anneler sütten çıkmış ak kaşık olmayabilirler, herkes herkesi sevmek zorunda da değildir ama saygı korunmak zorunda. Anneniz eşinize alenen terbiyesizlik yapıyor olsa, eşiniz elbette kendini savunsun ama böyle bir durum yoksa, ağzına o küreği hak ediyor. Susmuyorum demişsiniz ama demek ki yeterince etkili ses de çıkarmıyorsunuz ki aynı terbiyesizlik devam ediyor. Sizi de anlayamayacağım çok nokta var. Bu adam hep böyleydi herhalde. Neden sorunlarınızı ve eşinizin terbiye eğitimini halletmeden çocuk yaptınız ki? Kendi gelişimini tamamlamamış bir adamla çocuk mu büyüteceksiniz?
Sesimin Yeterince etkin olmamasının nedeni onu terketmemem çünkü ne yaparsam yapayım eşime ceza olmuyor onu bırakmam lazım bende bugun git yarın gel laçka bir evlilik istemeyip sabrettiğim için böyle oluyor yani bir gidersem dönmem mantığındayım öyle yetiştirildim

Derdi ne acaba? Cazgir bi anan olsa boyle olmazdi.. ben olsam onun annesine aynisi yapardim kesin.. cocuk olacak baska caren yok. Bence anneni evine gonder. Bu kadar ezilmesine musade etme... icim parcalandi annene dogrusu. Kizina yardima git isitmedigin kalmasin
Eee annem giderse cezasını ben çekicem ben napcam eşimin annesi yengesi dıdısının dıdısı doluşcaklar eşim böyle yapınca da şimdi dedim sezeryan olcak toparlanana kadar kimseyi istemiyorum

Şuan bebeğini düşün bunlara takma kafanı sende bir annesin
Ama çocuk doğduğunda o dengesiz bencil eşin annene bir laf daha ederse al çocuğunu git doğurduğunu seviyorsam doğurana saygı duyacaksın eş herzaman bulunur ama anne asla...
Sende tavır değiştir artık onun ailesine hakettikleri kadar yap
Vallahi benim aileme saygı duymayanın bende ailesine saygı duymam ne münasebet canım
Kesinlikle ben aman kırılmasınlar dedikçe bakıyorum aynı hassasiyet kimsede yok

Üniversite hastanesinde sezeryan la doğum yapıcam erkek refakatçi kabul etmiyorlar yoksa kimseyi bulaştırmam
O da bi tuhaf.. yani zorla anneyi kv yi karistirtiyor hastaneler oyleyse. Kadin erkek esitligi derler neden koca kalamiyor. Vallahi cok tuhaf. Peki neden kabul etmiyolar erkek, bi bilgin var mi?

O da bi tuhaf.. yani zorla anneyi kv yi karistirtiyor hastaneler oyleyse. Kadin erkek esitligi derler neden koca kalamiyor. Vallahi cok tuhaf. Peki neden kabul etmiyolar erkek, bi bilgin var mi?
Mahremiyet açısından kabul etmiyorlar sadece belli ziyaret saatinde girip çıkabiliyorlar

Ben hiçbirşey yapmadım demedim ki haklıyken haksız duruma düşmek ve annemi daha da zora sokmak istemedim sadece onun annesi de doğumdan sonra gelicek ve belki suçu yok ama nasibini alıcak ha bide dipnot düşeyim doğuma annen gelmesin doğumdan sonra gelsin diye eşime ısrar ettim
Pardon ya hu ne demek ısrar etmek.
Annem gelecek dersiniz olur biter.
Ayrıca anneniz neden üzülecek ? Onu azarlayan damadına ,kızı cevap verdi diye mi ?
Bilmiyorum ama koca için anneden vazgeçenlerin sonu hep kötü oluyor.
Vazgeçmedim diyeceksiniz ama bu kadar da yumuşak davranılmaz.
Ben anneme laf eden bir densizi koca diye yanımda tutmam.

