Canım siz elinizden geleni yapmışsınız. Sen de çok sabırlı bir insansın belli ve eşini çok seviyorsun. İçtenlikle kutluyorum seni.:81: Evet çok kızmışsın, sonuna kadar hak veriyorum sana. Yaşadıkların sineye çekilir türden değil. Senin yerinde başka biri olsa bu kadar sabretmezdi. Muhtemelen yollarını ayırmıştı. Her şeyi bir kenara bırak bundan sonra. Allah bilsin... Sana kısaca bir şey anlatmak istiyorum. Eşimin ablası teyzesinin oğluyla evlenmiş ve adam her şeylerini sömürmüş. Bütün kazançlarını şu lazım bu lazım deyip annesine, babasına vermiş. Annem ve babamı garip kuş gibi dımdızlak bırakmış ortada ve ablacığımı da . Bir de dünyaya yeni gözlerini açmış bir bebekle. Ne çocuğunu görmüş ne de ailesini. Ablamlar bez parası bile bulamamışlar çocuğa. Düşün ki ne aciz duruma düşürmüş... Eşimde daha toy bir delikanlıymış o zamanlar. İl dışında okuyormuş ve hep derki bırak yemek parasını cebimde çay param bile yoktu...Ama hep sabretmişler. Aradan tam on yıl geçmiş bu olayın üzerinden. Dile kolay tam on yıl. Eşimle tanışık. Tanışıp evlenmemiz beş aylık bir sürede oldu (Işık hızıyla şimşek nikahı kıydık) Yeniden birlikte hayata tutunduk. Ben de aşkımda ailelerimizde çok kötü şeyler yaşadık zamanında. Rabbime binlerce kere şükürler olsun. Şimdi birlikteyiz ve bize yetecek kadar bir şeylere sahibiz. Borcumuz... Elbette var. Yavaş yavaş ödeyeceğiz inşallah. Allah sağlık, sıhhat, huzur ve mutluluk versin de her şey olur gider. Hep pozitif ol ve gördüğüm kadarıyla da öylesin Bırak hayat seni değil onları hırpalasın. Şimdi gününü gün edip yarınını düşünmeyen insanlardan hayır bekleme. Kendi hayatınıza kendiniz yön verin. Dış "etkenler" etkilerini kaybettiklerinde gün, gün senin günün olacak unutma. Eşine sımsıkı sarıl bu gün. Bu kadar çürük meyvenin arasında kalıp, nası bu kadar iyi olmayı ve çevresine mis gibi aşk kokuları saçmayı başarabilmiş bir sor. Onu çok sev, kendini de İkinizde yaşananlara rağmen hala bu kadar iyiyseniz Allah sizin mükafatınızı en kısa zamanda verecektir inşallah. Sevgiyle,umutla, mutlulukla kal :79:
Kusura bakma ama Tupuk, eşin vermiş kredi kartını. Onlar çekmişler çekmemişler ne farkeder ki?
Annesi iki göz yaşı döktü diye hemen dediğini yapmış yine.
Bence eşine hak verip eltine kızacağına eşine kız sen.
cnm başlarda mesafeyi korudun mu kayınvalidenle..
ay..cnm konumu hortlatmışsın...
bu olayda elime bişey geçmedi maalesef yine onların dediği oldu ben yine üzüldüm..eşimle aram bu olaydan sonra hiç eskisi olmadı oda farkında aslında...kayınvalidemle hiç bir zaman kendi annem gübü olmadım..hep saygı duydum ama hiç birşeyimi açmadım..flort ederkende, nişanlıykende saygıda kusur etmedim..istediklerini elimden geldiğince yaptım..ve işte hata burdaydı zaten..tüpük bizi kırmaz ayağına herşeyi bana kitlediler...ama hiç bir zaman vıcık vıcık olmadı...
şimdiyese onlara çok kızgının...eskisi gibi saygıda duymuyorum gel dediklerinde gitmediğim oluyo..eltilerimle mesafeliydim zaten şimdi ise daha resmiyim...çnceden canımı sıkacak şeyler dediklerinde üzülürüdüm..şimdi laflarını ağızlarına sokuyorum...eşim saygısız bişey oldun sen artık dio bana..bende onlar kimkji benimle bole konuşamazlarlar...kardeşlerinin karısı benden farklmı diyip onada yetişiyorum..son bir aydır biraz cadıyım aslında..ama eltilerimi yaptığımı kayınvalideme yapmıyorum tabi..ona tatlı tatlı sokuyorum laf...ama napıyım onlar beni bu hale getididridler evet çok ayıp biliyorum ama bu aralar böleyim
İşte ondan diyorum.Ben başlarda mesafeli oldum şimdi hiç başım ağrımıyo.Hiç karışamıyo.
Bu durumunu eşine makul bi şekilde anlat.İşte bana böyle dediler böyle yaptılar.bende ondan dolayı böyle davranıyoum diye..Saygısız konumuna sokmaz seni hiç olmazsa..
biliyo zaten..hep söledim vede her türlü söyledim...o ailseini övmeyi beni yermeyi seçti kendi kararı...artık böleyim...isteyerek yapmıyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın artık kendime hakım olamıyorum o yüzden...
Eşinin seni savunmaması kötü.Allah sabır versin..Tabi cnm insanında bi sabrı var.Ne kadarlık evlisin.
Peki para yollamasına çare bulabildin mi?
11 ay cnm...önümüzdeki ayın sonunda 1 yıl olacak cnm
Ben senin konunu biliyordum.
Tekrar görünce acaba bir gelişme mi oldu diye merak ettim.
Neyse yaranı deşmeyelim.
Çok yeni bir evlilik ve çok yıpranmışsın cnm ya..
yok cnm yara falan deşilmiyo..zaten hep kanıyo...altın çok sular geçti aslında bunu bile aratacak şeyler yaşadım aslında..ama burda yazmadım o zamanlar...çünkü sürekli anlatoryorum burda saolun hepiniz çok destek oldununz...ama ben eşimi değiştiremedim...yine mi sen die anlatmadım bazı şeyleri ama iyiki varsınız çünkü kendime güvenimi bana geri verdiniz saolun kızlar
Canım ya işte böyle kaliteli insanların başına hep bu geliyor.
Sen kibarlığından bir şey söylemiyorsun başta, sonra tepene çıkıyorlar.
Ama söylediğin çok doğru insan eşini değiştiremiyor.
Ya restini çekeceksin ya da katlanacaksın ne yazık ki başka çaresi yok.
Ama bil ki sen tüm isteklerinde çok haklıydın.
Kimse sana vicdansız, haksız muamelesi yapmasın asıl vicdansız kendileri.
Hak yiyen de en sonunda yediği hakları öder.
Ayrıca bir derdin olduğunda ve paylaşmak istediğinde yaz lütfen.
İçine atma.
saol cnm..ole değiştiremedim..ama ben değitim cnm..ağlamıyorum artık...yani eskisi kadar...çok terbiyesizlik yapmıyorum kayıvalideme ama diyeceğimide diyorum cnm...eltimlerimle ise hiç tahamul etmiyorum sokuyorum lafı...artık onlar düşünsün biraz...ister gerçek yüzünü gösterdi desinler..ister ne oluyo bu kıza umurumda değil
belki eşimle aramız bu benim tepkileimden dolayı bozulacak ama zaten bozuktu değişen bişey olmayacak yanı sabir allahtan peygambelrein sabrından versin bana diye dua ediyorum sadece