Eşimin Ailesine Yaptığımız Yardımlar

bana en başta söyledi ama 600 dedi yani bu kadar olacağını o da tahmin edemedi
O bi girizgahtır zaten 600 alt limit yani
Mesela ilk bi kaç ay annemlerin evinde kalalım sonra ev açarız diyen ama 3-5 yıl sonra açan hatta hiç açmayanlar gibi..

ailesine saygısızlık yapacağını düşünüyor sanırım meblağı azaltarak o yüzden sadece surat asmakla kalıyor onlarda yüzsüz olduğu için surat assak ta umursamıyorlar çünkü umursamak işlerine gelmiyor

sonuçta ailesi ama siz de bir ailesiniz artık sizi düşünmesi lazım ön planda.

Çok mu cadolozum ne
Zaten biri de bana cin gibisin dedi az önce
Kışkırtmak için yazmıyorum ama 600 cidden girizgahtır. 100 le başlasa iyiydi, 600 artar 1000 e ulaşır zaten

Camasir bulasik olayini cok kucumsemeyin derim yorum yapan arkadaslar. Benim annem o konularda cok tutumludur. Su faturamiz 40'i gecmez masallah. Elektrik 40'i gecmez. Bizim faturalar toplasaniz internet de dahil 200 u gecmiyor masallah. 200 nere, kabarmis faturalar nere.

Konu sahibi en mantiklisi bana da kendi ailene yollama bahanesiyle para biriktirmen gibi geldi. Ya oyle yap ya da isten cik. Sen kendi evini bile gecindirmek zorunda degilsin erkegin gorevi. Bi de ustune bi ev daha gecindiriyorsun. Gorumcen calissin bi zahmet. Calismak bana gore de degil hic. Canim cika cika bi is yerinde 2 sene ne stresler altinda calistm cunku ailem tek maasla gecinemezdi. Gorumcenizn o rahatlgi mecbur bir aileye gore degil. Zengin bir koca bulursa dusunsun totosunun rahatligini su an degil.

aylik geliriniz ne kadar ona gore yorum yapican

eşim çözüm bulamıyor oflayıp pufluyor benide haklı buluyor onlarada bişey yapamıyor arada kalıyor olan bize oluyor yani eşim çözüm değil

Bence insan ailesine ölene kadar bakmalı bizim de aynı şekilde gelişiyo olaylar ama assla tek kelime etmem onlar eşimin ailesi bakmak zorundayız. Sonuçta onlar eşimi büyütüp okutup bu günlere getirdi.. Bir de bu açıdan bakın Ha görümceye gelince ona yapıcak bişey yok zaten o kafayla yakında zengin bi koca bulur üstüne yıkılır dert etmeyin hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…