Eşimin ailesine düşkünlüğü

canım genceciksin ya kıyamam sana vallahi sizleri okudukça iyice soğudum evlilikten
sana deger vermeyene sende değer verme
evet sevgi kolay sökülüp atılmaz ama adam anneci
çok vurucak kafasını eminim ama s
en başını kaldırıp yolunu çizmiş olacaksın
alsın koynuna oğlunu pışpışlasın sünepe olarak sürdürsün hayatını
lanet olasıcalar ne hakları var bu kişiliksizlerin hayatlarımızı mahfetmeye:KK47:

dik dur geri dönme daha kötüye gitme durumunu asla unutma bizlerde yanındayız rabbim yardımcın olsunEn Büyük KK

Kesinlikle dik dur, ne olduğunu nereye gittiğinizi bile bilmiyorsun, adamn anası ne derse o oalacak, bu adam da adamım diye geçinecek. Öyle adamı sen elli kere cebinden çıkarırsın.

konunu birazcık okudum benim sorunlarımın ilk halleri canım..eşim senin eşin gibiiydi ..sonra nemi oldu kardeşlerinn dügünü yaptı anasının ewini yeniledi bana yalanlar söyleyip ewi satmak istedi.sırf ailesi mutlu olsun rahat etsin diye.onlar gelinleri el görüyorlar nereli eşin bilmiyoroum ama çok benziyor.geleceginizi pek parlak görmüyorum ilerde seni atıp ailesini tutacak seni suçlayacak yalancı çıkartıcak sadece ailesini haklı bulup seni hatalı bulucak yalanlar söylüycek . .bu arada ayrıldınızmı konuyu geri dönüp çok okuyamadım kusura bakma canım.bunları benim gibi 9 sene sonra anlamadıgına sewin yaşın genç canım şanşlısın o bakımdan.

canım genceciksin ya kıyamam sana vallahi sizleri okudukça iyice soğudum evlilikten
sana deger vermeyene sende değer verme
evet sevgi kolay sökülüp atılmaz ama adam anneci
çok vurucak kafasını eminim ama s
en başını kaldırıp yolunu çizmiş olacaksın
alsın koynuna oğlunu pışpışlasın sünepe olarak sürdürsün hayatını
lanet olasıcalar ne hakları var bu kişiliksizlerin hayatlarımızı mahfetmeye:KK47:

dik dur geri dönme daha kötüye gitme durumunu asla unutma bizlerde yanındayız rabbim yardımcın olsunEn Büyük KK

cok tesekkür ederim, bakalim zaman göstericek.
O mu pisman olucak yada bu durum beni yiyip bitiricek mi...
Desteginiz icin cok tsk ederim inanin cevremde kimseyle konusamiyorum artik

konunu birazcık okudum benim sorunlarımın ilk halleri canım..eşim senin eşin gibiiydi ..sonra nemi oldu kardeşlerinn dügünü yaptı anasının ewini yeniledi bana yalanlar söyleyip ewi satmak istedi.sırf ailesi mutlu olsun rahat etsin diye.onlar gelinleri el görüyorlar nereli eşin bilmiyoroum ama çok benziyor.geleceginizi pek parlak görmüyorum ilerde seni atıp ailesini tutacak seni suçlayacak yalancı çıkartıcak sadece ailesini haklı bulup seni hatalı bulucak yalanlar söylüycek . .bu arada ayrıldınızmı konuyu geri dönüp çok okuyamadım kusura bakma canım.bunları benim gibi 9 sene sonra anlamadıgına sewin yaşın genç canım şanşlısın o bakımdan.

yani ikimiz de ailelerimizle yasiyoruz, dava henüz acilmadi. karmakarisik bisey iste bizimkisi...
esim trabzonlu bu arada.

Biliyor musun ben güçlü olduğumu, kararlı olduğumu düşünüyordum. Çevremde ise bir kaç kişi dışında herkes delirdiğimi düşünüyordu. Belki de delirmiştim, demek ki delirince gözüm açılmıştı. Demek ki deli cesaretine ihtiyacım varmış. Kimseye kulak asmadım, kimsenin doğrusunu yapmadım. Benim için doğru kendi doğrumdur.

