Eşimin ailesini sevmiyorum

Sevmek zorunda değilsiniz. Özel günler bayram dışında gitmek zorunda da değilsiniz ama ne yaparsanız yapın eşinize ailesini kötülemeyin. Aranız bozulur buna değmez. Siz tatlı dille, "onları uzaktan sevmek daha güzel" gibisinden takılın. Mazeretler bulun ve sanki onlar anlayışla karşılamış gibi davranın (öyle olmasa bile) ve he he deyin kendi istediğinizi yapın. Laflarına da aldırış etmeyin. Annenize şifalar dilerim.

Söyledikleriniz çok doğru. Şimdi böyle konularda hep kocalar suçlanıyor ama böyle bir ailede yetişmiş erkek, birey olmayı, kendi haklarını ve sınırlarını bilmeyi, korumayı öğrenemiyor yani ne yazık ki. Yani ya terapiye gidecek ya da ne diyelim bu o erkeğin sorunu. Kadın ise birey değil mi? Böyle bir erkekten kendisini ve sınırlarını korumasını beklemek yerine kendi sınırlarını çizmeyi ve korumayı bilecek.

Ben doğuluyum eşim karadenizli bizde hiç öyle çatışma olmadı.Ailemin de bana çok yardımları oldu eşimin işi nedeniyle sene ancak bir kere gidiyoruz 13 sene evliyim ailem eşime ne kırıcı laflar ne de bir kavgaları olmadi ama ben eşimin ailesiyle anlaşamıyorum kavga etmesek iyidirler ama kavga ettimi çok kötü olabiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…