• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..

canim yorumun icin cok tsk ederim.esimi cok seviyorum ve onu kaybetmek istemiyorum ama bazi seyler degismesi gerekiyor...biraz bekleseydi ben yine verirdim ama durmadan huzursuzluk cikartti durmadan hatirlatti.ailesiyle beni ayri dallarda tutmayi bilemedi...

Hala aklim ermiyor bi insan hangi psikolojiyle arayip sormaz?cok merak ediyorum suan ne hissediyor?

merhaba;

öncelikle şunu söylemek istiyorum tüm mesajlarını okudum ve kişisel kanaatim: eşin tam bir ahlaksız....

böyleleri eşini çalıştırıp parasını alıp eşinin kişsel ihtiyacıymış maddi manevi ihtiyalarını bilmezler..

tam olarak bildikleri etrafa hava atmak (eşlerinin paralarıyla)

yoksa kendileri aslında sıfırdırlar...

SANA SÖYLEYECEĞİM

asla o seni bırakmaz sakın endişenme bulmuşki altın yumurtlayan bir tavuk misali seni bırakırmı...

onun yaptığı seni korkutmak sakın bu bilöfü yeme endişelenme...

eğer ailene güvenmiyorsan mutlu olamam ailemle diyorsan tabi eğer bundan eminsen o zaman ne diyebilirimki eşinle barışırsınız...

ama aslıında yaşın kaç bilmiyorum ama kendi ayaklarının üstünde durabilsen daha iyi olur...

böyleleri düzelmez çünkü eminim kalıbımı basarım ALLAH YARDIMCIN OLSUN İYİ DÜŞÜN İYİ KARAR VER
İSTERSEN BİR PSİKOLOG ARKADAŞA DANIŞ DOĞRU KARARLAR VER ARKANA DÖNDÜĞÜNDE PİŞMAN OLMA...:71:

merhaba;

öncelikle şunu söylemek istiyorum tüm mesajlarını okudum ve kişisel kanaatim: eşin tam bir ahlaksız....

böyleleri eşini çalıştırıp parasını alıp eşinin kişsel ihtiyacıymış maddi manevi ihtiyalarını bilmezler..

tam olarak bildikleri etrafa hava atmak (eşlerinin paralarıyla)

yoksa kendileri aslında sıfırdırlar...

SANA SÖYLEYECEĞİM

asla o seni bırakmaz sakın endişenme bulmuşki altın yumurtlayan bir tavuk misali seni bırakırmı...

onun yaptığı seni korkutmak sakın bu bilöfü yeme endişelenme...

eğer ailene güvenmiyorsan mutlu olamam ailemle diyorsan tabi eğer bundan eminsen o zaman ne diyebilirimki eşinle barışırsınız...

ama aslıında yaşın kaç bilmiyorum ama kendi ayaklarının üstünde durabilsen daha iyi olur...

böyleleri düzelmez çünkü eminim kalıbımı basarım ALLAH YARDIMCIN OLSUN İYİ DÜŞÜN İYİ KARAR VER
İSTERSEN BİR PSİKOLOG ARKADAŞA DANIŞ DOĞRU KARARLAR VER ARKANA DÖNDÜĞÜNDE PİŞMAN OLMA...:71:

bilmiyorum ama arayip sormamasi bana tuhaf geliyor annem babamdan cekindigi icin aramiyordur diyor...benim kendi babamla evlenmeden önce sorunlarim vardi ama bunlar herkeste olan seylerdi yasimi evlilik icin kücük görüyordu ondan dolyi sorun cikariyordu...

kendim meslek sahibiyim yani ayaklarimin üstünde dururum ama o kadar güclü olup olmadigimi kestiremiyorum....

biraz önce eltimle konustum. onu arayip beni sormus konustunuzmu hic diye kaynimda kizmis git karini arasana bize niye soruyorsun demis...

kaçan kovalanır kızım. ne kadar gamsız olursan o kadar kıymete binersin.ararsan peşimden koşuyor der bu bensiz olamaz der.sakın arama bırakan o vazgeçen o.sen ona göre şekil alacak değilsin.ortak bütçe seni rahatsız etmiş ki tak demiş canına kazandığın 5 kuruş cebine kalmıyor kaldı ki gelecek garantin yok.adam sana gidici gözüyle bakıyorsa her an tekmeyi koyduğundaki allah korusun dımdızlak kalma.

hala ses seda yok mu? baska bisey dememis mi kaynin?
Canim sen sakin olmaya calis, yanliz kalma, annenlerin yaninda otur muhabbet et, TV seyret. Sakin yanliz kalma bir kac gün.

hala ses seda yok mu? baska bisey dememis mi kaynin?
Canim sen sakin olmaya calis, yanliz kalma, annenlerin yaninda otur muhabbet et, TV seyret. Sakin yanliz kalma bir kac gün.

