Ay hala maalesef diyor ya.oruç tutan yok malesef
Oruç tutmayan insanlara ne münasebet ya :) normalde çağır derim de oruç değiller ki. Önce bi bekle hepsi çağırsın,eğer çağırırlarsa sen de karşı davet yaparsınselam kızlar 1.5 yıllık evliyim eşimin ailesi ile düğün öncesi düğün sonrası baya problemler yaşadık ama işte ara sırada olsa görüşüyoruz onlar bana bişey demez ben onlara demiorum eltimlede birbirimizen hoşlanmıyoruz ama bir kavgamız yok şimdi ben çocukluğumdan beri oruç tutarım bi sorun olmadıkça ailemdede bunu gördüm misafiri severim ağırlamayıa severim ama eşimin ailesinde kimse oruç tutmuyor yani bizzat kaynım eltim kaynanam kayınpederim kimse tutmuyor eşimde benle evlendikten sonra başladı şimdi eşim iftar verelim ama vermek istemiyorsan vermeyelim dedi bir iftar sofrası en az 2 3 bin arası tutar parası önemli değil ama oruç tutmayan insanlara iftar vermek oruçlu oruçlu oruç tutmayan insanlara yemek yapmak bana zor geliyor bi sorunları olsada tutmasalar başımın üstüneler keyfi tutmuyorlar eşim içten içe çok istiyor bende bu düşüncemi eşime söyledim sende haklısın dedi şimdi sırf eşimi kırmamak için çağırayım mı çağırmayayım mı
E verseydiniz simdiye kadar madem ihtiyaç sahibine. Hem o baskaaa bu baska.maddi durumu aslında şu şekilde yazdım oruç tutmayan insanlara hizmet etmektense o parayı ihtiyaç sahiplerine vermek daha mantıklı gelir diye düşündüm tabi bazı kişiler buna takılmış mevzu para değil
Kesinlikle böyle düşünüyorum ortada çok çok büyük olaylar olmadığı sürece her iki tarafında eşinin ailesine saygı beslemesi gerektiğini düşünüyorum. Sevmeyebilir, bazı insanlardan hoşlanmayabiliriz ancak eşimizin ailesi neticede bir gün evine çağırdın yemek yaptın diye de ölmezsin yaniBen evliliklerde karsi tarafın anasi babasiyla kan davasi guder gibi dusmanlik etmeyi hoş bulmuyorum yav, cok cirkin ve o evliliğinde ömrü uzun olmaz. Esiniz cagirmak istemis bin tane bahane siralamissiniz, kendinizi esinizin yerine koyun ve öyle düşünün, ailesini bir aksam yemegine alamayacak mi?
Düğün oncesi kavgalar da bizim toplum insanlarinin olmazsa olmazi zati, türlü sacmaliklardan illa bi dusman olunur:)
Esinizle birlikte hazirlayin yemegi, izinli oldugu bir gune denk getirin, ya da disaridan pide vb seyler soylersiniz, bi corba/salata bitti gitti. Mesafenizi korumak istiyorsaniz korursunuz yine ama ben ailemi evime çağırmak istesem ve boyle cevap alsam, acayip sogurdum.
Oruclu olmamalari da gram mesele değil benim icin, esim icin bunu dusunmezdim ben.
Oruclu olmakta hiçbir sey yapmadan oturmak demek değil zaten, zor şartlar altinda calisan insanlar da var oruclu sekilde.
Çok saçma bir bakış açısı..size ne kim tutuyor kim tutmuyor . Sevmiyorsunuz istemiyorsunuz dur davet etmezsiniz.selam kızlar 1.5 yıllık evliyim eşimin ailesi ile düğün öncesi düğün sonrası baya problemler yaşadık ama işte ara sırada olsa görüşüyoruz onlar bana bişey demez ben onlara demiorum eltimlede birbirimizen hoşlanmıyoruz ama bir kavgamız yok şimdi ben çocukluğumdan beri oruç tutarım bi sorun olmadıkça ailemdede bunu gördüm misafiri severim ağırlamayıa severim ama eşimin ailesinde kimse oruç tutmuyor yani bizzat kaynım eltim kaynanam kayınpederim kimse tutmuyor eşimde benle evlendikten sonra başladı şimdi eşim iftar verelim ama vermek istemiyorsan vermeyelim dedi bir iftar sofrası en az 2 3 bin arası tutar parası önemli değil ama oruç tutmayan insanlara iftar vermek oruçlu oruçlu oruç tutmayan insanlara yemek yapmak bana zor geliyor bi sorunları olsada tutmasalar başımın üstüneler keyfi tutmuyorlar eşim içten içe çok istiyor bende bu düşüncemi eşime söyledim sende haklısın dedi şimdi sırf eşimi kırmamak için çağırayım mı çağırmayayım mı
