- 24 Temmuz 2009
- 665
- 1
tam benlik bi topik şu içimi bi dökeyimde rahatlayım artık kendimi kasmaktan kasıntı halinde duruyorum her gören panikle bir şeyinmi var canım diyor offffffff.
eşim babası abisi 3ü aynı işi yapıyorlar dükkan babalarına ait eşimle abiside işletiyor iş hanında oda başlığını yönetim ve çay ocağı işletme işini biliyorsunuzdur işte bu işi yapıyorlardı.fakat bundan tam 2 hafta önce abisinin babasını etkilemesiyle babası eşimi işten çıkarttı 3.5 yıllık evliyim bıktım artık eşimin ailesinden 2 ablası bi abisi var ablasının biri nikahımıza bile gelmedi sadece sözümüzde vardı gerisinde yoktu diğer ablası herşeyde vardı fakat bana kötü davranmak için daha fazlada dayanamayıp evliliğimin ilk senesinde düşman olduğumuzu benden ve eşimden tiksindiğini söyledi.abisi deseniz babasının ona aldığı evde oturuyor eltim yalakalık yapıyor herşey alınıyor ama bize gelince borçla evlendik evimiz kira 3 kuruşumuz bile battı abisine.
borcumuzun yarısını babam ödedi kayınpederim bi kere bile olsun elini cebine atmadı heee hakkını yemeyim eşime gecen hafta 200 lira gönderdi neyimize yetcekse.
iş arıyor ama bulamıyor 40 yaşında kimse kolay kolay iş vermiyor 4 yere başvurdu biri bile aramadı annesi deseniz umrumda değil annelik görevini unutmuş 1 kez bile aramadı 3.5 yılda 1 kez bile.
eşimin babasının durumu çok iyi dükkanları satmış evini satmış memleketine yerleşcek orda çok güzel bi ev yaptırdı kendine ya belki burda yazılacak şey değil ama içimi rahatlatmak istiyorum şuan cebinde tam 250 bin tl var sadece dükkanların ve evinin parası bu ordan çıkarıp eşime 10 bin tl verse babamında desteğiyle eşim kendi işini kurcak.
araya bazı tanıdıkları sokcak eşim ama o kadar paraya tapıyorki adam 250 bin tl den göndere göndere kiracı bi adama 200 tl gönderdi.
hayret ediyorum ya nasıl ana baba bunlar hiçmi yürekleri sızlamıyor ben henüz anne olamadım ama yapamam ben çocuğum acı cekerken ben kendi keyfimi düşünemem kayınvalidem öyle rahatki ooooooooooo hanımefendi taşınma derdinde hayat evlat umrunda değil sanki ölmicekmiş gibi yaşıyorlar belki kınayacaksınız beni ama ben beddua ediyorum bunlara beni sefalete iten rızkımızla ekmeğimizle oynayan insanları allaha havale etmek en güzeli ama ağzım demesede yüreğim lanet okuyor beddua okuyor.
kızlar bana dua edin eşim ya iyi bir iş bulsun yada araya giren kişilerden etkilenip kayınpederim 10 bin tl kadar para versin yoksa sonumuz hiç aydınlık görünmüyor kiracıyım artı her ay ödememiz gereken taksitimiz var 160 lira kadar.
dualarınızı eksit etmeyin allah herkese yardım etsin amin
ah canım seni iyi anlıyorum insanın ağzından beddua çıkmaz ama yürek burkulur sanki sancır insanın iç sesi susmaz, Allaha havale etmek lazım, kimsenin ettiği yaptığı bu dünyada da yanına kar kalmıyor, dua et, kutsal yerlere ziyarete git orda dua et, kutsal mekanlar insana iyi geliyor, ben kaderede çok inanıyorum, Allaha dua et iyi şeyler için çünkü O ne isterse o oluyor.