Eşimin ailesinden nefret ediyorum

kayınvaldene sen veya eşin maaşımız bu, şunları şunları borcunu taksitlerini ödüyoruz deseniz, kadın idrak edemiyo kafasında heralde, sölemek lazım bilmiyor anlaşılan, sizi çok kazanıyor zannediyor piyasayı bilmiyor anlaşılan anlatın iş hayatının zorluklarını

kayınvaldene sen veya eşin maaşımız bu, şunları şunları borcunu taksitlerini ödüyoruz deseniz, kadın idrak edemiyo kafasında heralde, sölemek lazım bilmiyor anlaşılan, sizi çok kazanıyor zannediyor piyasayı bilmiyor anlaşılan anlatın iş hayatının zorluklarını

hoşgeldin cnm dün yoktun sen geri sayfaları okursan olayın gidişatını anlarsın..durum şimdilik maddiattan dolay elvermiyo eşimde yaptığı hasabın sonunda bu kanıya vardı bakalım ne olacak...söylüyoruz söylemezmiyiz..kadının umurunda değil..birimizin maaşının yarısı kalsa yeremış..yol mutfak daha ne istiyomusuz..o bizim kazandığımızın yarısıya üç çocık okutmuş falan filan anlamak istemeyene kendini yırtsanda anlatamıyosun cnm

İyi de onun 3 çocuk okuttuğu dönemdeki ile aynı değil ki giderler şimdi...

Bir de diğer arkadaşın önerisine çok katılmıyorum; mali dökümünüzü kayınvalideniz de olsa 3. şahıslara yapmak zorunda değilsiniz ki... Ben evlenmeden önce dört yıl çalıştım, meslekteki altıncı yılım, annem & babam bir kez olsun maaşın ne diye sormadılar... Evinizin geliri de gideri de sizin özelinizdir, ben rahatsız olurdum şahsen şunu kazandım bunu harcadım diye hesap vermekten...
(Bu öneriyi yapan arkadaşı da gücendirmek istemem; o da eminim ısrarla durumunuzu anlamak istemeyen ya da bu konuda sabit fikirli olduğu izlenimi veren kayınvalidenize durumunuzu anlatmanın bir yolu olarak önermiştir.)

sizdeki durum çok farklı.sizinkiler birşey istemiyor.tupuk un kayınvalidesi kaynı sürekli birşeyler ister durumda.öyleki borçları olmasına babasından YARDIM (keyif için değil) almaların arağmen kadın nın gözü hiçbirşey görmüyor.

Yazilan herseyi okuyamadim canim, en son ne yazdigima bakarak ,o sayfayi okudum sadece, o yuzden hemen boyle gecti icimden.
kadinin baska derdi olmasin? cok acidim durumunuza gercekten. (walla benimki oyle olsa, ne yapardim kim bilir, ay dusunmek bile istemiyorum) cok zor olmali, ne yapmayi dusunuyorsunuz simdi?

İyi de onun 3 çocuk okuttuğu dönemdeki ile aynı değil ki giderler şimdi...

Bir de diğer arkadaşın önerisine çok katılmıyorum; mali dökümünüzü kayınvalideniz de olsa 3. şahıslara yapmak zorunda değilsiniz ki... Ben evlenmeden önce dört yıl çalıştım, meslekteki altıncı yılım, annem & babam bir kez olsun maaşın ne diye sormadılar... Evinizin geliri de gideri de sizin özelinizdir, ben rahatsız olurdum şahsen şunu kazandım bunu harcadım diye hesap vermekten...
(Bu öneriyi yapan arkadaşı da gücendirmek istemem; o da eminim ısrarla durumunuzu anlamak istemeyen ya da bu konuda sabit fikirli olduğu izlenimi veren kayınvalidenize durumunuzu anlatmanın bir yolu olarak önermiştir.)

