- 21 Ağustos 2010
- 4.136
- 1
çocuk zaten bizi direk arayıp bize yarım edin falan demedi...ya annesine durumu anlattı bunlar kaldı alınacak die bu kaynanamın halt yemesi...yada abinde borcu var ben söyleyemem anne sen söle dedi..aklıma bu iki seçenekten başka bi şey gelmiyo canım...o yüzden diyorum danaın kuyruğu onlar gelince kopacak die...eğer bu olay kayınvalidemin halkt yemesi ise ona iki çift lafım var..bizi nasıl harcarmış..durumumuzu bilmez gibi..onu söyleyecem yok eğer ikinci seçenekse..kaynımıda neden bizimle irtibat kurmadığı ve beni kaynanamın tavrına maruz bıraktığı için ona kızacam..artık inceldiği yerden kopar..napım..kendimi boşuna çlışıp yorulıyomuş gibi hissediyorum..çalışıyorum kaznıyorum ama ortada hiç bişey yok..banada kocamada yazık..ama yada benmi artık sinirden saçmalama moduna geçtim bilimiyoru.m
yok cnm saçmalamıyorsun..
bende kendimi enayi gibi hissediyorum..bak bu saat oldu hala işteyim.bu satten sonra çıkcam eve gidicem düşün yani.ama onlar hepsi şu an evde oturuyolar.bu haksızlık değilmi?
senin kaynında eğer birşeyler sahibi olmak istiyorsa ya elinde olduğu zaman alsın yada kimseden istemesin.sen evlendiğinde herşeyin tamammıydı.hiçmi eksiğin yoktu yani.annelerin daha yapıcı olması gerekirken erkek anneleri malesef hep yıkıcı oluyo.