ayy resmen bende 3 ay geri gittim.
Insallah sonumuz benzemez, kesinlikle onun üstüne düsme. YOksa eksikligini anlamaz.
ben aramicam cünkü gidip arayip sormamasi icn bi sebeb yoktu...kendisi kendini daha da haksiz duruma düsürdü...sen arayip sormusmuydun esini?
suan icimde pek anlam veremedigim bi sakinlik bi tuhaflik var neden biliyoum...
firtina öncesi sessizlik bu canim
sen rahat ol, hersey olacagina varir. Tam olarak ne konusuldu dün`? yani nasil oldu da cikti gitti?
1-2 sayfa öncesi yazmistim cnm...
hepsi bu mu yani?
baban evde yokmuydu canim? nasil öyle birakip gider ya?
babam yoktu calisiyordu...hepsi bu...
Allah kocana akil fikir versin tez zamanda insallah...
insallah cnm ama cok büyük ayip etti...
kesinlikle... yani bide ortada büyütülecek birsey de yok.
Bisey olsa yine insan bu kadar üzülmez sanirim. Neyse bence sen dik durmaya calis, ailenle vakit gecir, annenle bol bol dertles.
Er yada gec mecbur arayacak.
Ama sana sunu söylim, seven insan bunu yapmaz cünkü yapamaz. Su an sanirim esin sana göz dagi vermeye calisiyor (ayni benimki gibi).
Eger senden bu kadar cabuk vazgeciyorsa bir daha düsün derim canim.
Bizde kiz anca bir namussuzluk yaparsa baba evine yollanir veya birakilir. Esine bunu hissettir. Sakin arama sorma, gerekirse hep orda kal.
Bakalim seninkinin amaci neymis...
ee ne diyor baban bütün sayfaları tek tek okudum ve senin için çok çok üzüldüm başlarda madem seviyorsun ver gitsin kartını demeyi düşünüyordum ama artık o ettiği
hakaretlerden sonra senin gibi bunca olayda terbiyesini korumuş birini hiç haketmediğini düşünüyorum hiç korkma cnm önüne bak Allah yolunu açık etsin daha önüne neleri çıkar ailenle yaşamak zorunda değilsin bi kaç ay ailenin evinde kendini toparladıktan sonra ayrı yaşayacağın bi eve de çıkabilirsin eminim ki kıymetini bilecek biriyle karşılaşırsın bi gün herkes böyle değil ya. böyle birine daha fazla gururunu ezdirme geri adım atma derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?