Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..

hayir hic bir gelisme yok...resmen sildi beni defterden sanki....

pişman olacak inşallah .. canım sen üzme kendini... ama ne olursa olsun sebep sen değilsin bunu kendiside çok iyi biliyor ... sonuçta bu adam böyle devam eder ve eğer kartnı verseydin bi kaç yıl sonra çocuğunda olduğunda artık sana harçlık dahi vermezdi emin ol... sen çok doğru bişey yapmışsın kartını alarak bu konuda asla kendini suçlama .. eğer zaten adam olsaydı gurur olsaydı onda sen kartını vermek istemedğinde yada aldığında hiç birşey demez normal hayatınza geri dönerdiniz.. ve sana bakma mecburiyetinin olduğunu bilir hatta senin ihtiyaçlarını da giderirdi..

üzülme o nedenle ... bozacak biri varsa bu evliliği sebep odur.. sen rahat ol... hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşallah..

pisman olacakmi dersin? ya olmazsa ki suanki durum onu gösteriyor arayip sormamasi birakip gitmesi pek hayra alamet degil....

pisman olacakmi dersin? ya olmazsa ki suanki durum onu gösteriyor arayip sormamasi birakip gitmesi pek hayra alamet degil....

illaki olacak bugün olmassa yarın yarın olmassa ertesi gün olmadı başka bir zaman ama inşallah pişman olduğunda geç olmaz onun için.... gurur yapıyor diye düşünüyrum çünkü seni aramıyor ve eltine falan soruyor...ama gururu burda değil o kart olayında yapması lazımdı... üzülme canım sen haklısın sonuçta senin hatan yok...

ztn merak etmiyorsa veya hic umrunda degilse bütün ipleri kopardiysa neden beni soruyor...icimde bi korku var...isi resmi bi sekilde ayriliga getirip ya ondan sonra pisman olursa....

ztn merak etmiyorsa veya hic umrunda degilse bütün ipleri kopardiysa neden beni soruyor...icimde bi korku var...isi resmi bi sekilde ayriliga getirip ya ondan sonra pisman olursa....

işte orda kendin oturup düşüneceksin canım hiç kimsenin düşüncesiyle hareket etmeyeceksin ki sonradan sende pişman olmayasın diye...

eğer kalben gözlerinden inanırsan değişeceğine evliliğinizn son raddesine gelmiş olsa hatta ayrılmış olsan bile dönersin..ama yok aynı şeyleri yaşayacağını bekliyorsan dönmessin .. fakat bu kararı sadece kendin vermelisin kimseden aklıl almadan ... çünkü annen olsun başkası olsun dön derse dönersen hatasını görürsen suçu ilk kendinde değil sana dön diyende bulmaya çalışrsın . dönme derlerse haber alırsan çok iyi bir insan haline geldiğine dair ki almasan bile başkasının sözüyle dönmessen içinde hep birşey kalacak acaba denesemiydim diye ...

yani bu kararı almak çok zor ama başkalrından bişey beklersen kim daha çok dön derse dönersin kim daha çok kal derse kalırsın ..başkalarının düşüncesiyle hareket etmiş olur yaşadığın pişmanlıktan başkalrını sorumlu tutarsın ...
ama kendin kararını verir ya ben onu seviyorum tekrar denicem bi şans vericem dedğinde değişmese bile gönlün rahat ayrılırsın ondan denedm değişmedi dersin ...he yok hiç şans vermessin ama dersin ki ben emindim bu adamdan ondan 50 yılda geçse bir cacık olmaz dersin hiç dnemessin.. ama içinde şu düşünce geçmez başkaları ayrıl ayrıl demese idi denerdim onunla diye düşüncelerde olmassın canım anladnmı ..biraz karışık yazdım ama ...

Son düzenleme:

anldm cnm...tabiki son karar benim ama bu belirsizlige dayanamiyorum....

canım bu işler hiç iyiye gitmiyo bence anladığım kadarıyla sen pek ayrılmayı düşünmüyosun . en azından bi kez daha denemeyi düşünüyormuşsun gibi geldi bana . bu yüzden çok geç olmadan konuşmak zorundasınız... eşinize güzelce söyleyin tabi bunlar sadece benim fikrim parar pul benim umurumda değil ben seni seviyorum sende beni seviyorsan herşeye bir sünger çekelim deyin bitsin gitsin bu küslük.. tabi yanlış anlama cnm bn de aslında kendi ayaklarının üstünde durmanı isterdim ama sen ayrılmayı istemiyorsan herşeyden önemlisi de eşini seviyosan yazık etme derim ben aranızda bi namus davası yok şiddet yok bi inatlaşma uğruna da değmez sonra çok üzülebilirsin Allah yardımcın olsun canım

ya ben tabiki ayrilmayi düsünmüyorum...benim evliligim pamuk ipligine bagli olamaz...ama ben aramak istemiyorum...ya aklim almyior hangi niyetle beni annemlere koyup gittigini...

Allah kahretsin yaaa...dogum kontrol hapimi almadigim icin kanamam basladi...

canım iyice stres yapmışşın böyle herşeyin seni yıpratmasına izin verme sakın.. bunun dışında aile büyükleri özellikle baban niçin araya girmiyo arayıp da oğlum bu kız neden burda gel bi konuşalım sizin derdiniz ne neden demiyo onun sizi barıştırması veya
herşeyi bi açıklığa kavuşturması gerekir bence

Son düzenleme:

esim bunu düsünmezse babam ne yapsin gel kizimi al mi desin?o bunu düsünemiyormu?

biraz önce babam aradi...aksam kücük kardesinin yaninda rahat konusamadim dedi...ben seni hakli buluyorum sonuna kadar arkandayim kapim sana herzaman sonuna kadar acik dedi....hafta sonu geliyor bekleyelim bakalim ne olacak ne dedi...

nasil oldu canim? düzeldi mi araniz?

valla cuma günü isten ciktim annemgile gittim...oraya gelmis...gitmeden önce annemle konusmustuk gelmemisti ben eve varana kadar gelmis...neyse girdim eve...onlari yanliz birakmami istedi...ciktim odadan...annemle baya uzun konustular...annem icinde ne varsa söyledi...konu para degil diyorsun dönüp dolasip para konusuna geliyorsun dedi...daha bir cok sey söyledi...babanin selami var bundan sonra ayda en az 500 euro lal e ayri hesap acicaksin dedi...lal bunlari durduk yerde yapmamistir dedi...baban duydu cok kizdi dedi...iki gün boyunca aramadin gelmedin bu ne demek oluyor dedi...hadi simdi de ben vermiyorum dedi...esim özür diledi...benden de ondan da...iki gün boyunca düsünüp herseyi tarttigini söyledi....her ay 500 euro bi hesaba yatirmayada anne bana emri vaki yapmayin dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…