hic bir ses seda yok cnm...icimdeki sakinligin acisi da yavas yavas cikiyor....agliyorum....

hic bir ses seda yok cnm...icimdeki sakinligin acisi da yavas yavas cikiyor....agliyorum....

ah canim inan seni cok cok iyi anliyorum. Aslinda aglaman iyi, biraz rahatlarsin. Ayrica icindekileri bir kagida veya mail olarak yaz bence.
Gün gectikce sendeki degisimi göreceksin.
Rabbim yardimcin olsun.
Ailen nasil davraniyor sana?

ah canim inan seni cok cok iyi anliyorum. Aslinda aglaman iyi, biraz rahatlarsin. Ayrica icindekileri bir kagida veya mail olarak yaz bence.
Gün gectikce sendeki degisimi göreceksin.
Rabbim yardimcin olsun.
Ailen nasil davraniyor sana?

ailem iyi davraniyor...beni her takdirde destekliyorlar...biraz önce dayanamadim agladim annemde benimle birlikte agladi....

ailem iyi davraniyor...beni her takdirde destekliyorlar...biraz önce dayanamadim agladim annemde benimle birlikte agladi....

yazik ya annen baban da üzülüyorlar bos yere. Yaziklar olsun esine, kusura bakma da, yaptigi cidden ayip.
Yarin ise gidecek misin canim?

yazik ya annen baban da üzülüyorlar bos yere. Yaziklar olsun esine, kusura bakma da, yaptigi cidden ayip.
Yarin ise gidecek misin canim?

ayip ki ne ayip...ya düsünüyorum bu adam beni hicmi sevmedi....bu kadar kolaymiydi bi kart ugruna herseyi yikti

Merhaba lal,
sayfalari geri geri okuyorum umarim anlamisimdir
yani ozetle
esinin sulalesine acaip harcamalari var elinde para oldugu zaman
bunu bir gorev olarak goruyor
ve kendi maasini yedirip seninkinide harcamak istiyor ev icin
dogrumu anlamisim?
ve sen dogal olarak kabul etmedigin icin
ve maas kartini vermedigin icin
durum buraya kadar geldi.. oylemi canim?

Merhaba lal,
sayfalari geri geri okuyorum umarim anlamisimdir
yani ozetle
esinin sulalesine acaip harcamalari var elinde para oldugu zaman
bunu bir gorev olarak goruyor
ve kendi maasini yedirip seninkinide harcamak istiyor ev icin
dogrumu anlamisim?
ve sen dogal olarak kabul etmedigin icin
ve maas kartini vermedigin icin
durum buraya kadar geldi.. oylemi canim?

bi nevi öyle cnm ama suanki duruma gelmesinin sebebi benim kartimi vermek istememem...uzun zamandir para göndermedi cünkü yoktu...olsaydi eminim gönderirdi...hazmedemedigim senin garantin yok demesi....

ben senin konunu baska bir arkadasla karistirdim
ama hemen hemen dertleriniz ayni..
bende yurtdisinda yasiyorum (burda dogdum buyudum)
ve bu isler nedense hep boyle oluyor

avrupada yasan illa bir soracak memlekettekilere
"harcliginiz varmi" diye ..
bir kac harclik sonrasinda isleri buyutup
yuklu miktarlar gonderme cabasina girerler
esimde ister boyle yapmayi ama o'da biliyor imkansiz bir durum
cunku artik eskisi gibi degil marklar franklar bitti
euro geldi ve herkes gecim derdine dustu!
velakin bir turkiyeden gelen vatandaslarimiz kendilerini
ispatlama cabasindan kurtulamadilar
yuklu kredi ceker izine tatile giderler
tum sene kisitlarlar kendilerini
bir kac hafta memlekette bol parali gezmek icin

esimin ailesi mesela laf vururlardi
falanca soruyormus oglun para gonderiyormu diye :)
allah biliyo ya nasil tepki verdiysem bu para muhabbetine
kimse bizden bir santim beklentisi kalmadi
cunku nasil gecindigimi nasil mucadele ettigimi ben biliyorum
neyse ya benimde canim sikildi iyimi :)
gerci esime dedim evimi arabami almadan
hastalik saglik sorunu haricinde hic kimse bir kurus beklemesin
lutfen bunu boyle bil diye
evliligimizin basinda dedim

saglik sorunu yasandigi sirada ise
gorumceme esimin gonderecegi paranin uzerine ekleyip
kendim gonderdim seve seve
az veren candan cok veren maldan hesabi..

Allah sabir versin canim maddiyat sorunu nereye girse herseyi mahv ediyor ama senin esin cok abartmis

Back