Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüp bebek denemesinde ölümlerden döndüm. Çocuk diye tutturdum en sonunda doktorum yaparım ben, çocuğun olur, benim için sorun değil sen o kadar delisen, ama sonunnda çocuğunu bile göremeden ölürsün dedi. Annesi ise gelin kısır, çocuğu olmuyor diye etrafa anlatıyordu. Zaten bardağı taşıran son damla oldu annesinin sözü.
annelik hormonu mu baskın çıkıyor nasıl düşünebiliyosunuz sorunlu bir evlilikte bebeği?
bizim kavgamız maddi imkanlarını ailesine kullanması.anne olmak duygusu illaki var çocugumz olsa eşim böyle olmazdı yapmazdı ailem diyip beni sillmezdi.aile olamadı olmadı ..kendi çocugu olmuyorken kendi çok rahat degilken ailesini düşünmesi sorundu...neden insan parasını saklar çocuk yapmak denemek varken yaşım malummm 35 olucak ne zamanda kadar bekliycem hiç degilse deneyebildigim kadar denmek istedim ilerde pişman olmamak adına ...önce insan karım evim demezmi.evimin borcunu bitirip araba alalım dese beni düşman görmese. neden ailesiyle bir olup bu kadının derdi para almak deer..niye aklım almıyor...adam benden gizli kardeşinin dügününü yapmış banada para biriktirelim işler kötü diyip yalanlar...işler kötü battım ewi satalım demeler...kimin derdi para pul...
seni düşman gördüğünü düşünüyosun
çocuğumuz olsa beni silmezdi diyosun
buna inanıyomusun gerçekten
bende benzer sorunlar yaşıyorum ve çocuk yaparsam ne olacak sana söyleyim
hiç umrunda olmayacak
ben karısına düşman olupta çocuk olunca değişen bir adam görmedim mümkün değil zaten
yani o kadar çok kadın senin gibi düşünüyorki
sonrada şaşırıyolar nasıl çocuğunu aramaz insan hiç özlemez mi falan diyolar
bende onların bu laflarına şaşırıyorum
babaları bunlara sahip çıkmadıgı için eşim çocuguna asla ve asla yapmazdı.beni silmesi önemli degil ben başkasıyla olamam yapamam hiç degilse çocugum olsaydı tek kalmazdım nne biliyim..sahiplenirdi onlar için sadece ben eldim...bu adam düşman oldu bana ewet ama ailesinin laflarıyla gazlarıyla eminim çünkü eşim 2 senedir ailesiyle samimi ve olanlar ondan sonra oldu..önce kavga etti gitti kardeşlerimle konuşmuyorsun diye beni suçladı onlar benle 9 sene konuşmadı aglarken duydular oralı olup sormadılar bile nasıl konuşurumm 9 sene naptım onlara ben dedim.kötü oldum düşman oldum.para biriktirelim bişeyler yapalım !eşimin eli çok aşırı açıkkk herkes söyler yapma diye ama dinlemez'paragöz oldum.benden gizli ailesine bakıp eviine dogal gaz dşetmesi pimapenleri nerden baksan 30 milyar dubleks ew çünkü...niye be adam kendi ewini satıp borcumu ödüycem diyen adam nasıl yapar bunları.niye ailesine arkasından konuşlturur kendide bir olur konuşur..yaptıklarının hepsini kınardı hepsini...şimdi oo yapıyor...
senin çok yanlış tespitlerin var
öncelikle bişey soracam sizin çocuğunuz yok demi yanlış anlamadıysam yok
yok canım.eşimin sorunu vardı azosperm..tüp bebek denedik ama olmadı...yanlış tespitlerim belkide vardır akıl saglıgım kalmadıki...söyledigimi bile unutur hale geldim okadar şık varki kafamda işime hangisi gelirse onu düşünüyorum belki
şimdi bak maksadım senin moralini bozmak değil.sadece olabilecekleri söylemek istiyorum sana çünkü hayalkırıklığına uğrayabileceğini hissettim
çocuğun olmadan eşinin iyi bir baba olup olamayacağından emin olamazsın
eşinle yaşadığın problemlerin sebebi onun ailesi değil eşinin kendisi
çünkü erkekler karısıyla sorun yaşadığında onu benimseyip bağlanmadığında kardeşler k.valideler k.pederler hatta eltiler bile o evliliğe sorun teşkil eder
yani eşler uyumsuzsa çevrenin müdahalesi bahanedir.
