Eşimin Anneme Nefreti

Tek fikrim akraba kadın bişiler döndü ama cidden haberim yok
Yok valla ben ne yapar eder öğrenirdim. Sokun bi odaya kilitleyin kapıyı, derdini anlatana kadar bu odadan çıkmayacaksın diyin. Belki de gerçekten incitecek bi şey gitti kulağına, ha yine de haklı çıkarmaz ama varsa bi yanlış anlaşılma düzeltilsin. Öyle kv'ye aynı muamele yapmayla falan olumlu bi sonuç alacağınızı düşünmüyorum. Doğum yaklaştığını, riskli olacağını, üzüldüğünüzü ve bunu yapmaya hakkı olmadığını söyleyin. Bu stresle doğuma girmek istemiyorum deyin. Napın, edin öğrenin yani vardır muhakkak bi sebebi.

Ama kv si şimdi orda değil, ne zaman gelecek belli değil. Yakın zamanda geldi diyelim, konu sahibi annesinin yanında kv ye öyle davranınca da olaylar çok büyür. Annesi dolduruyor da böyle davranıyor derler, kocasının yaptığı unutulur.
Nerde tutsak elde kalıyor kovuncada anası yaptırdı deyip yüklenirler KV yi arayıp oğlunun yaptıklarını mi dese ki sonuçta oda bir büyük bir anne zaten durumum da agir gibilerden
Yada bi cinnet geçirip evde herşeyi yıkacak dökecek saugiziz herif diye azda blöf yapicak anca bu adan bundan anlar

Aileme terbiyesizlik yapacak adam daha doğmadı o kadar net. Sakin filanda konusamam kavgaysa en alasi. Hee düzelmiyordu ya kapida bulur kendisini ya da anasi evden iceri giremez.net

Nerde tutsak elde kalıyor kovuncada anası yaptırdı deyip yüklenirler KV yi arayıp oğlunun yaptıklarını mi dese ki sonuçta oda bir büyük bir anne zaten durumum da agir gibilerden
Yada bi cinnet geçirip evde herşeyi yıkacak dökecek saugiziz herif diye azda blöf yapicak anca bu adan bundan anlar
Cinnet geçirme de olur evet ama işte kalp tansiyon hastası, bebek için de kendi için de çok riskli :KK43: aynen nerden tutulsa elde kalıyor.
Allah merhamet versin kocasına, şu durumda ki kadını üzüyor

Cinnet geçirme de olur evet ana işte kalp tansiyon hastası, bebek için de kendi için de çok riskli :( aynen nerden tutulsa elde kalıyor.
Allah merhamet versin kocasına, şu durumda ki kadını üzüyor
Burnundan gelsin o kocanın ne akil veren olmuyor
Cinneti numaradan iki bagrinsin kafasına bi kaç biseu atsin sonrada ay fena oluyom sancim mi var ayt bi kötü yün diye de adama vicdan yaptirsin senin yüzünden bbebek bak kimildamiyo fln dsin bari
Aklıma anca bu geldi

Bu adam en baştan böyleydi sonradan nefreti olmadı sanırsam
Ya da 34 hafta önce iyi damat değildi herhalde
O annenize böyle iken bu saygısızdan çocuk yapmayı nasıl düşünebildiniz
Artık olmuş yargılamıyorum sağlıkla alın kucağınıza ama eşiniz gibi dangozlar babalık rütbesini haketmiyor yahu

Burnundan gelsin o kocanın ne akil veren olmuyor
Cinneti numaradan iki bagrinsin kafasına bi kaç biseu atsin sonrada ay fena oluyom sancim mi var ayt bi kötü yün diye de adama vicdan yaptirsin senin yüzünden bbebek bak kimildamiyo fln dsin bari
Aklıma anca bu geldi
Evet bu şekilde olabilir.
Karı koca arasında huzursuzluk çıkaranların yatacak yeri yok

Onun annesine karsi iyi davrandigimi,onun da bazi kizilcak seylerinin oldugunu(burada bir kac ornek) ama gormezden geldigimi,kendisinin de anneme karsi ayni sekilde yapmasi gerektigini,yapmazsa ben de annesine onun benim anneme davrandigi sekilde davrancagimi belirtirdim.ama bunu hamilelegin son sureclerinde degil daha uygun bir zamanda yapardim.

Haklısınız şuan buna gerçekten değer mi karar veremiyorum

Hamilesiniz , evet değer.

Madem çocuk sahibi olması için uygun bir yuva diye düşünüp karar verdiyseniz çabalamaya değer demektir.

Çabalamak zorundasınız. Terk etmek, evliliği bitirmek istemek gibi bir lüksü yok anne babanın her olumsuzlukta.

