• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..

valla cuma günü isten ciktim annemgile gittim...oraya gelmis...gitmeden önce annemle konusmustuk gelmemisti ben eve varana kadar gelmis...neyse girdim eve...onlari yanliz birakmami istedi...ciktim odadan...annemle baya uzun konustular...annem icinde ne varsa söyledi...konu para degil diyorsun dönüp dolasip para konusuna geliyorsun dedi...daha bir cok sey söyledi...babanin selami var bundan sonra ayda en az 500 euro lal e ayri hesap acicaksin dedi...lal bunlari durduk yerde yapmamistir dedi...baban duydu cok kizdi dedi...iki gün boyunca aramadin gelmedin bu ne demek oluyor dedi...hadi simdi de ben vermiyorum dedi...esim özür diledi...benden de ondan da...iki gün boyunca düsünüp herseyi tarttigini söyledi....her ay 500 euro bi hesaba yatirmayada anne bana emri vaki yapmayin dedi...

sevindim senin adina canim, insallah artik para mevzusu olmaz aranizda.
Özür dilemesi iyi bisey...

.her ay 500 euro bi hesaba yatirmayada anne bana emri vaki yapmayin dedi...

arkadaşım inşallah düşündüğüm gibi olmaz ama para mevzusu bir zaman sonra sorun olacak gibi...önce kendi geleceğin sonra elalem.hala bunu anlamıyor.direteceksin her ay 500 euro diye yoksa dirseği yiyecek.umarım yine caymaz.bak ne güzel arkanda ailen var sana anlayış gösteriyor.kimisi gelinlikle girdin kefenle çıkarsıb diyor dua et sen konumuna.para mevzusu öyle kolay kolay oldu bittiye getirilemez.hayır istiyorum diyeceksin.

sevindim senin adina canim, insallah artik para mevzusu olmaz aranizda.
Özür dilemesi iyi bisey...

özür dilemesi iyi birsey cnm ama ben bu konunun bir daha gündeme gelmeyeceginden pek emin degilim...ama zmn gösterecek artik...

Birde bundan sonra para konusunda nasil davranmam gerektigini bilmiyorum...

Ha ayrica babam kaynimi aradi konusmak istedigini söyledi...kaynim babama dönecegini söyledi....

bana dün kartini vermeye kalkti istemedim...önce babam kaynimla konussun istiyorum...

esine sordun mu 2 gün ne düsünmüs, neyi tarttmis?
Bide tam anlamadim, baban neden kayninla konusacak? onun ne alakasi var? Muhattabi esinin ailesi degil mi?

esine sordun mu 2 gün ne düsünmüs, neyi tarttmis?
Bide tam anlamadim, baban neden kayninla konusacak? onun ne alakasi var? Muhattabi esinin ailesi degil mi?

tam olarak ne düsündügünü bilmiyorum...babam kaynimla konusacak cünkü esimin babasi burda degil tr de.yani buradaki muhattabi kaynim.tr dekilerin haberi yok olandan bitenden...

tam olarak ne düsündügünü bilmiyorum...babam kaynimla konusacak cünkü esimin babasi burda degil tr de.yani buradaki muhattabi kaynim.tr dekilerin haberi yok olandan bitenden...

valla canim ne diyebilirim ki. Sevindigim nokta esinin ilk adimi atmasi ve özür dilemesi. Ancak dedigin gibi bu problem daha devam edicek gibi.
Ama hayirlisi... esinle güzel güzel konus. Halledersiniz insallah. Atla deve degil ya.

valla canim ne diyebilirim ki. Sevindigim nokta esinin ilk adimi atmasi ve özür dilemesi. Ancak dedigin gibi bu problem daha devam edicek gibi.
Ama hayirlisi... esinle güzel güzel konus. Halledersiniz insallah. Atla deve degil ya.

valla bilmiyorum icim cok rahat degil sanki...sence bu 500 € meselesini ne yapmaliyim...

Canim merhaba bende yurtdisinda yasiyorum avusturyada. Cok garip ama niyeyse bu ailelerin hep ogullarindan para beklentileri oluyor. Bizimkilerde borc icindeler ama hala biyerleri yaptirma cabasindalar bi anlam veremiyorum bana cok ters. Kartini falan verme hic birsey verme yada ortak ödeyin herseyi egerki kendisine bisey alicaksa kaliyosa parasindan alsin kalmiyosa sana hic dokunmasin. Bakalim kendi parasi nereye kadar yetiyor. Ben para verirsem ikimiz icin harcanilcaklara veririm yoksa vermem de. Birakiyorsada biraksin gitsin zor bulur sen gibisini. Annesi baksin bakalim kac gün bakiyor. Uzaktayken tatli geliyor ogullari. Sakin kartini falan verme.
Of cok sinirleniyorum bu hayatta insana hic rahat huzur yok.