cnm haklısın çok rahatsız edici hemde feci..zaten şuna bu kadar buna bu kadar verdik dmeiyoruz..netolarak bole bole ödemelerimiz var diyosuz o kadar

Yazilan herseyi okuyamadim canim, en son ne yazdigima bakarak ,o sayfayi okudum sadece, o yuzden hemen boyle gecti icimden.
kadinin baska derdi olmasin? cok acidim durumunuza gercekten. (walla benimki oyle olsa, ne yapardim kim bilir, ay dusunmek bile istemiyorum) cok zor olmali, ne yapmayi dusunuyorsunuz simdi?

cnm işte diğer sayfalarda yazdığım gibi benim babam konuştu eşimle pazar günü..sonra bir oturup gelirimizi giderimiz hesapladık durum çok iç açısı değil eşimde net bir şekilde görünce alamayaz ya nasıl alalım paramı var dedi..ama ne olacak bilemiyorum...inş.almayız halı perde falan dua edin..

cnm haklısın çok rahatsız edici hemde feci..zaten şuna bu kadar buna bu kadar verdik dmeiyoruz..netolarak bole bole ödemelerimiz var diyosuz o kadar

cahillik işte ben işe başladığımda hiç aramayan insan hergün aramaya başladı maaşın ne kızım hakettiğini veriyorlar mi diye? artık evliyim ben eşime sormadım daha maaşın ne diye?

günaydın kızlar...

eşimin ailesinden nefret ediyorum..nefret ediyorum...daha önceki açtığım konudada bahsetmiştim,biz evlenirken eşimin ailesinden bir çöp bile göremedim die..eşimde bende 1 sene nişanlı kaldık.ve herşeyimizi taksitle aldık...ve halen ödemeye çalışıyoruz...bir büyük kaynım borç ister bir annesigil bunaltır..yeter ya..kayınvalidemler altınlarımı bile yediler hala doyuramadım ben bunları..iki kişi çalıştığımız halde halen benim canım babam destek çıkıyo bize ve ben artık bu durumu sinderemiyorum..en son olay ise şu; dün akşam kayınvalidem eşimi aradı eşimde gitti anneme bişey oldu galiba die (kendisi sirozda) bir panik bende geleyim dur dedim..beni yanlız istedi dedi..orda bir bozuldum zaten ..benim küçük kaynımda eltimde öğretmen..kendileri ayrı yerlerde görev yapıyolardı..sonra işte eş ayrılmazlığından bir araya gelebildiler..neyse işte eşya falan almaya başladılar..bunların bir kaç eksiği kalmış ve onlar alınacakmış..kayınvalidem dün eşime "biz size düğün yamak için çok borçalndık (ben hale meraktayım ben neyi ödüyosam)ben oçocuma hiç bişey yapamadım..karı koca çalışıyosununz ikinizde mühendissiniz..evinize bir sürü para giriyo..bunları o yüzden sen alacaksın yoksa analık hakkımı helal etmem demiş...ya borçum gıtlağımı geçti..daha ne bekliyolar bizden anlamıyorum..bi de büyük abisi var bunun her ay borç ister ve onlarda karı koca çalışıyolar üstelik kayınpederimin evinde oturuyolar kira dertleride yok ben bide kira veriyorum..

zaten biz onlar için bişeyler alacaktık..eşimde nnesine anne televizyonunu aldım kardeşimin bak hala ödüyorum..düğününde bileziğinide taktım...zaten senin bütün gelinlerin meslek dahibi hepsi çalışıyo.biz biraz daha fazla kaznıyouz die neden bize yükleniyosun demiş..kadın artık neler dediyse..eşim eve bembeyaz geldi..eğer seninde rızan varsa kardeşimin evinin halılarını biz alalım dedi bana..iyi dedim sen bilirsin ama yetti artık dedim senin ailen senden çekiyo benim babamda bizi toplayacam her ay para veriyo bu büyük haksızlık ve artık sabrım tükeniyo bil dedim...bilirsin küçük kardeşini severim,ne istiyosan alalım en fazla bir ay sonra biter borcumuz dedim ama abin arık para istemisin bizden onlarda çalışıyolar karı koca eğer benden hacerszi bi şey yaparsın beni karşına alırsın böle bil dedim...tamam üzülme snede haklsın ve ne olur annanlere bişey söleme dedi..şimdi biz size veriyoruz oğlum sende kardeşlerine veriyosun derler dedi..zaten senin ailenden gördüğümü kendi annemden babamdan görmedim...onları üzemk istemem dedi.bende yattım gidip...kavga etsek,bağırıp çğırsam eşim üzülüyo..ya yetti ciğerimi sökecekler