En azından elinden geleni yaptığına emin olmalı.

Eşinizin annenize olan duygularını kontrol edemezsiniz , buna hakkımızda yok ancak saygılı olmak zorunda.

Koca kadını azarlamak ne demek. Empati kurmasını sağlayın, toplum içinde siz annesine o şekilde davranırsanız nasıl hisseder ve tepkisi ne olur , sorun kendisine?

Eşiniz neden öyle annenize karşı , cevabı ne oluyor konustugunuzda ?

Rest çekebilirsiniz , saygısını yitirdiğini , kafanızın karıştığını anlatabilirsiniz.

Kavga etmeyin, kırgın ve karışık olun.

Yani kovsan olmuyor gitsem olmuyor her turlu sana eksi olarak dönecek en iyisi numara
Gizli silah bunlar anca bundan anlar
Kullansin hamileliğin nimetini
Numaraya gerek yok dün akşam yüksek tansiyondan hastaneye yatırıldım şu an rahat a yazabiliyorsam sebebi bu 160\100 Tansiyonla geldim şuan düşürüldü en iyi ihtimal yarın çıkacağım ha eşim peşimde dönüyormu evet ama benim istediğim bu değil ki anlamıyor

Numaraya gerek yok dün akşam yüksek tansiyondan hastaneye yatırıldım şu an rahat a yazabiliyorsam sebebi bu 160\100 Tansiyonla geldim şuan düşürüldü en iyi ihtimal yarın çıkacağım ha eşim peşimde dönüyormu evet ama benim istediğim bu değil ki
İste sen su anda annemle aradaki gerginlik beni bu hale getirdi lütfen saygıyı bırakma benin sevdiğim adam bu değil çocuğunun babası boyle saygısız mi olacak fln de duygu sömürüsü yap sonuna kadar

Kayinvalideniz insan gibi insansa durumu ona anlatın. Eşimin arkadaşı eşimi anneme karşı dolduruyor deyin. Alsın oğlunu karşınına güzelce konuşsun.

Onların aralarındaki mesele sizin kocanızı ilgilendirmez.
Aunn ya tavır alan adama da gicccik oliyom
Bi de kadınlar için Tripli derler

Numaraya gerek yok dün akşam yüksek tansiyondan hastaneye yatırıldım şu an rahat a yazabiliyorsam sebebi bu 160\100 Tansiyonla geldim şuan düşürüldü en iyi ihtimal yarın çıkacağım ha eşim peşimde dönüyormu evet ama benim istediğim bu değil ki anlamıyor
Ya Allah korusun tansiyon çok önemli hamilelikte :(

Hayır canım ne münasebet bir yuvayı boz çek git demek bu kadar kolay mı? Yorumlara şaşırdım açıkçası. Size gelince son derece haklısınız. Oldukça sert bir dille konuşun annemin gönlünü alıp normal davranana kadar seninle iletişimi kesiyorum deyin. Bize anlattığınız gibi bizim için burda düzenini bozup geldi önceden de çok çekti ezildi ama senin böyle davranmaya hakkın yok gibi gibi şeyler söyleyin. Ve ciddi bu durumu büyütün. Ama bu yuvayı bozmak için değil bir şeyleri düzeltmek için yapın bunu. Gerekiyorsa siz de annesine o şekilde davranın anlasın.
Yorumların %50 si de bu sizin dediğiniz şekilde. Ee kadının ne günahı var ki oğlunun mallığının cezasını o ödesin?

Ben anlamıyorum konu sahibi. Eşiniz annenizi terslerken siz olaya şahit oluyor ve sessiz mi kalıyorsunuz? Hadi bir kere olur ikinciye nasıl aynı hareketi yapmaya cesaret edebiliyor bu adamcık?

Nasıl olurda annenize bağırabilir? Saygısızlık..
Eşinize annenizi niçin sevmediğini sordunuz mu? Bu konudan hiç bahsetmemişsiniz.
Yanlış anlamayın ne kadar haklı sebepleri olsada bağıramaz ama çözüm bulmak adına soruyorum.

Nasıl olurda annenize bağırabilir? Saygısızlık..
Eşinize annenizi niçin sevmediğini sordunuz mu? Bu konudan hiç bahsetmemişsiniz.
Yanlış anlamayın ne kadar haklı sebepleri olsada bağıramaz ama çözüm bulmak adına soruyorum.
Çok sordum neden sevmediğini yok öyle bişi diyor madem yok öyle bişi davranışlarına dikkat et diyorum tamam diyor arkamı dönüyorum aynı

Back
X