Eşimin ailesine düşkünlüğü

ne bu böyle ya benim bildigim kadınlar naz yapar böyle kocamı olur bırakmış seni anasının evine gitmiş töbe töbe boş ver gülüm ugraşma ac boşanma davasını görsün günü:KK53:

devir degismis eski köye yeni adet gelmis. Artik kocalar annelerinin evine gidiyor :)

Beni bugün yorumlarinizla o kadar güclendirdiniz ki anlatamam. Allah sizden razi olsun.
Bugün ders calismak icin kütüpaneye geldim ve sok oldum. Esim de burda.
Yerle bir olmustum resmen. Ama yorumlariniz sayesinde kendimi toparladim.
Bu insan beni yorgun üzgün ve bitik görmemeli...

canım bi faydam dokunduysa ne mutlu bana.yok yere üzülmene,değmeyecek biri için hiç gerek yok.insanın en yakın dostu kendisidir.bak sana bi örnek veriyim.şu anda nişanlıyım nişanlımla geçen sene 1 yıla kadar ayrıldık ilişkimiz çok monotonlaşmıştı soğudum birden.neyse ilk zamanlar hatamı yaptım diye düşündüm ama kendime söz verdim hiçbir erkek beni ağlatmadı ağlatamayacakta diye.neyse birgün kuzenle çarşıdayız akşam saatleri bir parka gittik onun arabasını gördük girmek istemedim ama girdim içeriye allahtan görmedik birbirimizi.çıktık sonra bir bakktıkki kuzenimin lise yıllarındaki dostu sonraki düşmanı gidiyor kuzenime slm verdi geçti gitti.bizde uzaklaşıyoruzz.kuzen dedi yürü ben bilirim bu o.. huyunu anası bunu akşam yollamaz tek başına kesin seninkiyle buluşcak bu çünkü oda tek oturuyordu dedi.nasıl sürüyor kolumdan dedimki bırak bitti bizim aramızdaki herşey kimle isterse görüşssün dedim.inanın içimde birazcık sızlama oldu ama bunu ne kendime nede çevreme itiraf ettim.kafamı kaldırdım o an düşündüm benimde hayatıma birileri giricek elbetteki ve hiç arkasından ağlamadım.onsuzluğada alıştım.ama o bırakmadı beni zaten aramızda sorun yoktu ilişkimiz monotonlaştı diye ayrılmıştık.doğum günümde 1 yıl sonra msj attı konuşmaya başladık,aramız düzeldi,sözlendik,nişanlandık,allah nasip ederse 17 temmuzda evlenicez.demem oki seviyormuyum seviyorum ama bu demek değilki onsuzda yaşayamam.ben hayatta bir tek anneme düşkünüm en çok yani o olmassa olmaslarımdandır ilerdede çocuğum olucak.bunlar dışında kimse vazgeçilmez değildir.

sen kendinin dostu olucaksın ağlama,sen güçlüsün,bu haysiyetsizler seni yıkamaz,istersen aynı odada karşılaş hiç tanımıyormuşsun gibi davranıcaksın kim ki o??daha önce görmüşmüydün???yanii hiçbir erkek için(ilerde olursa ki oğlun dışında)bırak o güzel gözlerinden bir damla yaş akıtmaya,şu 3 günlük dünyadaki kısacık ömürlerimiz için 1 dk bile
düşünüp zamanını kaybetmeye değmez.

