yok ben canım yok hergün içim içimi yiyor ben hala yapma hatanı kabul et zaman kaybetme dön ewimize diye msjlar çektim bıktım artık arama sawcılıga vericem dedi düşün artık. ama degeri yokmuş git ewlen naparsan yap senin çenen adamı öldürür ewlenecegin adama acırım dedi...haksız yere konuşmadım hayatı yalanmış .dönecekti ewe benden imza istedi ailem hakkındas konuşma bana lafını etme diye..tamam dedim.. sonrasında kuzeniyle konuşup bana karşı herkes agız birligi yapıp yalan söylüyorlarmış sülalecek.onuhnla konuştum diye bitti dedi..neden yaln söylüyorsa yüzleştir dedim git ona inan sana birinide bulsun dedi .günde 10 kere arayanadam...bende gayet güzel bakımlı biriydim boşanana kadar...yeni yeni kendime geliyorum sen daha iyilerini hakediyorsun diyorlar bulur ewlenir çoluk çocuga karışırsın diyorlar ama çocugum olmama pahasına dön dedim al ewini naparsan yap kime verirsen ver dedim dön dedim dönmem asla İSTEMİYORUM DEDİ sevmiyorm dedi...naptım ki yalanlarını çıkarttım dogruları söyledim diye niye hakketim bende bunu ailesinin yakasında olucak elim.dogalgaz faturasını ödememiş ihbarneme geldi arasam istesem diye düşündüm sonra ne tenezzül etcem o kim dedim ben ödedim..
biliyorum söylemesi kolay ama bence sende artik yazma ona arama onu.
erkekler anladigim kadariyla kovalamak istiyorlar. Kate örnegindeki gibi. Bence gercekten kate´in olayi ibret olmali.
Bende hata yaptim, cikmamaliydim karsisina. Belki hic haber almazsa, görmezse merak ederler.
ben sadece arada görünmeye calisiyordum, ta ki evimizin önüne park edene kadar.