• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesine nasıl söylenir..?

evet düzelebılır
Bakin birçok kişi tecrübelerini yazmış olayın heyecanı ile paylaşmak istiyor insan ama süreç Allah korusun olumsuz ilerlerse bu defa herkese açıklama yapmak durumunda kalmaktan yorulup üzülebilirsiniz eşiniz de heyecan yaptığından illa söylemek istiyor bu vesile ile aranız da düzelir diye istiyordur ama bu kararı verecek olan sizsiniz eşiniz buna saygı duymalı. Herkesin size demek istediği şey henüz çok erken tamam yine bu vesile ile arayı duzeltin ama şimdi doğru zaman değil(çok erken) demek istiyorlar.

kızlar günaydın ;
dün gebelık testı yaptırdım ve beta değerim 393.53 çıktı doktor en az 2 haftalık hamilesın falan dedı neyse sevındık falan ama ben eşımın ailesıyle 1.5 aydır görüşmüyordum eşım kendı gıdıp gelıyordu falan.. sonra eşım bu haberı öğrenınce annemlere gıdelım bu da vesıle olur senin ailenı de görüntütü arayalım (ailem farklı şehirde ) aynı anda söyleyelım dedı sızce napiyim yaa fıkır verın ..
Ben de eşime kimseye söylemeyelim demiştim ama eşim çok heyecanlı olduğu için söylemek istedi hemen. Önce bir kardeşine söyledi. Sonra diğer ikisine de söyleyeyim bsey olmaz. Kimseye demezler dedi. Onlara da söyledi. En son artık annesi babasına da söyledik. 10 gün sonra düşük oldu. Pişman oldu söylediğine. Benim fikrim şu an hemen söylememeniz yönünde ama asıl konu konuşmadığınız eşinizin ailesine nasıl söylemek. Yani aranızdaki mesele çok büyük değilse affedebileceğiniz bseyse 1-1.5 ay kadar sonra gidip söyleyin. Hem sular erimiş olur belki

kızlar günaydın ;
dün gebelık testı yaptırdım ve beta değerim 393.53 çıktı doktor en az 2 haftalık hamilesın falan dedı neyse sevındık falan ama ben eşımın ailesıyle 1.5 aydır görüşmüyordum eşım kendı gıdıp gelıyordu falan.. sonra eşım bu haberı öğrenınce annemlere gıdelım bu da vesıle olur senin ailenı de görüntütü arayalım (ailem farklı şehirde ) aynı anda söyleyelım dedı sızce napiyim yaa fıkır verın ..
Biraz bekleyin arayı düzeltmek için iyi bi fırsat ama paylaşmak için çok erken.

haklısınız kızlar eşimı ikna etttm doktor dün 1 hafta sonra bır daha kan testı verın demışti beta yükseldi mi die sonra kadın doğum doktoruna gıdıp muayene eder dedım netleşır sonra söylerız dedım tamam dedı...
benım beta değerıme göre 4 haftalık bebiş varsa .. belkı gıdene kadar kesede görünür hem..

Bir buçuk aylık hamileyken aileme söyledim cok mutluydum ailemde cok mutlu olmuştu ama bir hafta sonra düşük yaptım cok zor günler geçirdim ailem de cok üzüldü onlara söyledim diye pişman oldum..seninde söylemen için cok gec bence 2 ay bekle en azından

haklısınız kızlar eşimı ikna etttm doktor dün 1 hafta sonra bır daha kan testı verın demışti beta yükseldi mi die sonra kadın doğum doktoruna gıdıp muayene eder dedım netleşır sonra söylerız dedım tamam dedı...
benım beta değerıme göre 4 haftalık bebiş varsa .. belkı gıdene kadar kesede görünür hem..

hayirli olsun. saglikla kucaginiza alin.

bebegin kac haftalik oldugunu son regl tarihinizden hesaplayabilirsiniz.

herkes soylemis zaten..biz de neredeyse her an birlikte olmamiza ragmen ben anneme bile kalp atisini duyana kadar soylememistim.

sonra bir de insanlar cok erken ogrenince gecmiyor 40 hafta, bi doguramadin durumuna dusuyorsun. o yuzden bence ne kadar gec ogrenilirse o kadar heyecanli oluyor.

Bu nasil bir doktor? 2 haftalik hamilelik diye birsey yok. Daima 4 haftaliktan baslar. Sayimda o ilk haftada eklenir çünkü.

Ve evet kimseye anlatmayin daha. Ne kendi tarafiniza, ne onlarin tarafina. Daha hersey olabilir neticede. Kese görününe kadar yada en azindan 8 haftalik olunca anlatin bence.

Ben de çevremde 2 haftalık denilenleri duydum 2 kez.

Yalnız 2 haftalık gebelik diye bir şey olamaz. Gebelik haftası normal gebeliklerde son adet tarihine göre hesaplandığı için 2 hafta sizin yumurtlama, ilişki döneminize denk gelir yaklaşık olarak. Son adet tarihinize göre internet üzerinde bir hesaplama yapın.

kızlar günaydın ;
Söyleme düşük olursa bu defa aaa bak düştü fln diyip canını sıkacaklar Allah korusun

kızlar günaydın ;
Benim aileme gidelim orda senin aileni görüntülü arayalım bu haberi kendi ailemle yüzyüze paylaşmayi daha çok isterim de

ben hep soğuk muşum eşıme sureklı kv ve görümce benı böyle böyle diyorlar eleştiriyorlar.. en son da arabanın ön koltuğuna oturmak içn kendını saydırması yanı been saymadan onu dırek kendım geçip oturuyormuşum aslında büyüük sorun da denmez ama takıntılılar....
Ne ön koltukmuş beee,annem de bayılır kimseye kaptırmaz asla:))
Gelini olsa ne olurdu bilmem.eminim surat asardı.

Ailelerimize söylediğimizde bebeğim karnımda 4 ayını geçmişti hatta beş falandı biz ilk süreçleri ilk heyecanları eşimle aramızda yaşamak istedik cinsiyeti belli oluncada ailemize sürpriz yaptık. Yine olsa yine aynısını yaparım odasını vs ne gerekiyorsa kendinimiz hallettik doğumda bile eşimle başbaşa olmak istedik. Herkes aynısını yapmak zorunda değil ama bazı şeylerin güzelliğinide kendinize saklayın bence
Böyle eş var miymis🤔Ben şok😁

Ben hamileligimin ilerisi için sürekli biseyler soruyordum planlar yapıyordum doktorumla görüşürken en son bana daha var doğmamış çocuğa dön biçmeyelim demişti sizinkide o hesap .daha kesesi kalbi var bekleyin bence

Back
X