Eşimin ailesine düşkünlüğü

dualarım seninle karatalkız.bir yerde okumuştum "hiçbir acı aynı şiddetle devam etmez" diye çok doğru bir laf yeri geliyo ölüme bile alışıyor insan .allah kolaylık versin kolay geçitlerden geçirsin herkesi senide

amin cok tsk ederim iyi dileklerin icin, umarim ilerde bende mutlu olurum...

bugün bir cifte gittim, is geregi, ev plani cizmeye.
Mevzu bosanmamizdan acildi bi sekilde.
Derken bir cocuk geldi yasi 16. cocuk bosanma lafini duyunca sasirdi. Olamaz dedi, o (esimi kastediyo) senin adini duyunca yada söylerken gözlerinin ici gülüyordu. Senin ne kadar mükemmel bir es oldugunu söylüyordu, dedi.

Dayanamadim, hüngür hüngür agladim. O cocuk öyle icten dedi ki o cümleyi. cok kötü oldum.
Derken eve geldim, babam esimin onu bu sabah bir cok defa aradigini söyledi.
Ne istiyormus dedim, görüsmek istiyormus dedi babam.
Bugün olmaz baska bir gün demis babam. Bizim bugün misafirlerimiz gelicek.
Esim babama sormus, nasilsin hasta misin vs. Babam diyo alttan almalar, iyi davranmalar.

Tabi bunu duyunca daha da kötü oldum. Neden derseniz, o hala benim esim. AMa bende biraktigi bir virane...

sizce bu adam ne yapmaya calisiyor?

ya canım sunu soylim eşinin iyi bir kafa dinlemeye ihtiyacı vardı. sorunlardan bunalmıştı bence bunaltan sen değildin ama hepsi senin üstüne kaldı tabi ama asıl çevresindekilerin dırdırından bıkmıştı ( bunu oyle gormezler o ayrı tabi) bütün sorumlu sen gibi gordüler seni hayatından çıkarmaya çalıştı baktı senlede ilgisi yok yine üzgün yine kötü yine mutsuz çünkü bütün bu huzursuzluğu çıkaran sen değilsin akllı başına gelmeye başlıyo bence annesi el üstündede tutsa senin yerini tutamz sen onun hayat arkadaşısın.kaç yılını verdin sonuçta ona; bir kalemde silemzdi seni.. s klbinin sesini dinlerse birşeyler olacağını düşünüyorum(tabi müdale eden olmazsa).şimdi kaç ay oldu aramadı falan deme zaman herşeyin ilacı herşey yoluna girer arada sevgi olunca zamanla öfkenin yerini sevgi alıyo o istesede istemesede kopamaz senden seni bir kalemde sileceğine inanmamıştım zaten çünkü seviyor seni allahım fırsatçılara fırsat vermesin inşaallla eşinle barışır çoook mutlu olursun

Sanirim mahkeme işini konuşacak. Yoksa benim mailime cevap verirdi.

Off bilmiyorum. Çok karışığım. Çok üzgünüm.
Bugün çok kötü bir gündü.

mahkeme adı altında konuşma yapcak olabilir ama bence senin nasısl olduğunu da merak ediyor kendi kötü mutsuz seni merak etmese babanı zaman zaman aramz diye düşünüyorum

mahkeme adı altında konuşma yapcak olabilir ama bence senin nasısl olduğunu da merak ediyor kendi kötü mutsuz seni merak etmese babanı zaman zaman aramz diye düşünüyorum

Sence nasıl davranmalıyım? Onsuz mutluymus gibi mı yoksa sessiz mı kalmalıyım? Hafif buruk.