Gerek yok yemek vermek illa ramazan diye olmaz. Aile olmak istiyen arayı hertürlü bulur aranız iyi değilse kalsın. Ben olsam vermezdım herkes yerini bilsin.selam kızlar 1.5 yıllık evliyim eşimin ailesi ile düğün öncesi düğün sonrası baya problemler yaşadık ama işte ara sırada olsa görüşüyoruz onlar bana bişey demez ben onlara demiorum eltimlede birbirimizen hoşlanmıyoruz ama bir kavgamız yok şimdi ben çocukluğumdan beri oruç tutarım bi sorun olmadıkça ailemdede bunu gördüm misafiri severim ağırlamayıa severim ama eşimin ailesinde kimse oruç tutmuyor yani bizzat kaynım eltim kaynanam kayınpederim kimse tutmuyor eşimde benle evlendikten sonra başladı şimdi eşim iftar verelim ama vermek istemiyorsan vermeyelim dedi bir iftar sofrası en az 2 3 bin arası tutar parası önemli değil ama oruç tutmayan insanlara iftar vermek oruçlu oruçlu oruç tutmayan insanlara yemek yapmak bana zor geliyor bi sorunları olsada tutmasalar başımın üstüneler keyfi tutmuyorlar eşim içten içe çok istiyor bende bu düşüncemi eşime söyledim sende haklısın dedi şimdi sırf eşimi kırmamak için çağırayım mı çağırmayayım mı
Oruç tutmayana neyin iftarı iki öğrenci doyur daha iyi boşver.selam kızlar 1.5 yıllık evliyim eşimin ailesi ile düğün öncesi düğün sonrası baya problemler yaşadık ama işte ara sırada olsa görüşüyoruz onlar bana bişey demez ben onlara demiorum eltimlede birbirimizen hoşlanmıyoruz ama bir kavgamız yok şimdi ben çocukluğumdan beri oruç tutarım bi sorun olmadıkça ailemdede bunu gördüm misafiri severim ağırlamayıa severim ama eşimin ailesinde kimse oruç tutmuyor yani bizzat kaynım eltim kaynanam kayınpederim kimse tutmuyor eşimde benle evlendikten sonra başladı şimdi eşim iftar verelim ama vermek istemiyorsan vermeyelim dedi bir iftar sofrası en az 2 3 bin arası tutar parası önemli değil ama oruç tutmayan insanlara iftar vermek oruçlu oruçlu oruç tutmayan insanlara yemek yapmak bana zor geliyor bi sorunları olsada tutmasalar başımın üstüneler keyfi tutmuyorlar eşim içten içe çok istiyor bende bu düşüncemi eşime söyledim sende haklısın dedi şimdi sırf eşimi kırmamak için çağırayım mı çağırmayayım mı
Bunun için eşinizi kirmaya degmez, çağırın gitsin ne olacak. Düğün öncesi sonrası vb.meselelerde sorun yaşamayan kimse yok. Bunları böyle takıntı haline getirirseniz sizin için çok zor.selam kızlar 1.5 yıllık evliyim eşimin ailesi ile düğün öncesi düğün sonrası baya problemler yaşadık ama işte ara sırada olsa görüşüyoruz onlar bana bişey demez ben onlara demiorum eltimlede birbirimizen hoşlanmıyoruz ama bir kavgamız yok şimdi ben çocukluğumdan beri oruç tutarım bi sorun olmadıkça ailemdede bunu gördüm misafiri severim ağırlamayıa severim ama eşimin ailesinde kimse oruç tutmuyor yani bizzat kaynım eltim kaynanam kayınpederim kimse tutmuyor eşimde benle evlendikten sonra başladı şimdi eşim iftar verelim ama vermek istemiyorsan vermeyelim dedi bir iftar sofrası en az 2 3 bin arası tutar parası önemli değil ama oruç tutmayan insanlara iftar vermek oruçlu oruçlu oruç tutmayan insanlara yemek yapmak bana zor geliyor bi sorunları olsada tutmasalar başımın üstüneler keyfi tutmuyorlar eşim içten içe çok istiyor bende bu düşüncemi eşime söyledim sende haklısın dedi şimdi sırf eşimi kırmamak için çağırayım mı çağırmayayım mı
Kesinlikle katılıyorum. Ben eşimin gönlü olsun diye yapardım. Sen kimsin ki kayın ailene yemeği sadaka olayıyla bağdaştırıyorsun dimi amaNe anormal kafalar var yahu oruç tutanı tutmayanı mı düşünüyorsunuz, yemek yiyeceksiniz beraber aile olarak bitti gitti. Yapmak istemiyorsan yapma, her sayfada aynı cümleleri tekrar edip durmuşsun , yok ihtiyaç sahibine vereyim diye ee git ver o zaman bize neyi soruyorsun diyanet miyiz biz ?
Benim sayfama girip alakasız konularda yazışmalarima da atmış normal değilBana da yapti. Ben oysaki onun dusuncesine saygiliyim ama hakaretine begenmedim attim. Benim yorumumda hicbirsey yoktu begenmeyecegi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?