kendine cok ii bak ve sakin taviz verme

cnm durumun çok zor ama yılma. benim eşimde aynı ailesine hiç kıyamaz. ama ben eşime kızmıyorum çünkü oda sıkıldı ama "napayım istiyolar varken nasıl yok diyim" diyo. ben eşime değil onun bu durumundan yararlanan ailesine kızıyorum. biliyolar eşimin hayır diyemiyceğini,kaynanam bile kaynatama yaptıramadığı şeyler için eşimi araıyo.eşim ilgileniyo tabii annesine kıyamıyo ,masraf eşimin üstüne kalıyo. sinir oluyorum bazen diretiyorum ama nafile. oğlumun altınları bile gitti gelmedi ,görümceme öyle eşinin işi bozuldu verdik şimdi işleri iyi ama kimsede tık yok. en güzeli masraf çıkar. şu an ev aldık onun kredisi felan bide hamileyim,üstüne de şirket küçülmeye gitti arabası giitti arabasız yapamaz araba alcak baya içim rahat şuan..eşine alcak bişeyler bul masraf çıkar onlara bi ihtiyacınız varmı diye soramasın. ben de çalışıyorum ve maaşımı eşime veririm o bana harçlık verir. ben böyle gördüm bunun bereketine inanırım. o da evde ve bende hiç bişeyi eksik etmez. ama bana kalkıp onlar kalıcı sen gidicisin dese vermem. 500 € meselesi ileride sorun çıkarır. onun yerine eşin bu ay kardeşine 100€ bi şey mi aldı sen de öbür ay 100 € kendi ailene biş ey alıcağını söyle..bu durum seni nasıl geriyosa onu da gerer merak etme.

Canim merhaba bende yurtdisinda yasiyorum avusturyada. Cok garip ama niyeyse bu ailelerin hep ogullarindan para beklentileri oluyor. Bizimkilerde borc icindeler ama hala biyerleri yaptirma cabasindalar bi anlam veremiyorum bana cok ters. Kartini falan verme hic birsey verme yada ortak ödeyin herseyi egerki kendisine bisey alicaksa kaliyosa parasindan alsin kalmiyosa sana hic dokunmasin. Bakalim kendi parasi nereye kadar yetiyor. Ben para verirsem ikimiz icin harcanilcaklara veririm yoksa vermem de. Birakiyorsada biraksin gitsin zor bulur sen gibisini. Annesi baksin bakalim kac gün bakiyor. Uzaktayken tatli geliyor ogullari. Sakin kartini falan verme.
Of cok sinirleniyorum bu hayatta insana hic rahat huzur yok.

kendine cok ii bak ve sakin taviz verme

valla cnm ne yapmam gerektigini bilmez haldeyim....esimin annesi hayatta degil...belki olsaydi böyle olmazdi...söylenene göre cok cok iyi biriymis...kendi parasi yetmedigi icin bu durumda ztn...

sevgili kaynimdan hala haber yok...sanirim konuyu kapattirmaya calisiyorlar....

sevgili kaynimdan hala haber yok...sanirim konuyu kapattirmaya calisiyorlar....

selam Lal ben tatildeydim, hafta sonu döndüm, ondan sonra da çamaşır ev temizliği çocukla uğraş derken ancak girebildim,
yeni bi şeyler olmuş galiba, hayrola?bana bi özet geçermisin sana zahmet, durumunuz aynı mı nasıl eşinin tavrı?

cnm kartını ver gitsin boşver artık evinin huzurunu bozma karı koca arasında para mevzuu pek hoş değil

bence bayanın kazandığı kendi parasıdır ama erkek bayana bakmak zorundadır,yani bayanın erkeğin parasında da hakkı var.eşin ailesine yardım etmek istiyorsa ne ala hem sana hem onlara gücü yetiyorsa yapsın,tabi hak gözeterek,siz de eşisiniz neticede önceliğiniz olmalı bence.ama size evi baktırtıp,kendi parasını da ailesine devrediyorsa olacak iş değil

selam Lal ben tatildeydim, hafta sonu döndüm, ondan sonra da çamaşır ev temizliği çocukla uğraş derken ancak girebildim,
yeni bi şeyler olmuş galiba, hayrola?bana bi özet geçermisin sana zahmet, durumunuz aynı mı nasıl eşinin tavrı?

canim en son neyi biliyorsun?

kizlar annemgil esimle bu 500 € meselesini konusacak....fikirlerinizi paylasirmisiniz?

Back