canım benim ilşkimi biliyorsun 3 ay ayrı kaldık ilk mahkemeden sonra barıştık vs. benim eşimde babamı aradı birkaç kez bir bahanler bulup asıl merak etti ği bendim aylar sonra ben ardım eşimi o gurur yaptı neyse ilk mahkemden sonra barıştık..bence seni eşin seni çok seviyor sevmemesi garip yaşadığınz şeyler hemen hemen her ailede olan şeyler aldatma yok bişe yok allh korusun.. eşinin kafa dinledi baktı sensiz mutsuz üzgün seni merak ediyo sen onsuz nasılsın diye.
bence içinden geldiği gibi davran kaç yıldır tanıyosn eşini onun hareketlerinden anlıcan seni sevdğini ama şu birleşme nasıl olur bilemem çünkü ailedlerden ortayı bulan yok çünkü istemiyorlar seni bende de oyle olmuştu sende yüreğinin sesini dinle olayı akışına bırak zaten o adım atarsa gerisi kendiliğinden gelir seni şuan çok iyi anlıyorum kafan karışık ne olcaksa olsun istiyorsun sabır biraz daha sabır herşey düzelcak inşşlla

canım benim ilşkimi biliyorsun 3 ay ayrı kaldık ilk mahkemeden sonra barıştık vs. benim eşimde babamı aradı birkaç kez bir bahanler bulup asıl merak etti ği bendim aylar sonra ben ardım eşimi o gurur yaptı neyse ilk mahkemden sonra barıştık..bence seni eşin seni çok seviyor sevmemesi garip yaşadığınz şeyler hemen hemen her ailede olan şeyler aldatma yok bişe yok allh korusun.. eşinin kafa dinledi baktı sensiz mutsuz üzgün seni merak ediyo sen onsuz nasılsın diye.
bence içinden geldiği gibi davran kaç yıldır tanıyosn eşini onun hareketlerinden anlıcan seni sevdğini ama şu birleşme nasıl olur bilemem çünkü ailedlerden ortayı bulan yok çünkü istemiyorlar seni bende de oyle olmuştu sende yüreğinin sesini dinle olayı akışına bırak zaten o adım atarsa gerisi kendiliğinden gelir seni şuan çok iyi anlıyorum kafan karışık ne olcaksa olsun istiyorsun sabır biraz daha sabır herşey düzelcak inşşlla

Bakalım bı görüşme olsun.
Öğrenelim niyetini. Sanırım bu ikimizin de son şansı.
Keske benim esım de senin esın kadar duyarlı olsa.

ben psikoljim bozulmuştu deprasan ilaçları kullandım bir süre..
sana soyle soylim biz 3 ay görüşmedik ben tel.numaramı değiştirdim hiç bir bağlantı kurmadık sadece arada babamı arıyordu mahkeme kağıdı elime gelmedi yok şoyle yok boyle diye neyse birgün ben çok özledim eşimi 3.5 ay sonra bir bahane bulup onu aradım yeni numaramdan ondan sonr a görüşmeye başladık telde çünkü 14 saat uzaktaydı evim. beni aradığında hiç üzgün gibi davranmadım normal konuşuyordum ama o sürekli sen evlencen mi beni unuttun mu yok açık giyiniyormsn v.s sorular soruyordu eşim çok kıskançtı beni seviyordu ama cadı annesi sürekli zora koşuyordu yok araya soğukluk girdi yok şoyle yok boyle babasının evinden alırsan bir daha küser gider bariz istemiyordu çok zor oldu kavuşmamız ama oldu size gelince eşin seni seviyor bence sizde barışcaksınz arkasını bu kadar kolay donüp gidemez ortada bişe yokken siz evlisiz sevgili değilsinz ki ..

hatta dur tahminde bulunim ilk sorusu nasılsın mutlumusun bundan sonraki planların ne aklının dibine inmeye çalışcak tabi bu benim yorumum hep aklımdasın hakkında hayrlısı olsun üç ayalardayız allh yardımcın olsun sağlığna dikkat et

canım benım Allah yardımcın olsun inşallah eşinle tekrar herşeyi bazı sorunları hallederek barışır ve mutlu olursunuz bunu cok içten diliyorum..