Pardon ya hu ne demek ısrar etmek.
Annem gelecek dersiniz olur biter.
Ayrıca anneniz neden üzülecek ? Onu azarlayan damadına ,kızı cevap verdi diye mi ?
Bilmiyorum ama koca için anneden vazgeçenlerin sonu hep kötü oluyor.
Vazgeçmedim diyeceksiniz ama bu kadar da yumuşak davranılmaz.
Ben anneme laf eden bir densizi koca diye yanımda tutmam.
Ben de koca meraklısı değilim zaten ama düşünmem gereken çok fazla nokta var?? Mesela;
1. Kendi sağlığım (34 haftadan sonra doktor değiştirmek ne kadar doğru üstelik kalp hastasıyım ve yüksek riskliyim her hastane kabul etmiyor beni)
2.bebeğimin sağlığını düşünmem lazım
3.Annemi alıp çekip gitsem bir sürü dedikodu dönecek vay efendim annesi geldi aralarını bozdu diyecekler annemi tanıyorum daha çok üzülecek

Gibi düşünceler var kafamda doğumdan sonra netleştireceğim herşeyi

Ben de koca meraklısı değilim zaten ama düşünmem gereken çok fazla nokta var?? Mesela;
1. Kendi sağlığım (34 haftadan sonra doktor değiştirmek ne kadar doğru üstelik kalp hastasıyım ve yüksek riskliyim her hastane kabul etmiyor beni)
2.bebeğimin sağlığını düşünmem lazım
3.Annemi alıp çekip gitsem bir sürü dedikodu dönecek vay efendim annesi geldi aralarını bozdu diyecekler annemi tanıyorum daha çok üzülecek

Gibi düşünceler var kafamda doğumdan sonra netleştireceğim herşeyi
Kimse size boşanın demedi ki.
ben kendi yapacağım şeyi söyledim.
Kaldı ki hamile kalmadan da eş dediğiniz kişi zaten bu şekildeymiş.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Umarım doğumdan sonra daha beter hale gelmez.

Kimse size boşanın demedi ki.
ben kendi yapacağım şeyi söyledim.
Kaldı ki hamile kalmadan da eş dediğiniz kişi zaten bu şekildeymiş.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Umarım doğumdan sonra daha beter hale gelmez.
Valla dediğim gibi beklediğim şeyler var zaman gösterecek ama eşe bağımlı biri değilim iyi bir işim iyi bir maaşım var kimseye muhtaç olmam Allahın izniyle eş kişisi davranışlarını ayarlamazsa kendi bilir sadece zamanlama ile ilgili sıkıntım var

Valla dediğim gibi beklediğim şeyler var zaman gösterecek ama eşe bağımlı biri değilim iyi bir işim iyi bir maaşım var kimseye muhtaç olmam Allahın izniyle eş kişisi davranışlarını ayarlamazsa kendi bilir sadece zamanlama ile ilgili sıkıntım var
İnşallah dediğiniz gibidir.
Yoksa sizin için hayatta çok büyük pişmanlıklar doğacak.
Ama bir daha böyle bir şey yaparsa lütfen ağır şekilde tepki verin.
Herkesin annesi çok kıymetli.
Unutmayın yarın bir gün koca el olur gider ama anne asla.

Umarim hersey güzel olur. Peki siz konuşma yaptiktan sonra bari evde davranışlarında degisiklik oldu mu esinizin ? Bu da önemli bence . Kesinlikle doğumda anneniz kalsın ama adam huzur vermiyorsa da çok kötü bir durum malesef

İnşallah dediğiniz gibidir.
Yoksa sizin için hayatta çok büyük pişmanlıklar doğacak.
Ama bir daha böyle bir şey yaparsa lütfen ağır şekilde tepki verin.
Herkesin annesi çok kıymetli.
Unutmayın yarın bir gün koca el olur gider ama anne asla.
Tabiki birçok şeyin farkında olan bir insanım benim annem çok kıymetli, bu işin bir dahası yok benim için zaten hatta annem bakacaktı bebeğime doğumdan sonra onuda yaptırmayacağm ezdirmem annemi

Umarim hersey güzel olur. Peki siz konuşma yaptiktan sonra bari evde davranışlarında degisiklik oldu mu esinizin ? Bu da önemli bence . Kesinlikle doğumda anneniz kalsın ama adam huzur vermiyorsa da çok kötü bir durum malesef
Valla süt dökmüş kedi derler ya eşim şuan öyle ama neye yarar ki olan oldu işin hastane kısmından sonra annem gitmek isterse kal diye ısrar etmeyeceğim ve bebeğime baksın istiyordum ama onu da yaptırmayacağım ezdirmem annemi kusura bakmasın kimse

Back
X