- 30 Aralık 2009
- 22.591
- 87.690
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaman herseyin ilaci derler...
Sen evlilik oyun olmadigini biliyorsun ama "esin" anlayamamis, salak.
Hep iyilik yaptin onlara, Allah bunlari biliyor ve goruyor, onlar bu iyiligin karsiligini vereceklerine, yuva yiktilar. Elbette cezasini cekerler. Icini ferah tut
zaten dertliydim bacım aglama tuttu şimdi beni yazdıklarını görünce birde birkaç mesaj önce 10 aylık bebegiyle yalnız kalan o şahane kadın tuz biber oldunuz :85:
salya sümügüm suan sarılasım geldi sana
Dün esimi görünce resmen sok oldum, adam cökmüs.
Bunu kendimi tatmin etmek icin söylemiyorum. Üzerindeki pantolonu iki beden büyük, benim ona aldigim gömlegi giymis ayagindaki ayakkabisini da annem almisti dügün alisverisinde. Saclari dökülmüs, resmen yüzü de solgundu.
Annesi oglunun ne hale geldigini görmüyor mu? Veya bu durumdan nasil kendine mutluluk payi cikarabiliyor?
Namaz kilarken hic mi vicdani sizlamiyor?
Cok düsünüyorum bu sorulari...
Ya canim dusunuyorum da, buyu falan olayi olabilirmi? :26:
Eger oyle bisi varsa, Allah onlarin belasini versin!!!
günahlarini almak istemem ancak bunu bana cok kisi söyledi.
Bu adam sana adeta taparken birden bire neden oldu dediler.
Ki söyle bir olay var: benim kaynim bekar, ve agir depresyon vakasi. Her ay annesi onu hocaya götütürdü okutmak icin.
Bi aksam öyle anlatirken esim annesine dedi ki, kartalkizi da bi sefer götür okusun hoca, nazar degmesin diye fln.
Kaynanam hic bisey demedi, hic de götürmedi. Heryere bizle giden kadin oraya giderken hic haber vermedi. En son biz ayrilmadan 1 hafta önce gitmis.
ayrica benim esim yatak odamizda hic yatamzdi.
günahlarini almak istemem ancak bunu bana cok kisi söyledi.
Bu adam sana adeta taparken birden bire neden oldu dediler.
Ki söyle bir olay var: benim kaynim bekar, ve agir depresyon vakasi. Her ay annesi onu hocaya götütürdü okutmak icin.
Bi aksam öyle anlatirken esim annesine dedi ki, kartalkizi da bi sefer götür okusun hoca, nazar degmesin diye fln.
Kaynanam hic bisey demedi, hic de götürmedi. Heryere bizle giden kadin oraya giderken hic haber vermedi. En son biz ayrilmadan 1 hafta önce gitmis.
ayrica benim esim yatak odamizda hic yatamzdi.
Evlerden Irak Olsun Böyle Kaynanalar..
amin canim, Allah karsilastirmasin
kaynanam kaynima kiz ariyormus, Rabbim kizi korusun...
Amin..
Allah Öyle Bir Gelin Nasip Etsin ki Onlara..
Seni Mumla Arasınlar İnşallah..
Kıyamam sana, ağla bir tanem. Boşalt içini, acını yaşa. Keşke yanında olsaydım, sana sarılsaydım, doyasaya ağlasaydın kucağımda, atsaydın bütün acılarını.