canım bi faydam dokunduysa ne mutlu bana.yok yere üzülmene,değmeyecek biri için hiç gerek yok.insanın en yakın dostu kendisidir.bak sana bi örnek veriyim.şu anda nişanlıyım nişanlımla geçen sene 1 yıla kadar ayrıldık ilişkimiz çok monotonlaşmıştı soğudum birden.neyse ilk zamanlar hatamı yaptım diye düşündüm ama kendime söz verdim hiçbir erkek beni ağlatmadı ağlatamayacakta diye.neyse birgün kuzenle çarşıdayız akşam saatleri bir parka gittik onun arabasını gördük girmek istemedim ama girdim içeriye allahtan görmedik birbirimizi.çıktık sonra bir bakktıkki kuzenimin lise yıllarındaki dostu sonraki düşmanı gidiyor kuzenime slm verdi geçti gitti.bizde uzaklaşıyoruzz.kuzen dedi yürü ben bilirim bu o.. huyunu anası bunu akşam yollamaz tek başına kesin seninkiyle buluşcak bu çünkü oda tek oturuyordu dedi.nasıl sürüyor kolumdan dedimki bırak bitti bizim aramızdaki herşey kimle isterse görüşssün dedim.inanın içimde birazcık sızlama oldu ama bunu ne kendime nede çevreme itiraf ettim.kafamı kaldırdım o an düşündüm benimde hayatıma birileri giricek elbetteki ve hiç arkasından ağlamadım.onsuzluğada alıştım.ama o bırakmadı beni zaten aramızda sorun yoktu ilişkimiz monotonlaştı diye ayrılmıştık.doğum günümde 1 yıl sonra msj attı konuşmaya başladık,aramız düzeldi,sözlendik,nişanlandık,allah nasip ederse 17 temmuzda evlenicez.demem oki seviyormuyum seviyorum ama bu demek değilki onsuzda yaşayamam.ben hayatta bir tek anneme düşkünüm en çok yani o olmassa olmaslarımdandır ilerdede çocuğum olucak.bunlar dışında kimse vazgeçilmez değildir.

sen kendinin dostu olucaksın ağlama,sen güçlüsün,bu haysiyetsizler seni yıkamaz,istersen aynı odada karşılaş hiç tanımıyormuşsun gibi davranıcaksın kim ki o??daha önce görmüşmüydün???yanii hiçbir erkek için(ilerde olursa ki oğlun dışında)bırak o güzel gözlerinden bir damla yaş akıtmaya,şu 3 günlük dünyadaki kısacık ömürlerimiz için 1 dk bile
düşünüp zamanını kaybetmeye değmez.

senin adina cok sevindim, demek ki nisanlin seni gercekten sevmis. Rabbim tamamina erdirsin insallah.
Allah hayirli insanlar cikarsin karsimiza.
Insallah bende atlatacagim ama bendeki olay su, esim bana sunu demeliydi: ya kartalkiz olmuyor, bu evlilik yürümüyor. Ayrilalim.
ama o bunu yapmadi tam aksine benden kacti ve hala kaciyor. O yüzden zor toparlaniyorum galiba.

senin adina cok sevindim, demek ki nisanlin seni gercekten sevmis. Rabbim tamamina erdirsin insallah.
Allah hayirli insanlar cikarsin karsimiza.
Insallah bende atlatacagim ama bendeki olay su, esim bana sunu demeliydi: ya kartalkiz olmuyor, bu evlilik yürümüyor. Ayrilalim.
ama o bunu yapmadi tam aksine benden kacti ve hala kaciyor. O yüzden zor toparlaniyorum galiba.

teşekür ederim canım allah herkese layığını nasip etsin inşallah.vardır herşeyde bir hayır diyip geçiceksin.belki diğer türlü bir şans daha vericektin daha kötü sonuçlanıcaktı kimbilir ki???sen hep hayırlısını iste.üstünede düşme bırak artık bir eşin yok.bekjarsın kimse sana karışamaz.tek derdin okulun olsun.ama sana bir tavsiyede bulunucam ben hiç aşkı aramadım.seveceğim birini aramadım.benim mantığımda benim sevdiğim değil beni sevenle mutlu olabilirim.ilk başlarda hiç sevmezdim ki yapmadığım şey kalmadı çok kötülük ettim ona değer vermedim.karşımda ağladığını görünce orda tak etti.ben seni seviyorum.ne yaparsan yap ne dersen de.bana istediğini yap ama seni sevmeme engel olmaya çalışma diyince yaptıklarımın farkına vardım.hala vicdan azabı çekerim ona çektirdiklerimden dolayı.ama artık onu seviyorum onsuz olamam.elim ayağım gibi oldu.ruh eşim gibi hissediyorum.elbet te artık heyecan gidiyor sonuçta 6 yıldır çıkıyoruz ama sevgi ve saygı varyaa işte bir evlilikte olması gereken temel ilkeler:sevgi,saygı,güven,sadakat işte bunlar varsa kimse o evliliği yıkamaz.aşk meşk boş hepsi gelip geçiyor.seninkinide allaha havale et canım insan olmayan birinden insanlık beklemen hata olur.aç davanı öyle terkedilmez böyle terkedilir de!!!