çok uzun oldu ama son hamleleride şu..dün kayınvalidem eşime araba borcununz üç senedn önce bitmez üç sene boyunca sizden ne bebek lafı nede ev lafı duymuycam oğlum bak beni üzme falan demiş çılracam ya..görüşmeyim diyecem nasıl olacak ya valla bi akıl verin ben napıyım mesafeyse kadın baksanıza oğlunu yanlız çağırıyo..allahım sen yardım et..

hiç üzülme ve üzme kendini
yapma bırak eşin arada kalsın mesleğin var neyi kaybedeceksin en fazla ailen de arkanda
bırak eşin dert etsin ,)

Her şeye rağmen kayınvalideniz tutumuna devam ederse, siz de onu öyle kabul edin, sinirlerinizi bozmayın, isteklerine de "bakarız" diyip bildiğinizi okuyun... kendinizi üzüp evlliğinizi yıpratmayın, aksine keyfini çıkarın...

cnm işte diğer sayfalarda yazdığım gibi benim babam konuştu eşimle pazar günü..sonra bir oturup gelirimizi giderimiz hesapladık durum çok iç açısı değil eşimde net bir şekilde görünce alamayaz ya nasıl alalım paramı var dedi..ama ne olacak bilemiyorum...inş.almayız halı perde falan dua edin..

evmi almayi dusunuyorsunuz? iki maas giriyorsa eve,sizin zorlanmamaniz lazim. gidecekler icinmi durum ic acici degil? bankayla anlasabilirsiniz,cozum uretilebilir. bizde kredi cektik,cok sukur hersey gonlumuzce oldu, biz mesela evimizi agir bir tadilattan gecirdik , su anda perdemiz eksik, kayinpeder ve validem o kadar israr ettiler olculerini verin perdelerini biz kargoyla yollayalim, netten begenin siz sadece diye, ama biz kesinlikle kabul etmedik, gerek yok cunku.

evmi almayi dusunuyorsunuz? iki maas giriyorsa eve,sizin zorlanmamaniz lazim. gidecekler icinmi durum ic acici degil? bankayla anlasabilirsiniz,cozum uretilebilir. bizde kredi cektik,cok sukur hersey gonlumuzce oldu, biz mesela evimizi agir bir tadilattan gecirdik , su anda perdemiz eksik, kayinpeder ve validem o kadar israr ettiler olculerini verin perdelerini biz kargoyla yollayalim, netten begenin siz sadece diye, ama biz kesinlikle kabul etmedik, gerek yok cunku.

evet cnm inş. allah nasip ederde alırız..çok iztiyoruz ev alamayı..evet evimize iki maaş giriyo ama düğün borcu eşya borcu araba çin öekilmiş kredi kira falan derken geriye bişey kalmıyo...çok borç olunca bole oluyo yoksa bizimde planımız birimizin maaşıyla geçinip birimizin maaşıyla ev için kredi borcu ödemek ama srekli borç isteyn ve bişey aldırmaya çalışan insanlar olunca zaman uzunyo işte

inanilir gibi degil...
destek olmalari gerektigi yerde , sizden para istiyorlar. Tmm insan evladinin gelirinin iyi olmasini ister, ne kadar kazandigini merak edebilir (annedir, babadir, hakkidir diye dusunuyorum, sonucta iyiligini isterler evlatlarinin degilmi?) ama zirt pirt para istemek olmaz.
Allah yardimcin olsun canim...

