Canım siz elinizden geleni yapmışsınız. Sen de çok sabırlı bir insansın belli ve eşini çok seviyorsun. İçtenlikle kutluyorum seni.:81: Evet çok kızmışsın, sonuna kadar hak veriyorum sana. Yaşadıkların sineye çekilir türden değil. Senin yerinde başka biri olsa bu kadar sabretmezdi. Muhtemelen yollarını ayırmıştı. Her şeyi bir kenara bırak bundan sonra. Allah bilsin... Sana kısaca bir şey anlatmak istiyorum. Eşimin ablası teyzesinin oğluyla evlenmiş ve adam her şeylerini sömürmüş. Bütün kazançlarını şu lazım bu lazım deyip annesine, babasına vermiş. Annem ve babamı garip kuş gibi dımdızlak bırakmış ortada ve ablacığımı da . Bir de dünyaya yeni gözlerini açmış bir bebekle. Ne çocuğunu görmüş ne de ailesini. Ablamlar bez parası bile bulamamışlar çocuğa. Düşün ki ne aciz duruma düşürmüş... Eşimde daha toy bir delikanlıymış o zamanlar. İl dışında okuyormuş ve hep derki bırak yemek parasını cebimde çay param bile yoktu...
Ama hep sabretmişler. Aradan tam on yıl geçmiş bu olayın üzerinden. Dile kolay tam on yıl. Eşimle tanışık. Tanışıp evlenmemiz beş aylık bir sürede oldu (Işık hızıyla şimşek nikahı kıydık)
Yeniden birlikte hayata tutunduk. Ben de aşkımda ailelerimizde çok kötü şeyler yaşadık zamanında. Rabbime binlerce kere şükürler olsun. Şimdi birlikteyiz ve bize yetecek kadar bir şeylere sahibiz. Borcumuz... Elbette var. Yavaş yavaş ödeyeceğiz inşallah. Allah sağlık, sıhhat, huzur ve mutluluk versin de her şey olur gider. Hep pozitif ol ve gördüğüm kadarıyla da öylesin
Bırak hayat seni değil onları hırpalasın. Şimdi gününü gün edip yarınını düşünmeyen insanlardan hayır bekleme. Kendi hayatınıza kendiniz yön verin. Dış "etkenler" etkilerini kaybettiklerinde gün, gün senin günün olacak unutma. Eşine sımsıkı sarıl bu gün. Bu kadar çürük meyvenin arasında kalıp, nası bu kadar iyi olmayı ve çevresine mis gibi aşk kokuları saçmayı başarabilmiş bir sor. Onu çok sev, kendini de
İkinizde yaşananlara rağmen hala bu kadar iyiyseniz Allah sizin mükafatınızı en kısa zamanda verecektir inşallah. Sevgiyle,umutla, mutlulukla kal :79: