merhaba;
öncelikle şunu söylemek istiyorum tüm mesajlarını okudum ve kişisel kanaatim: eşin tam bir ahlaksız....
böyleleri eşini çalıştırıp parasını alıp eşinin kişsel ihtiyacıymış maddi manevi ihtiyalarını bilmezler..
tam olarak bildikleri etrafa hava atmak (eşlerinin paralarıyla)
yoksa kendileri aslında sıfırdırlar...
SANA SÖYLEYECEĞİM
asla o seni bırakmaz sakın endişenme bulmuşki altın yumurtlayan bir tavuk misali seni bırakırmı...
onun yaptığı seni korkutmak sakın bu bilöfü yeme endişelenme...
eğer ailene güvenmiyorsan mutlu olamam ailemle diyorsan tabi eğer bundan eminsen o zaman ne diyebilirimki eşinle barışırsınız...
ama aslıında yaşın kaç bilmiyorum ama kendi ayaklarının üstünde durabilsen daha iyi olur...
böyleleri düzelmez çünkü eminim kalıbımı basarım ALLAH YARDIMCIN OLSUN İYİ DÜŞÜN İYİ KARAR VER
İSTERSEN BİR PSİKOLOG ARKADAŞA DANIŞ DOĞRU KARARLAR VER ARKANA DÖNDÜĞÜNDE PİŞMAN OLMA...
hala ses seda yok mu? baska bisey dememis mi kaynin?
Canim sen sakin olmaya calis, yanliz kalma, annenlerin yaninda otur muhabbet et, TV seyret. Sakin yanliz kalma bir kac gün.
hic bir ses seda yok cnm...icimdeki sakinligin acisi da yavas yavas cikiyor....agliyorum....
ah canim inan seni cok cok iyi anliyorum. Aslinda aglaman iyi, biraz rahatlarsin. Ayrica icindekileri bir kagida veya mail olarak yaz bence.
Gün gectikce sendeki degisimi göreceksin.
Rabbim yardimcin olsun.
Ailen nasil davraniyor sana?
ailem iyi davraniyor...beni her takdirde destekliyorlar...biraz önce dayanamadim agladim annemde benimle birlikte agladi....
yazik ya annen baban da üzülüyorlar bos yere. Yaziklar olsun esine, kusura bakma da, yaptigi cidden ayip.
Yarin ise gidecek misin canim?
Merhaba lal,
sayfalari geri geri okuyorum umarim anlamisimdir
yani ozetle
esinin sulalesine acaip harcamalari var elinde para oldugu zaman
bunu bir gorev olarak goruyor
ve kendi maasini yedirip seninkinide harcamak istiyor ev icin
dogrumu anlamisim?
ve sen dogal olarak kabul etmedigin icin
ve maas kartini vermedigin icin
durum buraya kadar geldi.. oylemi canim?
günaydin kizlar...
günaydın canım durumun nasıl bir gelişme varmı bu sabah .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?