ben psikoljim bozulmuştu deprasan ilaçları kullandım bir süre..
sana soyle soylim biz 3 ay görüşmedik ben tel.numaramı değiştirdim hiç bir bağlantı kurmadık sadece arada babamı arıyordu mahkeme kağıdı elime gelmedi yok şoyle yok boyle diye neyse birgün ben çok özledim eşimi 3.5 ay sonra bir bahane bulup onu aradım yeni numaramdan ondan sonr a görüşmeye başladık telde çünkü 14 saat uzaktaydı evim. beni aradığında hiç üzgün gibi davranmadım normal konuşuyordum ama o sürekli sen evlencen mi beni unuttun mu yok açık giyiniyormsn v.s sorular soruyordu eşim çok kıskançtı beni seviyordu ama cadı annesi sürekli zora koşuyordu yok araya soğukluk girdi yok şoyle yok boyle babasının evinden alırsan bir daha küser gider bariz istemiyordu çok zor oldu kavuşmamız ama oldu size gelince eşin seni seviyor bence sizde barışcaksınz arkasını bu kadar kolay donüp gidemez ortada bişe yokken siz evlisiz sevgili değilsinz ki ..

gercekten benzer seyler yasamissin, sasirdim.
Bu kötü günün sonunda bir umut isigi yaktin, cok tsk ederim. Su an daha iyiyim.
Senin adina da cok sevindim, umarim esin artik degerini biliyordur.

senin ailen ne tepki vermisti sizin barismaniza?
benim ailem beni reddeder, bi daha da görüsmez.

babam eşim için seni benden almaya gelecek dedi nasıl istemeye geldiyse yine oyle gelcek karşıma alıp konuşcam dedi oylede oldu ama şoyle soylim eşim ben gelemem sen babandan izinsiz bana kacacan falan dedi asla olmaz gelirsen burdayım gelmezsen sen bilirsin dedim seviyordum ama gidemezdim çünkü ailesi zaten istemiyodu hiç değerim kalmıcaktı en ufacık sorunda başa kalkacaklardı bide ailem beni silecekti eşimin istedeğide oydu aslında beni ailemle küstürmek babamdan izinsiz gitseydim babam beni silecekti onunda hoşna gidecakti fakat ben buna meydan vermedim nasıl kendi götü boklu annesine kıymet veriyorsa bende babamı çiğnemedim baktı olmuyo kesin kararlıyım bize geldi oyle oldu senin olaya gelince ailen kabul eder herşey düzelir sen once eşinle düzelmeye bak annen babanda seni anlar sen onların biricik kızlarısın seni üzmezler oyle deiklerine bakma yumuşarlar onlar el oğlu gibi gaddar değiller el kızının değeri olmuyor altını çize çize soylüyorum ellin kızı başkasına ucuz canım bu boyle .annelerimz bizi ne emeklerle büyütüyor ellin oğlu yada annesi gözünün yaşına bakmıyor.25 yaşındayım kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum canım sağlığına dikkat et kaynana milleti arsız olur bu sıkıntıların birikimlerin hasta etmesin seni benim ciddi cilt rahatsızlığım var cildin bembeyaz oluyor (vitiligo) hastasıyım tamamen stres kaynaklı ve tedavidide yok.allah başa vermesin sağlığının canının kıymetini bil
kimseye bişe olmuyo ailenide karşına alma kimse için bu eşin de olsa çünkü hiçkimseye güven olmuyo karşılık beklemeden bizi seven kollayan ailelerimz iyiki varlar ailelerimz varken bu kadar eziyet üzüntü acı çekiyoruz bide sahipsiz olsak kim bilir neler yaparlar allh fırsat vermesin diyelim yinede..

