- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi incitanemmmmm
Bence alakası yok ihtiyaç meselesiyle. Yani var da yok..
Şöyle ki: ben nişanlıyken benim kpederim gözüme o kadar şirin görünüyordu ki anlatmam mümkün değil. O zamandan bu zamana adamla aramda bir kavga olmamasına rağmen bakış açım değişti ve neredeyse can düşmanım oldu. Bu tamamen içinde bulunduğun açıdan bakmakla ilgili. Kaldı ki aşkın gerçekten gözü kör etme durumu var. O an gerçekleri daha farklı görüyorsun. Konu sahibi evlilik heyecanı, ev kurma, aşk meşk derken onların ihtiyacı olduğuna inandı. Ancak şimdi ihtiyacı dahi olsa gerçekten 600 ü verirken batar. Bak lüksünü karıştırmıyorum. İhtiyacı dahi olsa her ay 600-900 vermek batar evlendikten sonra.
olabilir :)
aşk gözü kör etmese zaten,........
ama erkeklerin gözünü kör etmiyor bu aşk,nedense.
ya zaten şurada bir şey alacak olsam aman taksit olmasın diyorum, kendimi bir şeye bağlamak fikri hoşuma gitmiyor, elbette bu işin süreklilik kazanması bir yerden sonra herkesi sinirlendirecekti, ben daha 5 aylıkken bu hale gelinmesini dediğim şekilde yorumladım.
ama işte çözüm belli de konu sahibi yanaşmıyor. eşiyle çözecek meseleyi, kendini ifade etmeyen kişinin hakkı her daim yenilir, bu da dünyanın bir kuralıdır.