Biliyor musun ben güçlü olduğumu, kararlı olduğumu düşünüyordum. Çevremde ise bir kaç kişi dışında herkes delirdiğimi düşünüyordu. Belki de delirmiştim, demek ki delirince gözüm açılmıştı. Demek ki deli cesaretine ihtiyacım varmış. Kimseye kulak asmadım, kimsenin doğrusunu yapmadım. Benim için doğru kendi doğrumdur.

haklisin bende öyle yasadim, yasiyorum.
SU an bile, biz sana demistik diyen kisi cok ama bu umrumda degil.
Söyle söylim, yine geri gitsem o zamana yine esimle evlenirdim. Hata benim hatam eger hataysa birine güvenmek.
Cevremde su an güclü gözüküyorum, hatta ayrilik yaramis diyen cok.
ama bi bilseler...

hayatın cilvesi canım
nedense böyle durumlar yaşanırken aile, sosyal çevre, akrabalar tam desteğimiz olamaz kendi mantıklarında
kendi hayatlarıyla bağdaştırıp yorumlarlar olayları:KK55: çocuk oyuncağı sanki
bir çoğuda konuşmuş olmak için konuşur işin acı kısmı:KK15:
üzülme istediğin an bende buradayım bak birçok arkadaşımız gibi:KK42:
her zaman desteğiz yüzünün gülmesini hayata geri dönüşünü canı gönülden diliyorum:KK54:..

cok tesekkür ederim, bakalim zaman göstericek.
O mu pisman olucak yada bu durum beni yiyip bitiricek mi...
Desteginiz icin cok tsk ederim inanin cevremde kimseyle konusamiyorum artik

Son düzenleme:
Bana da iyisin diyorlar. Ne olacakdı, yıkılacak mıydım, hayattan vaz mı geçecektim diyorum. Ben artık evlenmeyi düşünmüyorum. Beklentim kalmadı hayattan. Hayatımın aşkını yaşadım, bir kere hamile kaldım ama anne olamadım kaybettim ve birbirimizi üzmeden, evlendiğimiz gibi, insan gibi ayrıldık. SAdece günlerimi huzurlu geçirmeye çalışıyorum, bu yetiyor bana

hayatın cilvesi canım
nedense böyle durumlar yaşanırken aile, sosyal çevre, akrabalar tam desteğimiz olamaz kendi mantıklarında
kendi hayatlarıyla bağdaştırıp yorumlarlar olayları:KK55: çocuk oyuncağı sanki
bir çoğuda konuşmuş olmak için konuşur işin acı kısmı:KK15:
üzülme istediğin an bende buradayım bak birçok arkadaşımız gibi:KK42:
her zaman desteğiz yüzünün gülmesini hayata geri dönüşünü canı gönülden diliyorum:KK54:..

cok tsk ederim, iyiki varsiniz, burasi beni cok rahtalatiyor inanin.
Valla insanlarin dedikleri artik hic umrumda degil.
Ben, hayatimda en cok güvendigim sevdigim insandan kazik yemisim. Gerisi bos...

Pek çoğu da seni rahatlatmak, dertleşmek için değil meraktan sorar. Bilmezler ki kediyi merak öldürür :)

Pek çoğu da seni rahatlatmak, dertleşmek için değil meraktan sorar. Bilmezler ki kediyi merak öldürür :)

evet yaa aynen, bide simdi bizim sebebimiz de tam yok ya.
Tatmin olmuyorlar bi türlü :)
diyemiyorum ki, ben tatmin degilim sizi nasil tatmin edeyim :)

5 yıllık ilişkim evlilik noktasına geldiğinde
kendini süper zanneden ailesine oğluna kimseyi yakıştıramayan
o haksız yere anne sıfatı taşıyan!! kadın yüzünden:KK58:
ilişkimi bitirdim
iyiki bitirmişim gerçekleri görüp
biz evlenseydik kucağımda çocuğum olsa dahi bizi ayırma kapasitesi mevcuttu
ki o deli gibi kıskanan sözde çok yakın olan fesat ötesi kızkardeşini hiç hatırlamak istemiyorum

güvenim beni terk etti

cok tsk ederim, iyiki varsiniz, burasi beni cok rahtalatiyor inanin.
Valla insanlarin dedikleri artik hic umrumda degil.
Ben, hayatimda en cok güvendigim sevdigim insandan kazik yemisim. Gerisi bos...

