Ne yalan soyliyeyim ben varken Ayse her zaman oldugu gibi davraniyor zaten kadin erkek herkese karsi fazla sayilabilecek samimiyeti soz konusu. Gruptaki diger arkadaslarina karsi da samimi ama sorun su gruptaki diger arkadaslari Aysenin samimiyetine bu kadar ilimli yaklasmiyor ne kadar dost olsalar da ince bi cizgi var arada ben bile anlayabiliyorum bunu ancak esim ya o cizgiyi ayarlayamiyor ya da ilgisi var
Bence is kocanizda bitiyor.
Aklima ilk once care olarak ayseye ykin ol ayse hayallere kapilmasin uzak dursun kocanizdan.
Mutluyuz susu ver dedim. Ama diyosunki ayse herkese boyle. Hem ayse gelip bide size sorarmis dekorasyon yada her nyse. Ayse sucsuz burda.
Esinizde bitiyor olay. Simdi esinize gidip onla gorusmeni istemiyorum demek birz sert olucak ama baskada care kalmiyor.
Bi ihtimal kiskandirmak ve sizi anlaminizi saglamak icin sizde bi erkek arkdasinizla takilin. Burda takilin derken 1 saat boyunca telefonda konusun demiyorm ama.
Herseye ragmen bi evli barkli kadina uygun dusmez.
Ben sizin yerinizde olsam bi arkdasimla saygi cercevesi icinde gorusmeye baslarim ve pembe yalanlar soylerdim esime.
5 dk konustugunuzu soylemek yerine yarim saat konustuk demek mesela.
Benle bulusmak istiyor anlastik bulusucaz diyin mesela.
Git gide dozu arttirin.
Eger derseki hayir gidemezsin yok o yok bu.
O zmn anlasmak icin masaya oturun.
Tm gitmiyim, o zmn sende ayseyle surya gitme.
Bana gore hic bi mahsuru yok ayseyle gorusmenin. Ama ayse seninyakin arkadasin, x te benim yakin bi arkdasim.
Sen onla gorustgun gibi bende x le gorusebilirim bence diyin.
Burda ayseden yola cikmayin belli etmeyin kiskancliginizi. Esinizin davranislarindan yola cikip ayseyle gorusmelerini kisitlayin.