senin eşin kardeşlerini dinlediğinden değil seni dinlemediğinden çıkartıyor bu huzursuzluğu
çocuğun olursa eşim ilgilenir aman benimle ilgilenmese de olur tarzı bir lafın var yanlış anlamadıysam
buda çok yanlış
iyi bir baba olması seni mutlu etmez hiçbir kadını mutlu etmez sadece o adamı çocuklar için çekersin
mutsuz bir annenin çocuklarına nekadar faydası olur bilemem.çünkü eşinle problerin çocuğunda olsa devam edecek
bunları gör ve buna göre boş hayallere kapılma derim ben
kesinlikle dogu söylüyorsunn.ama sewgi işte dönse naparım bilemem sewiyorum çünkü.pişman olup dönse degil de hakkımda hayırlısını istiyorum hep..haklısın eşim de sorun var tabil bunu ona bende söyledim ama önceleri inkar etsede şimdi yaptıkları beni haklı çıkarttı.arkadaşları için bile benle kav ga ederdi ne yalan söylüyüm.hep ailesine düşkündü beni hiç benimsemedi sahiplenmedi.aramızdaki herşeyi anlatırdı ailesine arkadaşlarına herkese...napıcam ki sana aileme tabi bakıcam açıktamısın sen bir eksigin varmı dedi.ewet dedim kardeşlerine sahip çıktıgın kaar karına sahip çık hak ver inan ben senin için neyim . sadece çocugumz olsun diye ugraş üzül birazda sen. 'günahı boynuna belkide çocugu olmadıgınıda biliyordu'.çok kavga ettik.benim kardeşşm daha beter şeyleri yaşadı ama kocası ailem için karımlamı kavga etcem huzurumu bozucam benim önce ailem gelir dedi...insan farkı tabki ama böyle erkekte yokki dünyada..
bu yorumun babamın lafını aklıma getirdi...benim annemde senin ananı istemedi kızım dedi...10 tane çocugunda olsa boşandırıcam demiş ama ben boşadımmı.akıl var mantık var diyor..o adamın yalanları gün yüzüne çıktı...kendini sana inandıramıycak ne yapsada o pişman olucak ailesinin de hatalarını kendi hatalarınıda görücektir ama iş işten geçmiş olacak sen ne üzülüyorsunnn. babam şu tespiti yaptı birde, o adam çocugum olmuyor birde çallışıp sanamı bırakıcam derdine düşmüş olabilir dedi. ailesinin geliri kesildi babaları yok çalışan kimsede... o üzülsün kısır adam diyor sen ewlnirsinde o napar .erkek aklı işteşimdi bak maksadım senin moralini bozmak değil.sadece olabilecekleri söylemek istiyorum sana çünkü hayalkırıklığına uğrayabileceğini hissettim
çocuğun olmadan eşinin iyi bir baba olup olamayacağından emin olamazsın
eşinle yaşadığın problemlerin sebebi onun ailesi değil eşinin kendisi
çünkü erkekler karısıyla sorun yaşadığında onu benimseyip bağlanmadığında kardeşler k.valideler k.pederler hatta eltiler bile o evliliğe sorun teşkil eder
yani eşler uyumsuzsa çevrenin müdahalesi bahanedir.
senin eşin kardeşlerini dinlediğinden değil seni dinlemediğinden çıkartıyor bu huzursuzluğu
çocuğun olursa eşim ilgilenir aman benimle ilgilenmese de olur tarzı bir lafın var yanlış anlamadıysam
buda çok yanlış
iyi bir baba olması seni mutlu etmez hiçbir kadını mutlu etmez sadece o adamı çocuklar için çekersin
mutsuz bir annenin çocuklarına nekadar faydası olur bilemem.çünkü eşinle problerin çocuğunda olsa devam edecek
bunları gör ve buna göre boş hayallere kapılma derim ben
bu yorumun babamın lafını aklıma getirdi...benim annemde senin ananı istemedi kızım dedi...10 tane çocugunda olsa boşandırıcam demiş ama ben boşadımmı.akıl var mantık var diyor..o adamın yalanları gün yüzüne çıktı...kendini sana inandıramıycak ne yapsada o pişman olucak ailesinin de hatalarını kendi hatalarınıda görücektir ama iş işten geçmiş olacak sen ne üzülüyorsunnn. babam şu tespiti yaptı birde, o adam çocugum olmuyor birde çallışıp sanamı bırakıcam derdine düşmüş olabilir dedi. ailesinin geliri kesildi babaları yok çalışan kimsede... o üzülsün kısır adam diyor sen ewlnirsinde o napar .erkek aklı işte
bak ne güzel senin önünde çok doğru tespitler yapan bir baban var onu dinle sen
o üzüleceğine sen üzülüyosun hakikaten
iş işten geçmeden anlamıyolar evet sonra anlasalar ne anlamasalar ne
herşey bittikten sonra
gelde bunu yüregine anlat...babam sen aptalsın ne üzülüyorsun diye kızıyor saçların beyazladı elde el çok bulunur kuru agacın dibinde sana sahip çıkmayan adamla ne sonun olucak ki şimdi biz varız ya biz olmasak napıcaktın diyor...çok haklı hiç dgeilse ailem var ama 9 senemi verdim güvendim kendimi aptal yerine konmuş kullanılmış hissediyorum.aptal gibi oldum.artık ewlenmem diyorumm
Umarım bu düşüncelerindeğişmez. Dik dur herzaman sakın yılma derim. Sabret herşey daha iyi olacak senin için dışarıdan birisine bunları söylemek kolay çeken bilir muhakkak ama bütün mesajları okudum çok yol katetmişsin özellikle son mesajında olmuş artık bitmiş senin içindede. Allah sabır versin. Umarım bundan sonra güzel bir hayatın olur tabi bu birazda senin elinde :126:
bende anlamadim birdenbire nasil oldu ama su an hislerim alinmis gibi.
ICimden ne gülmek ne de aglamak geliyor.