eşimin ailesine nasıl söylenir..?

Sizde mi artık görüşmek istiyorsunuz yoksa eşiniz istiyor?

Görüşmeme sebebiniz ne?

Ufak tefek bir şeyse bebek arayı düzeltmek için iyi bir bahane olabilir. Ancak önemli bir sorunsa bebek bahanesiyle üstü kapatılsın ister misiniz bunu düşünün önce.

Zamana karışamayız o sizi bileceğiniz iş. Hayırlısı olsun sizin adınıza sevindim.

Sizde mi artık görüşmek istiyorsunuz yoksa eşiniz istiyor?
yanı ben bu haberın verılmesının erken olduğunu düşünüyorum ama eşım hemen mısılleme yapıyor iyi o zaman kendımiz büyütelım kımse karışmasın etmesın dıe saçma bı hale gırdı ...

ben hep soğuk muşum eşıme sureklı kv ve görümce benı böyle böyle diyorlar eleştiriyorlar.. en son da arabanın ön koltuğuna oturmak içn kendını saydırması yanı been saymadan onu dırek kendım geçip oturuyormuşum aslında büyüük sorun da denmez ama takıntılılar....

Evet saçma bi hale gelmiş. Ama sorduğum farklıydı aslında. Neden görüşmüyorsunuz ve siz barışmak istiyor musunuz? Bu daha önemli bence.

Evet saçma bi hale gelmiş. Ama sorduğum farklıydı aslında. Neden görüşmüyorsunuz ve siz barışmak istiyor musunuz? Bu daha önemli bence.
ya öncelıkle böyle huzurluydum eşım tek kendısı gıdıyordu tabıkı doğru deıl ben görşmuyorum dıe aılesıyle o da benım aılemle goruşmuyor mısılleme ışte tıpık kafam karışık aslında gidip gitmemekte bilemedim

Çok çok erken anlamışsınız. Hayırlı olsun. Keseyi görmeyi bekleyin bence.
Ama çocuktan sonra küslük devam ettiremezsiniz. Onların da torunu. Bu nedenle bebek 5 yada 6 haftalık olduğunda gidip söyleyebilirsiniz.
Aynı şehirdeyseniz ileride bebek için çok ihtiyacınız olacak, eş ailesiyle ciddi problemler yoksa uzatmamanızı öneririm. Anneniz de başka şehirde bir aile büyüğüne ihtiyaç duyacaksınız.

demekki bir sikinti varki esinin ailesiyle 1.5 aydir gorusmuyorsun birak oyle de kalsin..zaten ilk 3 ay sikintili sureclerdir..birde onlarla ugrasmayin,tepkilerini bilemiyeceksiniz,bana sahsen samimi gelmez arada kirginlik,kizginlik varken karsi tarafin..
esinizinde paylasmasi icin de daha cok erken..
bazi seyleri birlikte yasayin ..sonra nasilsa herkes duyar ve yakinlariniza da soylersiniz..hayirli olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim..

Bir de sevgili gizemli tüm konularını biliyorum, çok sıkıntılı bir eş ailen yok. Çok sudan şeyler. Bana niyetin farklı geliyor, sanki bilerek olay çıkarıp uzak tutuyorsun gibi. Ailesi kötü
Niyetli bir aile değil bence. Daha olgun davranmalısın. Yanlış tutumların var

Sen müdahil olmak zorunda değilsin bence, kocan çok söylemek istiyorsa kendi giidip söylesin. Bu kadar erken söylenmemeli bence o da ayrı konu

Bekle daha erken ne olur ne olmaz bende hamileliğimi 7 hafta söyledim... Eşinde sırf annesine git diye söylemek istiyor

Ben niye gidiyormusum. Eşim gitsin soylesin onlara da bu vesileyle arayın tebrik edin desin. Kendi adıma konuştum.

hamılelıgımın 4. ayıydı kayınvalıdemler ogrendıgınde cinsiyetını ogrendıgımız gun ogrendıler

bır ınsanla gorusmeyı kestıysem buna neden olacak bırsey yapmıstır benım yasadıgım mutlu haber onları ılgılendırmez mutlu haberıme sevınecek olsalardı en bastan bana uzuntu yasatmazlardı ben hep boyle dusunurum yanı mutlu haberımı de hakedecek kısıye verırım

eger esınız ılla paylasmak ıstıyorsa kendısı soylesın ama onunda zamanı var daha 2 haftalık dıyorsunuz bır kese olussun bır 8 haftalık olsun hele bır kalp atışı duyun aceleye ne gerek var

zaten kendınız buyuteceksınız :) aranızda bır sorun olmasaydı bıle sız buyukler yardımcı olacak herkes seferber olup sevgı pıtırcıgı olacak sıze yardımlar edecekler mı sanıyorsunuz :) tam aksıne herseyınıze karısacak mudahale etmek ısteyecek yersız yorumlar yapacak belkı kıyaslayacaklar bıle

misilleme bu degıl
esınızın aılesı sıze ne yaptı bılmıyorum
sızın aılenız de esınıze aynı seylerı yapsa ve esınızde sızınle aynı tepkı gosterse misilleme denır

suan esınızın yaptıgı cocukluk sımarıklık kendısının aılesı sızı uzerken ne yapıyordu ? dengeyı kurmayı beceremeyıp bırde sızın aılenıze mı sırt cevırıyor
tavşan dağa küsmüş dagın haberı olmamıs

Kalp atışı oluşana ve hatta kalp atışı oluştuktan bir sonraki kontrole kadar kimseye söylemeyin. İlk 3 ay her ihtimale karşı açık olmak lazım.
Eşimin ailesine 8.hafta haber verdik. Kalp atışı oluşmuş 3 kere kalp atışını duymuştuk. Bana kalsa 10. Haftayı bekleyecektim ama eşim paylaşmak istedi.

E zaten çocuk sizin, e tabi siz büyüteceksiniz. Eşiniz kendi annesi büyütecek diye mi düşünüyor acaba.

en az öyle dedı 2 haftalık dedı beta değerıne göre 4 haaftalık dedı

Bu nasil bir doktor? 2 haftalik hamilelik diye birsey yok. Daima 4 haftaliktan baslar. Sayimda o ilk haftada eklenir çünkü.

Ve evet kimseye anlatmayin daha. Ne kendi tarafiniza, ne onlarin tarafina. Daha hersey olabilir neticede. Kese görününe kadar yada en azindan 8 haftalik olunca anlatin bence.

ben kendim erken soylerim, aynen esiniz gibi dusunuyorum, cok yakin aile fertleri ile paylasmak guzeldir, sonuc kotu de olsa birlikte gogus gerilir.

ama siz zaten konusmuyorsunuz bu insanlarla, yani su an gercekten kotu bir ihtimalde allah korusun size destek olacak kisiler degiller ki bunlar.

bir de tamam ben de erken paylasalim diyorum da, 2 haftalik hamileligi soylemek de direk sevisme tarihi vermek gibi bir sey yani, en azindan bir kese gorulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…