• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesine nasıl söylenir..?

kızlar günaydın ;
dün gebelık testı yaptırdım ve beta değerim 393.53 çıktı doktor en az 2 haftalık hamilesın falan dedı neyse sevındık falan ama ben eşımın ailesıyle 1.5 aydır görüşmüyordum eşım kendı gıdıp gelıyordu falan.. sonra eşım bu haberı öğrenınce annemlere gıdelım bu da vesıle olur senin ailenı de görüntütü arayalım (ailem farklı şehirde ) aynı anda söyleyelım dedı sızce napiyim yaa fıkır verın ..
3 ay olunca söyleyin bence.Konu ne aranızdaki bilmiyoruz ki büyütülcek bir şey değilse konuşun

yanı ben bu haberın verılmesının erken olduğunu düşünüyorum ama eşım hemen mısılleme yapıyor iyi o zaman kendımiz büyütelım kımse karışmasın etmesın dıe saçma bı hale gırdı ...
Daha 2 haftalık bebek söylenirmi ya. Ben 1aylık hamileydim tam eşimin ailesine söyledik gecesinde kanamam oldu ve 1hafta sonra düşük yaptım. O kadar pişman olmuştum ki söylediğim için biraz daha bekleyin. Hem belki ailesiyle arayıda düzeltirsiniz o zaman söylersiniz. Allah sağlıkla kıcağınıza almayı nasip etsin çocuğunuzu.

kızlar günaydın ;
dün gebelık testı yaptırdım ve beta değerim 393.53 çıktı doktor en az 2 haftalık hamilesın falan dedı neyse sevındık falan ama ben eşımın ailesıyle 1.5 aydır görüşmüyordum eşım kendı gıdıp gelıyordu falan.. sonra eşım bu haberı öğrenınce annemlere gıdelım bu da vesıle olur senin ailenı de görüntütü arayalım (ailem farklı şehirde ) aynı anda söyleyelım dedı sızce napiyim yaa fıkır verın ..
Bence 8 hafta bekleyin derim ondan sonra aynı anda söylemeye gerek yok annenizi telefonla evde arayın sonra kv arayın geliyoruz diyip orda haber verin

Hamilelik 4 haftalık olarak başlar,söylemek için çok erken ,kese görülmeli,kalp atışı duyulmalı, ben eş ailesi ile ciddi bir problem yasadiysam gidip de bebek haberi vermem ,eşim söyler,onlar arayip tebrik ederse ne ala:KK53:

Böyle eş var miymis🤔Ben şok😁
var benim eşim. Hamileliğimi 4. ata kadar kimseye sakin söyleme diye sıkı sıkı tembihlemişti beni 😁 Burda da sabırsız benim hemen paylaşmak isterim. İyiki de söylememişiz o zaman boş gebelikti. Bir de dert anlatmakla uğraşacaktık ya da eşim sürekli nazar oldu bilmem ne diyecekti (nazara inanırım bu arada)

Back
X