babam eşim için seni benden almaya gelecek dedi nasıl istemeye geldiyse yine oyle gelcek karşıma alıp konuşcam dedi oylede oldu ama şoyle soylim eşim ben gelemem sen babandan izinsiz bana kacacan falan dedi asla olmaz gelirsen burdayım gelmezsen sen bilirsin dedim seviyordum ama gidemezdim çünkü ailesi zaten istemiyodu hiç değerim kalmıcaktı en ufacık sorunda başa kalkacaklardı bide ailem beni silecekti eşimin istedeğide oydu aslında beni ailemle küstürmek babamdan izinsiz gitseydim babam beni silecekti onunda hoşna gidecakti fakat ben buna meydan vermedim nasıl kendi götü boklu annesine kıymet veriyorsa bende babamı çiğnemedim baktı olmuyo kesin kararlıyım bize geldi oyle oldu senin olaya gelince ailen kabul eder herşey düzelir sen once eşinle düzelmeye bak annen babanda seni anlar sen onların biricik kızlarısın seni üzmezler oyle deiklerine bakma yumuşarlar onlar el oğlu gibi gaddar değiller el kızının değeri olmuyor altını çize çize soylüyorum ellin kızı başkasına ucuz canım bu boyle .annelerimz bizi ne emeklerle büyütüyor ellin oğlu yada annesi gözünün yaşına bakmıyor.25 yaşındayım kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum canım sağlığına dikkat et kaynana milleti arsız olur bu sıkıntıların birikimlerin hasta etmesin seni benim ciddi cilt rahatsızlığım var cildin bembeyaz oluyor (vitiligo) hastasıyım tamamen stres kaynaklı ve tedavidide yok.allah başa vermesin sağlığının canının kıymetini bil
kimseye bişe olmuyo ailenide karşına alma kimse için bu eşin de olsa çünkü hiçkimseye güven olmuyo karşılık beklemeden bizi seven kollayan ailelerimz iyiki varlar ailelerimz varken bu kadar eziyet üzüntü acı çekiyoruz bide sahipsiz olsak kim bilir neler yaparlar allh fırsat vermesin diyelim yinede..

öncelikle gecmis olsun. Cok üzüldüm gercekten. GEreksiz yere eslerimiz bizi üzüyor.
Benim de tansiyonum günlerdir cok düsük, midem asla biseyi kabullenmiyor. Baya sagligim kötülesti, ki elimde degil. Ne kadar unuttum desemde aklimdan cikmiyor.

Senin esin sana sahip cikmis, keske benim esim de aynisini yapsa. Ki anlattiklarin benim esime cok benziyor.
Cok merak ediyorum esim bu ara ne düsünüyor?
erkekler ne kadar zaman gecerse gecsin unutamiyor mu gercekten? Biz de tam 3 aydir hic konusmuyoruz.

aman aman dikkat et kendine, her hastalık üzüntüden dertten oluyo kendini yıpratma dicem ama biliyorum elde değil yinede kendini bırakma elbet her yokuşun bir inişi vardır selamete çıkcan inşalla..bir yuva kolaymı kuruluyorki bu kadar kolay yıkılsın inşllaa eşin birazda olsa aklı başına gelmiştir gelişmeleri bekliyorum

Bence eşin kendi ayakları üzerinde duramayan bir insan. Arkasında hep annesinin varlığını hissetmek isteyen biri. o kadar zamandan sonra yüzü yoktur seninle konuşmaya. Artık bence bir sonuca ulaşmalısın gidip sen konuş yüzleş hesaplaş....

bugün yine gördüm, hatta bir adim attim ona dogru ilerledim.
Yine kacti. Bu adamin konusmaya da anlasmaya da niyeti yok.

anlaşsanız ne olucak ki zaten evliyken de mutlu etmemiş seni. bırak bi daha düşünme bu adamı. hayatının baharındasın, seni hakeden biriyle mutlu olacaksın

anlaşsanız ne olucak ki zaten evliyken de mutlu etmemiş seni. bırak bi daha düşünme bu adamı. hayatının baharındasın, seni hakeden biriyle mutlu olacaksın

bi nevi icimdeki öfkeyi kusmak istiyorum ama en cok da bosanma davasini acmasini istiyorum.
1 sene onun soyadiyla baba evinde kalmak istemiyorum.

X