- 12 Haziran 2019
- 18.958
- 115.901
- 598
- 37
- Konu Sahibi gizemliask
-
Sizde mi artık görüşmek istiyorsunuz yoksa eşiniz istiyor?kızlar günaydın ;
dün gebelık testı yaptırdım ve beta değerim 393.53 çıktı doktor en az 2 haftalık hamilesın falan dedı neyse sevındık falan ama ben eşımın ailesıyle 1.5 aydır görüşmüyordum eşım kendı gıdıp gelıyordu falan.. sonra eşım bu haberı öğrenınce annemlere gıdelım bu da vesıle olur senin ailenı de görüntütü arayalım (ailem farklı şehirde ) aynı anda söyleyelım dedı sızce napiyim yaa fıkır verın ..
yanı ben bu haberın verılmesının erken olduğunu düşünüyorum ama eşım hemen mısılleme yapıyor iyi o zaman kendımiz büyütelım kımse karışmasın etmesın dıe saçma bı hale gırdı ...Sizde mi artık görüşmek istiyorsunuz yoksa eşiniz istiyor?
ben hep soğuk muşum eşıme sureklı kv ve görümce benı böyle böyle diyorlar eleştiriyorlar.. en son da arabanın ön koltuğuna oturmak içn kendını saydırması yanı been saymadan onu dırek kendım geçip oturuyormuşum aslında büyüük sorun da denmez ama takıntılılar....Görüşmeme sebebiniz ne?
Ufak tefek bir şeyse bebek arayı düzeltmek için iyi bir bahane olabilir. Ancak önemli bir sorunsa bebek bahanesiyle üstü kapatılsın ister misiniz bunu düşünün önce.
Zamana karışamayız o sizi bileceğiniz iş. Hayırlısı olsun sizin adınıza sevindim.
Evet saçma bi hale gelmiş. Ama sorduğum farklıydı aslında. Neden görüşmüyorsunuz ve siz barışmak istiyor musunuz? Bu daha önemli bence.yanı ben bu haberın verılmesının erken olduğunu düşünüyorum ama eşım hemen mısılleme yapıyor iyi o zaman kendımiz büyütelım kımse karışmasın etmesın dıe saçma bı hale gırdı ...
ya öncelıkle böyle huzurluydum eşım tek kendısı gıdıyordu tabıkı doğru deıl ben görşmuyorum dıe aılesıyle o da benım aılemle goruşmuyor mısılleme ışte tıpıkEvet saçma bi hale gelmiş. Ama sorduğum farklıydı aslında. Neden görüşmüyorsunuz ve siz barışmak istiyor musunuz? Bu daha önemli bence.
Bekle daha erken ne olur ne olmaz bende hamileliğimi 7 hafta söyledim... Eşinde sırf annesine git diye söylemek istiyorkızlar günaydın ;
dün gebelık testı yaptırdım ve beta değerim 393.53 çıktı doktor en az 2 haftalık hamilesın falan dedı neyse sevındık falan ama ben eşımın ailesıyle 1.5 aydır görüşmüyordum eşım kendı gıdıp gelıyordu falan.. sonra eşım bu haberı öğrenınce annemlere gıdelım bu da vesıle olur senin ailenı de görüntütü arayalım (ailem farklı şehirde ) aynı anda söyleyelım dedı sızce napiyim yaa fıkır verın ..
zaten kendınız buyuteceksınız :) aranızda bır sorun olmasaydı bıle sız buyukler yardımcı olacak herkes seferber olup sevgı pıtırcıgı olacak sıze yardımlar edecekler mı sanıyorsunuz :) tam aksıne herseyınıze karısacak mudahale etmek ısteyecek yersız yorumlar yapacak belkı kıyaslayacaklar bıleyanı ben bu haberın verılmesının erken olduğunu düşünüyorum ama eşım hemen mısılleme yapıyor iyi o zaman kendımiz büyütelım kımse karışmasın etmesın dıe saçma bı hale gırdı ...
misilleme bu degılya öncelıkle böyle huzurluydum eşım tek kendısı gıdıyordu tabıkı doğru deıl ben görşmuyorum dıe aılesıyle o da benım aılemle goruşmuyor mısılleme ışte tıpıkkafam karışık aslında gidip gitmemekte bilemedim
E zaten çocuk sizin, e tabi siz büyüteceksiniz. Eşiniz kendi annesi büyütecek diye mi düşünüyor acaba.yanı ben bu haberın verılmesının erken olduğunu düşünüyorum ama eşım hemen mısılleme yapıyor iyi o zaman kendımiz büyütelım kımse karışmasın etmesın dıe saçma bı hale gırdı ...
en az öyle dedı 2 haftalık dedı beta değerıne göre 4 haaftalık dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?