- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
- Konu Sahibi incitanemmmmm
"
Sizin kardeşiniz "Ben çalışamam, erken kalkamam bana göre değil" diyip tüm parayı sizden alsaydı o zaman eşinizin gözüne batardı...
Görümce sabahları sıcacık yatağında toto büyütürken, bu kadın işe gidiyor, sonra kazandığını bu sömürücü aileye veriyor..
Kızmasın da napsın?
İyi de adam kız kardeşi çalışmıyor banane mi desin denmiyor işte onların orada ihtiyaçlaı varken adam nasıl rahat edebilir misal siz anne babanızın ihtiyacı var ama kardeş ya da ağabeyiniz çalışmıyor o zaman banane deyip durumunuz olduğu halde yardım etmezdiniz öyle mi anne baba ne çekerse çeksin ben evlendim kendi evimden sorumluyum mu derdiniz ben de kardeşime daha iyi bir işe gir diyorum ama girmiyor annemin telefon açtığında sesinin bozuk olması bile beni üzer evlendim diye annemi atamam ayrıca görümcem çalışmıyor demiş kimse sıcak yatağımda çıkamıyorum demez yani bahane olarak. Ayrıca konu sahibinin çamaşır bulaşık makinesinin çalışması bile batmış sanki fuzuli gibi bir bardak içinmiş onlar biriktirilip yıkanıyor tabii ki bir bardak atıp makine çalıştırılmıyor ha yok kıyafetti eşyaydı isterler tamam ama adam bile bile nasıl yok saysın illa bir borçları vardır bitince o da keser. Kaldı ki bilerek evlenmiş evlenmeseydi o zaman herşey imzayı attırana kadar mı.