- 13 Mayıs 2008
- 2.620
- 63
bir kaç gündür işlerimin yoğunluğudan kk ya uğrayamamıştım kızlar ama ben yokken neler olmuş ole ...cnm benim çok üzüldüm ya..bu ne rahatlık herkeş ipler benimde olsun dio...paranı,arabanı,eşini kısacası herşeyini bastırmışlar allah islah etsin onları..rabbim o kadar büyük ki insalar yaptıklarının cezasını çekiyoler ama işte nerden geldiğini anlaymıyolar...allah yardımcın olsun
bu arda kızlar kaynımlar buraya geldi..işte bildiğiniz üzere halısnı,perdesini bilmeme neyini almak için...eşime zaten söyleyeceğimi söylemiştim...avizelrini almaya gideceklerini söylemişler eşime eşimde iyi demiş onu almadık ondan yırttık dileğim dğerlerinden de yırtmak hayırlısıyla inş.
halılarını perdelerini falan hepsini siz mi aldınız?kaç bin tl tuttu sorması ayıptır?valla ufak meblalar değil bunlar hakikaten şaşırdım.ben bu durumda kayınvalideme değil kaynıma eltime de kızardım.kendileri de öğretmenmiş.kendileri niçin biz alırız demiyo da kabul ediyolar.ben gururuma yedirip de kabul etmezdim böyle bişeyi.hayret bişey ya da halıya perdeye mi ihtiyacın var al benimkileri diyip kendininkileri yenileseydin