Birine wifi internetiyle baktım diğerine bakmadan bunu okumam iyi olduBu gece bu konuda geçen terimleri Google görsellerde Wi-Fi internetiyle açamıyorum bile, mobilden bakıyorum. Yetmedi mi bu kadar genel kültür ahsjajjs
Sen çok çabuk gaza geliyorsun bakDeme bacim zaten aklima girdi, bak gecen senin yorumlarindan gaza geldim
Üüüfffff sizde, daha kaç kere dünyaya geleceğiz be. Gözümüz açık gideceğimize, g.tümüz delik gideriz. Kasmayın bu kadar seven sevdiğine yapsın arkadaşlar. Az önce kahve pembenin yorumlarını gördüm banlı iken.Deme bacim zaten aklima girdi, bak gecen senin yorumlarindan gaza geldim
Asko ben o tipalari gordugumden beri agliyom zatenKanka biz yaşlanmışız, köşe de ağlayalım mı
Niye wifiden bakınca ne oluyo? Ne oluyo ki?Birine wifi internetiyle baktım diğerine bakmadan bunu okumam iyi oldu
Bundan sonra frene basacamSen çok çabuk gaza geliyorsun bak
Benim Wifi interneti açmadı ki, açsa bakacağım. O bile açamadı.Birine wifi internetiyle baktım diğerine bakmadan bunu okumam iyi oldu
WiFi geçmişi varmış heralde ama nerden girilir bilmiyorum.Niye wifiden bakınca ne oluyo? Ne oluyo ki?
Ya ben yorumların sonuna gelene kadar terimi unuttum millet yapıyormuşBenim Wifi interneti açmadı ki, açsa bakacağım. O bile açamadı.
EhehehWiFi geçmişi varmış heralde ama nerden girilir bilmiyorum.
Zaten ben g.tu geçende deldirdimÜüüfffff sizde, daha kaç kere dünyaya geleceğiz be. Gözümüz açık gideceğimize, g.tümüz delik gideriz. Kasmayın bu kadar seven sevdiğine yapsın arkadaşlar. Az önce kahve pembenin yorumlarını gördüm banlı iken.
Burda vaaz verip oral seks sormuş. @Kahve Pembe sormak isterim. Normal seks hakkında bir tecrüben var mı ki orale sardın şimdik bacım?
Kocam geçmişimi okursa hoş şeyler olmaz. Acil bilen yazsın arkadaşlarWiFi geçmişi varmış heralde ama nerden girilir bilmiyorum.
Ahjsjsjdkdkdkslös rezaletWiFi geçmişi varmış heralde ama nerden girilir bilmiyorum.
O sırada straponun arastirildigini goren hemsirenin kocasiWiFi geçmişi varmış heralde ama nerden girilir bilmiyorum.
Lazer peşinde koşan kediler geldi aklıma asgahahhaAsko ben o tipalari gordugumden beri agliyom zatenalcam ama onlardan isil isil kocama yesil isik kirmizi isik oynaticam hagsjsbss
Jsgsjshshshs ayy hayal edemiyorum gulmekten ahagahsvsLazer peşi de koşan kediler geldi aklıma asgahahha
Kanka benim daha kötü komsuyla ortak WiFi kullanıyoruzO sırada straponun arastirildigini goren hemsirenin kocasi
Eki Görüntüle 3211169