- Konu Sahibi gizemliask
-
aynnennn ben de bunu demek istemiştim konu sahibine... sen çok gezdin, yok şunu yaptn bunu yaptın.. bi de suçlu çıkarıyorlar insanı. annenin zaten canı yanmış kimsenin umru olmuyor.. bi de meraklı akraba tayfası var... nasıl olmuş? neden olmuş? diye bunaltırlar.Esin arayi yumusatmak istiyorsa,zamani gelince (şimdi değil) kendi söylesin.Onlar da seni arayip tebrik etsinler madem.Esin de az degil,annesinin gönlünü yapmak icin seni kullaniyor.
Benim ilk hamileligim 9. Haftada bebeğin kalbi durduğu icin sonlandi.Herkese söylemiştik.Sonrasi daha da kötüydü,sorular bitmedi hic.Hatta benim yedigim içtiğim seylere,hareketlere bile baglandi.Tavsiyem 3 aydan önce asla...
Bir de esin ne karışıyor,su anda en onemlisi annenin duygulari ve ne istediği.
ne güzel ideal bişi teklif etmiş eşiniz bilmeden... kendiniz büyütün zaten. nerde çokluk orda *****. tecrübe ile sabit!yanı ben bu haberın verılmesının erken olduğunu düşünüyorum ama eşım hemen mısılleme yapıyor iyi o zaman kendımiz büyütelım kımse karışmasın etmesın dıe saçma bı hale gırdı ...
Olayla alakası olmayan ailenizin durup dururken cezalandırılması hoş mu? Eşinizin sizin ailenizle görüşmesinin yolu sizin onun ailesiyle barışmanızdan mı geçiyor yani?ya öncelıkle böyle huzurluydum eşım tek kendısı gıdıyordu tabıkı doğru deıl ben görşmuyorum dıe aılesıyle o da benım aılemle goruşmuyor mısılleme ışte tıpıkkafam karışık aslında gidip gitmemekte bilemedim
Gitmeeee. O vesile sonra burnundan gelir. Doğumu mahvederler. Ayrıca bu sana yarayan bir vesile değil eşine ve ailesine yarayan bir vesile olurkızlar günaydın ;
dün gebelık testı yaptırdım ve beta değerim 393.53 çıktı doktor en az 2 haftalık hamilesın falan dedı neyse sevındık falan ama ben eşımın ailesıyle 1.5 aydır görüşmüyordum eşım kendı gıdıp gelıyordu falan.. sonra eşım bu haberı öğrenınce annemlere gıdelım bu da vesıle olur senin ailenı de görüntütü arayalım (ailem farklı şehirde ) aynı anda söyleyelım dedı sızce napiyim yaa fıkır verın ..
Acele etmeyin keseyi görün hele bir kalp atışını duyun öyle dersiniz. Henüz çok çok erkenkızlar günaydın ;
dün gebelık testı yaptırdım ve beta değerim 393.53 çıktı doktor en az 2 haftalık hamilesın falan dedı neyse sevındık falan ama ben eşımın ailesıyle 1.5 aydır görüşmüyordum eşım kendı gıdıp gelıyordu falan.. sonra eşım bu haberı öğrenınce annemlere gıdelım bu da vesıle olur senin ailenı de görüntütü arayalım (ailem farklı şehirde ) aynı anda söyleyelım dedı sızce napiyim yaa fıkır verın ..
Doğumdan sonra neler eder o kaıdn size. Ön koltuk için böyle konuşuyorsa isim bile koymaya kalkarben hep soğuk muşum eşıme sureklı kv ve görümce benı böyle böyle diyorlar eleştiriyorlar.. en son da arabanın ön koltuğuna oturmak içn kendını saydırması yanı been saymadan onu dırek kendım geçip oturuyormuşum aslında büyüük sorun da denmez ama takıntılılar....
Sormayin.. herkesi siz teselli ediyorsunuz ..hemen söylemeyin. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle. ama bunun dış gebeliği var,o'su var bu'su var. bencede 2 aylık olmasını bekleyin en azından.sizinle üzülmüyorlar emin olun. siz üzülüyorsunuz. onlarda üzülüyor. bir de siz onları teselli ediyorsunuz. yada o iş aile içinde de kalmıyor. kuzeni amcası halası vs öğreniyor. herkes bi fasıl arayıp "ayy canım çok üzüldüm" ayağı çekiyor. emin olun o dönem hem durumu ekstra hatırlamak istemiyorsunuz, hem de arayıp da çok üzüldüm lafı duymak sinir bozuyor. bir iki tanesini haşlıyorsunuz. sonra olan akrabalık ilişkilerinize oluyor.
başta dediğim gibi sağlıkla doğsun sizin için temennim bu.. ama diğer ihtimali de bir süre aklınızda tutun lütfen.
Niye söylemekte bu kadar acele ediyosunuz ki 4 aylık olsun cinsiyeti belli olur sonra iki tarafa da söylersin hem süpriz olurkızlar günaydın ;
evet düzelebılırKv ile görüşmeme sebebiniz bebek haberi vererek düzelecek bir durum mu ?
Ne demek dinlemiyor yahu? Bu sizin özeliniz değil mi, kendinizle ilgili konulara siz karar verin. İstemiyorum diyorsanız istemiyorsunuzdur.anlamıyor eşım ne olurssa olsn sonu onlar bızle sevinip üzülsün dyor bende dedım en azından kese görunsun die ama yk ılla dınlemıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?