Eşimin Ailesine Tahammül Edemiyorum :(

Sevmek zorunda degilsiniz, saygili olun yeter... Mesafenizi koruyun, gereken zamanlarda tek görüsün, bayram seyran falan... Sonucta esinizin ailesi, esinizi istiyorsaniz ve cooook büyük bi sorun gecmediyse aranizda mecbur katlanacaksiniz... Büyük ihtimal onlarda sizi sevmiyordur ama ogullari icin mecbur kabul ediyordurlar...:KK14:
Dusunce olarak guzel ama icraatta olmuyor bu cnm. Kadindan tiksinir oldum. Bu yuzden kocamdan bile sogudugum gunler oldu benim. :KK43:

benim gorumcemin adida gorumce ama severim gorumcelerimi..
eltilerimi hicccc sevmem
kv demi hiiiiiiiiiiicccccc sevmem
buyuk elti haric diger elti ve kv demi ilk tanistigimda seviyordum simdiki aklim olsaaa ahhh
simdi hicc muhattap olmuyorum onlar pesimden kosuyolar

bende NEFRET EDİYORUM...içimdekileri yazsam şuraya kimsenin sabrı kalmaz okumaya.o kadar çok haksızlıklara uğradımki.elimden gelse bi kaşık suda boğarım!bana yaptıklarını,sözlerini,herkesin içinde rezil edişini,aileme yaptıklarını,eşime yaptığı maddi manevi haksızlıkları unutamıyorum.gözleri hep sinsi ve kötü bakardı.Allahtan görüşmüyoruz yoksa ben delirirdim

Ya görüyorum ki,hiçkimse de sevmıyormuş kayıbnvalidesini,görümcesini vs...Hemen hemen herkeste aynı konulardan şikayetçi. Laf sokmalarından,soğuk olmalarından vs.. demekki bunların hepsi aynı ://

Ya görüyorum ki,hiçkimse de sevmıyormuş kayıbnvalidesini,görümcesini vs...Hemen hemen herkeste aynı konulardan şikayetçi. Laf sokmalarından,soğuk olmalarından vs.. demekki bunların hepsi aynı ://

iyisi seveni vardır tabii ama onların da BDV böyle bir konuda ne işi var....

Eşim de bana hak veriyor bizim hikaye çok uzun ama en son eşimin gözü önünde beni kovdu "bosatacaz seni "dedi. O gün bitti onlar benim için
Ben de yasadim hemde defalarca onceleri esim yanimdaydi ama simdi tahammulu kalmadi...annesi sonucta onun tarafina gecti :KK43:belkide yaki nda bosanacagiz

sevmeyin? illa sevmek zorunda değilsiniz. saygıyı korumak adına da olabildiğince az görüşün olsun bitsin.

sen bir nişanlılığı atlat az öz görüşülüyor mu anlarsın,, eltin hep onlarda diliyle sevdiriyor kendini eee sende kendini sevdirmek için gitmeye başlayacaksın vs vs senin maraton yeni başlıyor canım :) evlilik bu ne demişler cevapları ezberlesen sorular değişir :)))

Bu kaynanatorler alsin ogullarini tursularini koysunlar. Pislikler. Benim cektigimi Allah bilir. Eninde sonunda yanima tasinacak ve ben intiharin esigine gelecek kadar depresyona girecegim :KK43:
Ben de yasadim hemde defalarca onceleri esim yanimdaydi ama simdi tahammulu kalmadi...annesi sonucta onun tarafina gecti :KK43:belkide yaki nda bosanacagiz

Ben hiç ayrıntılı düşünmedim seboş.:KK48:

Kimi seviyorum kimi sevmiyorum diye.

Gerek de yok bence detaya inmeye.

Ama şöyle bir düşününce en azından nefret etmediğim insanlar var.

kalabalık olduklarındandır canım

kalabalık olduklarındandır canım

Hee düğünde görmeyiz o kalabalığı, hala bile yoktu ortada ben evlenirken, aramadı da biz evlendiğimiz zaman öz halasından bahsediyorum eşimin. Ama malum halanın kocası vefat edince memleket kalktı yerinden benimki ışınladı kendini oraya. Dedim düğün zamanı neredeydi halan, çocukları. Benim akıllı eşim dedi ki” face ten hayırlı olsun dedi kuzenler” kuzenlerde hepsi okumuş, etmiş evli, bebe değil yani.

“hee iyi sen de face ten başınız sağ olsun de” dedim de beni dinlemedi gitti cenazeye 10 saatlik yola.

Hee düğünde görmeyiz o kalabalığı, hala bile yoktu ortada ben evlenirken, aramadı da biz evlendiğimiz zaman öz halasından bahsediyorum eşimin. Ama malum halanın kocası vefat edince memleket kalktı yerinden benimki ışınladı kendini oraya. Dedim düğün zamanı neredeydi halan, çocukları. Benim akıllı eşim dedi ki” face ten hayırlı olsun dedi kuzenler” kuzenlerde hepsi okumuş, etmiş evli, bebe değil yani.

“hee iyi sen de face ten başınız sağ olsun de” dedim de beni dinlemedi gitti cenazeye 10 saatlik yola.

bzimkinin 1 teyzesi 1 amcası geldi nikaha ne rezillikler çıkardılar.şimdi tekrar aklıma geldi.yerin dibine geçselerdi de gelmeselerdi.

X