Yazınızı okudum evet ağır durumlarla karşılaşmışsınız ve haklısınız herşey yenilip yutulsa da anneniz için söylediği asla yutulmayacak cinsten ayrıca o tarz insanların ne zaman ne diyecekleri belli olmaz yani korkulur tarzda insanlar ama görüşmemek te eşinle senin aranda problemler yaratmaya başlamış ki bu ileride daha fazla olur diğer arkadaşların da dediği gibi samimi olmadan arada mesafe bırakarak arada sırada görüşmen en doğrusu diye düşünüyorum ama ama görüştüğünde tartışma yaratacak olsalar bile tartışmaya girme eşin yannında yokken (bi kaç görüşmeden sonra yumuşama ihtimaline karşı diyorum ) oturup sohbet etme net kısa cevaplarla konuş ki sonradan konuşmalarından şöyle demişti falan gibi kendine göre anlamlar çıkarmasın.Birde eşime söylediğimde hemen gitseydim iyiydi şimdi nasıl gidicem gibilerinden bir şey söylemişsin hiç kendini kasma mesela bi akşam dışarı çıkmışsınız da uğramışsınız gibi 1 saatliğine falan uğrayabilirsiniz yada önümüz ramazan ramazanda davet edebilirsin olmadı biraz daha uzak olsun dersen :) bayramda gidersin yani gitmek için bahane çok ama gittiğin zaman da ne derlerse desinler o evden çıkınca söylenenleri de bırak yani umursama çünkü eminim bi çok şey canını sıkacak ve sen eşinle aran bozulmasın diye görüşeceksin zaten o yüzden sadece eşini düşün gerisini düşünme ve kafana takma