- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
- 298
Kendini aklamanin yolunun hirsiz diye iftira atmak da olabilecegini soyleyen size daha fazla bir sey yazmayacagim. Zaten esim icin gidecegim cunku bunu hak ediyor diyor hanimefendi. Hirsiz onlar diye ogluna ve herkese soyluyor. Bu kendini aklamak icin dogru bir yol muydu? Elestiriye asla kapali degilim. Ama neyi hak olarak goruyorsunuz bir dusunun. Eli ayagina dolanan, kotu bir durumdan siyrilmak isteyen herkes iftira atabilir mantiginiz hic hos degil. Burada esimin annesi hakli mi haksiz mi diye sormadim zaten. Cocuklari dahi ne demek istedigini biliyor. Bu bize yaptiklarini damatlarinin ailesine de yapmis bir kadin zaten. Burada akil almak istedigim mevzu baska. Yoksa ne dendigi, kimin hakli veya haksiz oldugu su goturmez bir gercek. Neyse zamaninizi aldim, hosca kalin.
Konu basligi kaynanaya gitmeli miyim. Gitme diyenlere esime kandilde aglaya aglaya soz verdim gidecegim diyorsun. Konuya farkli bakis acisiyla yorum getirenleri azarliyosun. Madem farkli bakis acilarina acik degildin, istedigin cevap tekti neden konu actin anlamadim. Hayirli forumlar