Erkekler evlenmeden once aılelerıne duşkun olmazken!!!!Nedense evlenınce pek bi düşkün olurlar????? pek kıymetli olurlar!!!!Neden??????????:KK61::KK61::KK61::KK69::KK69::KK69::KK58::KK58::KK58:

Bu kadar üzülmeye değmez bu adam için bana bu kadar kötü davranacak vallahi yeni aşklara yelken açardım bak gör ondan bin kat adam gibi adamlar var

Tüm sayfaları büyük sabırla okudum , ağzım açık yaniii.
Dondum ara ara .
Nasıl bir insan bu. .
Giden sizin çocuğunuzdu da bu afedersiniz hayvanın değil miydi ?
Üzülmenize bile bağırıp çağırmış ..
Böyle konular bana iyi gelmiyor gerçekten ama illa ki gözüm takılıyor nedense ..
Allah başa vermesin.
Tüm gemileri yakmamış olsan , cidden sırf inat et eşinle barış ne yap et derdim .. Sırf o kadını kudurtmak için...Nasıl bu oğlan anneleri ya .. Sanki kız anneleri anne değiller. . Onların canı yanmıyor .. Oğlanların şu kıymetine bak..
Seni bırakmalar anasına gitmeler konuşmamalar..
O bir erkek değil oğlan çocuğuymuş..
Allah hakkına hayırlısını versin.
Kolaylıklar versin gerçekten ..
O Allahın manyağınıda Allah islah etsin.

Tüm sayfaları büyük sabırla okudum , ağzım açık yaniii.
Dondum ara ara .
Nasıl bir insan bu. .
Giden sizin çocuğunuzdu da bu afedersiniz hayvanın değil miydi ?
Üzülmenize bile bağırıp çağırmış ..
Böyle konular bana iyi gelmiyor gerçekten ama illa ki gözüm takılıyor nedense ..
Allah başa vermesin.
Tüm gemileri yakmamış olsan , cidden sırf inat et eşinle barış ne yap et derdim .. Sırf o kadını kudurtmak için...Nasıl bu oğlan anneleri ya .. Sanki kız anneleri anne değiller. . Onların canı yanmıyor .. Oğlanların şu kıymetine bak..
Seni bırakmalar anasına gitmeler konuşmamalar..
O bir erkek değil oğlan çocuğuymuş..
Allah hakkına hayırlısını versin.
Kolaylıklar versin gerçekten ..
O Allahın manyağınıda Allah islah etsin.

isin en garip tarafi, esim benden nefret ediyor, onunla karsilastigim zamanki yüz ifadesinden resmen korkuyorum. Ben ondan nefret etmem gerekirken o benden nefret ediyor. Bulsa bir kasik su da öldürücek.
Ama buna sebebi ne? Herseyini yaptigim icin mi? Onu cok sevdigim icin mi? Her zaman susdugum icin mi? Sebebini gercekten bilmiyorum ama cevremdeki onu taniyanlar onun büyü altinda oldugunu düsünüyorlar.
Hayirlisi...

su an TVde bizim dans parcamiz caliyor. Tesadüfen acilmis bir kanalda hemde.
Allahim ben unutmaya calistikca bunlar neden hortlamaya basladi? Unutamicak miyim ben?

bende anlamadim...neden almisti altinlarini....

valla canim inan artik onu taniyamiyorum. sadece beni bitirdigini biliyorum. Artik dayanacak gücüm kalmadi.
Ciksin gitsin istiyorum, ne sesini ne de kendisininden haber almayinca biraz iyi oluyorum. Ama ondan bi haber gelince (babamdan vs, cok kötü oluyorum)
Altinlari almis ama sebebini bilmiyorum. Zaten benim gözüm yoktu inan. Yuvam yikilmis, kayiplarimin bedelini hicbir altin karsilayamaz.

valla canim inan artik onu taniyamiyorum. sadece beni bitirdigini biliyorum. Artik dayanacak gücüm kalmadi.
Ciksin gitsin istiyorum, ne sesini ne de kendisininden haber almayinca biraz iyi oluyorum. Ama ondan bi haber gelince (babamdan vs, cok kötü oluyorum)
Altinlari almis ama sebebini bilmiyorum. Zaten benim gözüm yoktu inan. Yuvam yikilmis, kayiplarimin bedelini hicbir altin karsilayamaz.

ya tabiki öyle ama sende kendini düsünmek zorundasin...

X