- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi incitanemmmmm
-
ben de oyle dusunuyorum konu ile alakası yok amaÇocuğunu okutmak bir lütuf değil yalnız,kızı da okuttular muhtemelen ama evde yatıyo, dünyaya getirdi isem elbet bakıp büyütüp okutucam
Bu arada sizin eviniz var mı arabanız?
Not: Ev araba varmış yorumun sonunda okudum, lakin bu çiftin birseyi yok üstüne borcu var
Bütçeyi sarsma meselesi tartışmalı, mesela bu insanların evi arabası yok, arabayi geçtim yakın zamanda bir ev kredisini girme ihtimalleri yok, ucu ucuna geçiniliyor mu evet geciniliyor ama ne zamana kadar, yarın çocuk olacak hala kirada olacak bu insanlar, diğer taraf da kirada,yani bir tutunacak dal yok ellerinde,para geliyor ve gidiyor
ki bu durumda, görümce evlenince kp ve kv gelinin eve yerleşebilirler diye düşünüyorum ben.
Mümkün,iki eve kira ödemeyelim derler, çocuk olur gelin çalışır biz bebeğe bakarız derler, akıllarına gelmez çocuğunu kendi büyütmek isteyeceği
bence onları yazmakta ki amaç üç koca yetişkin insan bizden para almaya çekinmiyor üstelik durumumuzu bile bile bunu yapıyorlar ama kendi rahatlarından da ödün vermiyorlar.sanki kendileri para kazanıyor gibi elektirik,su vs..bol bol harcıyorlar demek istiyor.örnek olarak vermiş yani.
Bende baştan bilmiyor muydun dedim deKonu sahibi siz evlenirken görümce çalışıyordu da işten mi çıktı?
Anladığım kadarıyla şartları bilerek evlenmişsiniz, evlenince düzelteceğinizi mi düşündünüz?
Bu Kk da her durumda erkek ailesi haksız çıkartılıyor ya pes diyorum.
Başta kabul etmeyin arkadaşım bu şartları, sonradan arıza çıkartıyorsanız sözünüzde durmuyorsunuz demektir.
Ama burda yapılan yorumlar hep 800 lira üzerinden Çek.Konu sahibi bunu kocasıyla halledecek , 600 demiştin o kadar göndericez diyecek. Aile nin bardak çalkalanmasının bile lafının edilmesi, üstelik 200 lira için çok saçma.Bende baştan bilmiyor muydun dedim de
600 veririz her ay dedi, ona tamam demiştim ama 5 ay oldu daha hep 800-900 ü buluyo diyo
Yani 200-300 ünü eklemeyi istemiyo sanırım
İşte bazen konu sahibinin tek tük cümlelik yorumları kaynar, genel konudan yorumlar döner ondan oldu.Ama burda yapılan yorumlar hep 800 lira üzerinden Çek.Konu sahibi bunu kocasıyla halledecek , 600 demiştin o kadar göndericez diyecek. Aile nin bardak çalkalanmasının bile lafının edilmesi, üstelik 200 lira için çok saçma.
Çalışmıyor yani şu anda, tamam,muzurtilki adam evde oturmuyor demişti de ben mi yanlış anladım dedim
Sence bu bi çözüm müyok onlarda utanmak bir yana pişkin pişkin yiyip içiyorlar acaba diyorum rahatıma bakıp yemekleri ordamı yesek yoksa gitmesekmi yemeğe anlasınlar diye
Bence gitmeakşamları yemeğe çağırıyorlar acaba gitsem mi yoksa gitmesem mi araya mesafe koymak adına
tam tersi gidin efendim hatta evinizin temizliğini falan görümceye yaptırın derim. ama ben temizlik yapamam mı dedi kusura bakma da karnını ben doyuruyorum bi zahmet işe yara çalışmayacaksan da derdim diye düşünüyorum, veya işe yaramayacaksın boşuna mı besliyorum sizi derdim.yok onlarda utanmak bir yana pişkin pişkin yiyip içiyorlar acaba diyorum rahatıma bakıp yemekleri ordamı yesek yoksa gitmesekmi yemeğe anlasınlar diye
tam tersi gidin efendim hatta evinizin temizliğini falan görümceye yaptırın derim. ama ben temizlik yapamam mı dedi kusura bakma da karnını ben doyuruyorum bi zahmet işe yara çalışmayacaksan da derdim diye düşünüyorum, veya işe yaramayacaksın boşuna mı besliyorum sizi derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?