inanilir gibi degil...
destek olmalari gerektigi yerde , sizden para istiyorlar. Tmm insan evladinin gelirinin iyi olmasini ister, ne kadar kazandigini merak edebilir (annedir, babadir, hakkidir diye dusunuyorum, sonucta iyiligini isterler evlatlarinin degilmi?) ama zirt pirt para istemek olmaz.
Allah yardimcin olsun canim...

saol allah benim ve benim gibilerin yardımcısı olsun

..................

Son düzenleme:
Paraistemeleride iyi değil ama benim takıldığım konu.tek başına oğlunu çağırması vede aman çocuk falan yapmayın duymayacağım demesi :84: Insanı çıldırtır.birde neden kayınlarına yardım edesin.sen paramı basıyorsun.ay canım gözü olanın gözü çıksın.ben senin yerinde olsam inadına çocuk yaparım.........

eşinin ailesinden nefret etmeyen çok nadir insan vardır..
bende nefret etmek değilde gıcık oluyorum diyebilirim

hoşgeldin cnm dün yoktun sen geri sayfaları okursan olayın gidişatını anlarsın..durum şimdilik maddiattan dolay elvermiyo eşimde yaptığı hasabın sonunda bu kanıya vardı bakalım ne olacak...söylüyoruz söylemezmiyiz..kadının umurunda değil..birimizin maaşının yarısı kalsa yeremış..yol mutfak daha ne istiyomusuz..o bizim kazandığımızın yarısıya üç çocık okutmuş falan filan anlamak istemeyene kendini yırtsanda anlatamıyosun cnm

anladım canım, kayınvalden yaşlı huysuz ve cadının teki anlattıklarına göre ortalığıda en çok o karıştırıyor, biri şu kadını susturabilse yada bu kadın artık bi sussa, uzak dur kayınvaldenden boşver canım o eşini çağırsada eşin sana hak verecektir seni anlayacaktır anasının lafıyla hiçbir yetişkin hareket etmez, o yapacağını yapmaya çalışa dursun eşin seninle aynı fikirdeymiş, boşver takılma huzursuzluk olmaz.

Paraistemeleride iyi değil ama benim takıldığım konu.tek başına oğlunu çağırması vede aman çocuk falan yapmayın duymayacağım demesi :84: Insanı çıldırtır.birde neden kayınlarına yardım edesin.sen paramı basıyorsun.ay canım gözü olanın gözü çıksın.ben senin yerinde olsam inadına çocuk yaparım.........

yapıcam zaten kızlar dün doktordan bahsettiği derdimle ilgili sonuçlarımı aldım..korkma tedaviye falan istiyosan başlayalım ama tedavini bitmesine gerek yok rahmin yumurtalıkların gayart sağlıklı bebek sahibi olabilirsin dedi..çalışmlara devam:KK1: idanıda yapacam zaten..sonuçlarımda temiz çıktıkı beni kimsa tutamaz artık ...eşimde çok istiyo ona hiç bişey duşmaz artık hah

anladım canım, kayınvalden yaşlı huysuz ve cadının teki anlattıklarına göre ortalığıda en çok o karıştırıyor, biri şu kadını susturabilse yada bu kadın artık bi sussa, uzak dur kayınvaldenden boşver canım o eşini çağırsada eşin sana hak verecektir seni anlayacaktır anasının lafıyla hiçbir yetişkin hareket etmez, o yapacağını yapmaya çalışa dursun eşin seninle aynı fikirdeymiş, boşver takılma huzursuzluk olmaz.

öyle cnm işte can sıkıyo sağolsun..bunaltıyo...ama ne yapcam işte bunalıyosun iki laf sokuyosun anlarsa anlıyo anlamazsa sen yorulduğunla kalıyosun

X