• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesine Yaptığımız Yardımlar

Gerci siz ben bakicam derseniz adam hayat boyu sizden cocuk yapmaz. Esi olmadan nefes alamayan kadin sendromuna tutulmussunuz siz o size hic acimiyor siz ona sonsuz merhamet..bende aileme 800 yolluycam deyin kendi hesabinizda degil annenizin adina olan hesapta biriksin madem.

Sabah erken kalkamadığı için çalışmıyor ne demek yahu bence hemen yardımı kesin bak nasıl çalışıyorlar

ooo 53 sayfa yorum almış
sadece konunun başını okuyabildim yuuhhhhhhhh ya ayda 800 lira yarım mı olur
ayda 800 lira bir maaş olur gözleri doysun bekar görümce çalışmayı sevmiyormuş şuna bak ya ailecek parazit bunlar
tembel ailesi
insanlar 50 - 60 yaşlarında emekli olup ikinci iş yapıyor bunlar gencecik sapasağlamken hiç biri çalışmıyor

sen çalışmazsan ne yapacak bunlar
dikkat et bu aile bu koca doğum falan yapsan sana izin aldırtmaz doğumdan bir ay sonra hadi işe diye gönderirler seni
sömürülme kaynağı olma
istediğim gibi harcayıp tatil yapamadıktan sonra sen niye çalışıyorsun
görümcen gibi bütün gün evde yaylan

Tamam eşin bekarken ailesine yardım yapar ama artıksizde bir ev sorumlulukları var. Sıkıştıkları yerde yine yardım eder ama sizinki artık sistemli sömürü olayına girmiş. Yarın bişey olur söylesen yapmasaydın olur. O yüzden kendinizi kim olursa olsun kullandırtmayın. Bu devirde kimseden kimseye fayda yok.

Görümcen totoyu kaldırsın çalışsın.

Eşin bu konuyu iyice düşünüp bu konuyu ailesi ile konuşsun. Sonra bu durumu sizi de sıkıntıya sokmayacak şekilde çözülür inşallah.

tek çözüm,

kendi maaşını eşininkinden ayır.
sonra bırak eşin ne yapıyorsa yapsın, evin ihtiyaçlarını giderdikten sonra.
Hanımefendının dedıgıne katılıyorum. Maasını ayır ve kendı maasıyla hem eve hem aılesıne baksın tabı yettırebılırse. Gorumcenın erken kalkmak zor geldıgı ıcın calısmak ıstememesı konusuna cok sınırlendım. Ne yanı sen guzellık uykunu bolme sevımlı totonu kaldırma dıye ben mı erken kalkıp kazandıgım parayı vereyım. Kendınızı kullandırmayın NET

Back