• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..

ayy resmen bende 3 ay geri gittim.
Insallah sonumuz benzemez, kesinlikle onun üstüne düsme. YOksa eksikligini anlamaz.

ben aramicam cünkü gidip arayip sormamasi icn bi sebeb yoktu...kendisi kendini daha da haksiz duruma düsürdü...sen arayip sormusmuydun esini?

ben aramicam cünkü gidip arayip sormamasi icn bi sebeb yoktu...kendisi kendini daha da haksiz duruma düsürdü...sen arayip sormusmuydun esini?

evet canim, defakarca aramistim, mesaj ve emailler atmistim, o da yetmedi bi de karsisina cikmistim...
simdi görüyorum ki bosunaymis.

suan icimde pek anlam veremedigim bi sakinlik bi tuhaflik var neden biliyoum...

insallah cnm ama cok büyük ayip etti...

kesinlikle... yani bide ortada büyütülecek birsey de yok.
Bisey olsa yine insan bu kadar üzülmez sanirim. Neyse bence sen dik durmaya calis, ailenle vakit gecir, annenle bol bol dertles.
Er yada gec mecbur arayacak.

Ama sana sunu söylim, seven insan bunu yapmaz cünkü yapamaz. Su an sanirim esin sana göz dagi vermeye calisiyor (ayni benimki gibi).
Eger senden bu kadar cabuk vazgeciyorsa bir daha düsün derim canim.
Bizde kiz anca bir namussuzluk yaparsa baba evine yollanir veya birakilir. Esine bunu hissettir. Sakin arama sorma, gerekirse hep orda kal.
Bakalim seninkinin amaci neymis...

kesinlikle... yani bide ortada büyütülecek birsey de yok.
Bisey olsa yine insan bu kadar üzülmez sanirim. Neyse bence sen dik durmaya calis, ailenle vakit gecir, annenle bol bol dertles.
Er yada gec mecbur arayacak.

Ama sana sunu söylim, seven insan bunu yapmaz cünkü yapamaz. Su an sanirim esin sana göz dagi vermeye calisiyor (ayni benimki gibi).
Eger senden bu kadar cabuk vazgeciyorsa bir daha düsün derim canim.
Bizde kiz anca bir namussuzluk yaparsa baba evine yollanir veya birakilir. Esine bunu hissettir. Sakin arama sorma, gerekirse hep orda kal.
Bakalim seninkinin amaci neymis...

artik seviyor veya sevmiyor diyemiyorum cünkü bilmiyorum....

Valla canım tecrübe etmiş biri olarak arama derim.
Bu cocuk oyuncağı değil, sen onun karisisin.
Yaptıgı çok ayıp bisey.

ee ne diyor baban bütün sayfaları tek tek okudum ve senin için çok çok üzüldüm başlarda madem seviyorsun ver gitsin kartını demeyi düşünüyordum ama artık o ettiği
hakaretlerden sonra senin gibi bunca olayda terbiyesini korumuş birini hiç haketmediğini düşünüyorum hiç korkma cnm önüne bak Allah yolunu açık etsin daha önüne neleri çıkar ailenle yaşamak zorunda değilsin bi kaç ay ailenin evinde kendini toparladıktan sonra ayrı yaşayacağın bi eve de çıkabilirsin eminim ki kıymetini bilecek biriyle karşılaşırsın bi gün herkes böyle değil ya. böyle birine daha fazla gururunu ezdirme geri adım atma derim ben

ee ne diyor baban bütün sayfaları tek tek okudum ve senin için çok çok üzüldüm başlarda madem seviyorsun ver gitsin kartını demeyi düşünüyordum ama artık o ettiği
hakaretlerden sonra senin gibi bunca olayda terbiyesini korumuş birini hiç haketmediğini düşünüyorum hiç korkma cnm önüne bak Allah yolunu açık etsin daha önüne neleri çıkar ailenle yaşamak zorunda değilsin bi kaç ay ailenin evinde kendini toparladıktan sonra ayrı yaşayacağın bi eve de çıkabilirsin eminim ki kıymetini bilecek biriyle karşılaşırsın bi gün herkes böyle değil ya. böyle birine daha fazla gururunu ezdirme geri adım atma derim ben

cnm itiraf etmeliyimki yeri geldi ettigi hakaretlere söyledigi agir seylere dayanamayip benimde karsilik verdigim ama ona hicbir zaman senin garantin yok sen gidicisin demedim.o bunu sinirle söyledigini söylüyor ama ben kabul edemiyorum...

ne desin adamcagiz bekle bakalim ne zamana kadar arayip sormayacak diyor...beni hakli görüyor...

canım ben sana bieşy söyleyim mi şu saatten sonra yapman gereken ilk şey bi karar ver... eşini sevip onunla olmak mı istiyosun yoksa o senin için tamamen bitti mi?
karar veremiyosan da çok acil bi psikoloğa git. ben bi psikolog olarak sana bunu şiddetle öneriyorum inanıyorum sana karar vermende çok yardımcı olacaktır ben olaya iki taraflı bakmaya çalışıyorum şuan eğer eşinin seni sevdiğine inanıyorsan onsuz da olmak istemiyorsan vazgeç derim inadından. eşinle aynı bütçedeyken mutlu olduğunuzu huzurlu olduğunuzu yazmıştın varsın kartın onda dursun evliliğin bi inat uğruna bitmesin eğer ki seviyorsan tabiki... birde ailenle aran pek iyi değilmiş evlilik öncesinde emin ol ki evlilik bitince çok daha kötü olur. ama eğer senin gözünde bittiyse bu evlilik bu sevgi önceki mesajımda da dediğim gibi asla geri atma. ama eğer seviyorsan keşke dersin keşke verseydim şu kartıda kapansaydı bunlar bilmiyorum canım senin kararın tabiki

Son düzenleme:
Back