Kimseye cevap vermek zorunda değilsin. Ben kimseye cevap vermedim, çok yakın iki arkadaşımla konuşuyordum sadece, kararın ne olursa olsun senin yanındayız dediler. Asla bana şöyle yap böyle yap demediler. Önemli olan senin kararın olması, kimseden etkilenmemen, yaşayan sensin çünkü, sen bilirsin dediler.

ilişkimi bitirdim
ki o deli gibi kıskanan sözde çok yakın olan fesat ötesi kızkardeşini hiç hatırlamak istemiyorum

güvenim beni terk etti

O kadar güvenmeseydin bu kadar yıkılmayacaktın. Ama insan başına gelmeden anlayamıyor.

kesinlikle çok haklılar zaten destek olmak isteyen arkadaş kendi egolarını kenarıya atıp senin her kararını destekler
sadece yanlışa gidiyorsan önünü keser mükemmel arkadaşların var daimi olmanızı dilerim:nazar:

Kimseye cevap vermek zorunda değilsin. Ben kimseye cevap vermedim, çok yakın iki arkadaşımla konuşuyordum sadece, kararın ne olursa olsun senin yanındayız dediler. Asla bana şöyle yap böyle yap demediler. Önemli olan senin kararın olması, kimseden etkilenmemen, yaşayan sensin çünkü, sen bilirsin dediler.

bende küçüktüm üniv öncesi başlayan bir ilişki ilk ve son uzun ilişkim
kim derdi o benim için km leri her hafta katedip yanıma gelen
hatta bazen sadece 1 saat görmek için gelen, gereksiz çıkardığım arızaları göğüsleyip benden vazgeçmeyen beni resmen büyüten adam bu kadar anneci olacaktı
yolu açık olsun emekleri çoktur bende ama affetmem yolu açık olsun 2009 16 temmuzdan (doğum günümde ayrılık kararı aldım) bu yana ladysubaru tam büyüdü:KK58:
içim sızım sızım boğazım düğümleniyor :KK14::KK14:

dün gecede başka bir arkadaşımız kate in konusundan beri daha net anlıyorum olanları ve devam etseydim yaşanacakları rabbim korumuş:KK43:
O kadar güvenmeseydin bu kadar yıkılmayacaktın. Ama insan başına gelmeden anlayamıyor.

Son düzenleme:
yani ikimiz de ailelerimizle yasiyoruz, dava henüz acilmadi. karmakarisik bisey iste bizimkisi...
esim trabzonlu bu arada.

canım benimki kadar karışık olamaz az önce sayfalara göz attım hemen hemen aynı yaşadıklarımız...benimkide benden kaçtı.gittim hakaret işittim aradım öyle yuvamız yıkılmasın diiye ne ailesi ne akrabaları herkese ayrı yalan söylemiştir bana söyhledigi gibi.benimkide yüzleşememekten kaçtı kendini haklı çıkartamayacagı için...sen yolun başındasın ben 9 cu kattan düştüm..genç olsam inan hiç düşünmezim yaş geçince kimseye güvenecek sevecek gücün o cesaretin kalmıyor.herşey gençlikte oluyor...seninkinin arkandan bakması bile yoluna çıkması bile seni sewdigini düşündürüyor zira benimki hattını yolunu hep degiştirdi.malesef aileler de yapıcı olmuyor istemedikleri için.bir yuvanın vebalini ödüyemiycekler ama

ilişkimi bitirdim

güvenim beni terk etti

ya inanmiyorum, ne istio bu kadinlar ya?
bunlar da gelin olmadi, bunlar da ayni seyleri yasamadi mi?
hem üzüldüm hem sevindim senin adina. Inan bosanmak cok daha zor...

canım benimki kadar karışık olamaz az önce sayfalara göz attım hemen hemen aynı yaşadıklarımız...benimkide benden kaçtı.gittim hakaret işittim aradım öyle yuvamız yıkılmasın diiye ne ailesi ne akrabaları herkese ayrı yalan söylemiştir bana söyhledigi gibi.benimkide yüzleşememekten kaçtı kendini haklı çıkartamayacagı için...sen yolun başındasın ben 9 cu kattan düştüm..genç olsam inan hiç düşünmezim yaş geçince kimseye güvenecek sevecek gücün o cesaretin kalmıyor.herşey gençlikte oluyor...seninkinin arkandan bakması bile yoluna çıkması bile seni sewdigini düşündürüyor zira benimki hattını yolunu hep degiştirdi.malesef aileler de yapıcı olmuyor istemedikleri için.bir yuvanın vebalini ödüyemiycekler ama

sizde de mi aileler hic baristirmak icin ugrasmadi?
benim babam esimle konustu ama hep düsünmek istedigini söyledi. Esimin ailesi hic kolunu bile kaldirmadi.

X