Eşimin ailesinden bıktım, beni artık seviyor mu emin değilim çok mutsuzum lütfen bi akıl verin...

Sizce bu evliliği devam ettirmeli miyim?

• Evet

• Hayır

• Zamana bırak

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bence kesinlikle çocugunuzu uyuttuktan sonra biraz eşinizle ilgilenin ona şevkat gösterin. Cinselliği atlamayın çoğu erkek bu yüzden de agresif olabiliyor eşinizi gevşedin. Eşinizin boşuna gidecek şeyler söyleyin konuyu açın sakince konuşun bence. Aklı fikri yerinde bir eşiniz varsa anlayacaktır zaten. Doğumdan sonraki yaşadığınız zorlukları anlatın

BENCE biraz sizden kaynaklı sıkıntı var karşı taraftan da var elbet ama yazınızda oğlum oğlum yani onu odak noktası yapmışsınız.tamam eşti konusunda haklısınız ama kavga ederek değil konuşarak çözün kavga eşinizi sizden uzaklaştırır.ama sizde birçok kadın gibi bebek olunca eşinizi ikinci plana atmışsınız

Evet o nasıl istiyosa ben de sevildigimi hissetmek istiyorum. Başlarda bu kadar güzelken simdi ilgi azalınca ne yapacagımı sasırdım... kendimi bakıma da soktum hatta ama dediginiz gibi esimin düsündügü baska seyler de var. Keske güzelce konusabilsek sakince dertlesebilsek...

Dış dünyayı çocuğunuza göre değil evladınızı dış dünyaya alıştıracaksınız unutmayın.bence boşanma gerektirecek sebep değil yazdıklarınız.bi erkek şikayetten hiç hoşlanmıyor emin olun onun yerine eşinizi kendinize bağlayın çekin yumuşak sesle konuştuktan sonra inşallah dinler

Ama şöyle bişey var bi ailede bebek oldugu zaman bebek degil anne baba bebege uyum saglar. Yani biz yeter ki gezelim aman bugün de uyuma sen diyebilir miyim mesela cocuga? Esim istiyo ki hayatimız hep eskisi gibi devam etsin rahatımız bozulmasın. Esim yüzünden yeterince oglumun uyku ve yemek saatlerini esnettim, bu yüzden her huysuzlugunu idare ettim ama sürekli sürekli olunca cocuk da bunaliyo artık bu kadarını istemek de bencillik bence. Alıp 14 saatlik yola götürüyoruz yılda 3-4 kez, istiyo ki arabada hic aglamasın hep uyusun. Böyle bi cocuk modeli var mı mesela? Anne olarak tabi ki her seyden önce oğlumu düsünücem. Ben nasıl kendimle ilgili tavizler veriyosam babasi da verecek oglum icin. Bunun gecici bi sürec oldugunu anlasın destek olsun istiyorum sadece.

Insallah. Bugün tekrar konusmayı denicem.

Sonuna kadar okudum bence o ortamdan biraz uzaklaşman gerek Sağlıklı dusunebilmen için bir süre ailenin yanında kalamaz misin?Eşinden bu konulardan bunalmış ve ailesi ile senin aranda kalmaktan yorulmuş olabilir asilamayacak sorunlar olduğunu düşünmüyorum sadece biraz zaman gerek Allah yardımcın olsun

Yani biz de insaniz sonuçta her seye yetismek mümkün degil. Bi süre idare edilmeli cocuk olunca. Kendimi her seye karsı yetersiz caresiz hissediyorum su an inanin hic bisey yapmak gelmiyo icimden...
herseye tek basina kostugunuz icin suan boyle hissediyorsunuz .uzulmeyin bu gunlerde gecicek deyin .herzaman.

Yazdıklarınızda haklısınız benim de kızım çar ama erkekler biz gibi değil işte.dığumdan sona bizler ister istemez değişiyoruz babası bile olsa ikinci plana atılmak hoşlarına gitmiyor.siz sadece çok bunalmışsınız sizi en çok yoran eşinizin desek olmaması inşallah düzelir aklınıza boşanmayı getirmeyin bence

Kendimden örnek vereyim gurbete gelin gittim eşimin ailesi garip insanlar düğün zamanınhakiyle can sıkıcı olaylar oldu ben yediremediğim için sürekli şikayet ettim bi dönem bi baktım haklı ilken haksız duruma düşüyorum bende tavrımı değiştirdim eşimin hoşuna giden şeyleri yaptım ona sürekli onu sevdiğimi söyledim ona kendini hep özel hissettirdim yani pofpofladım şükür şimdi kendi doğruyu görüyo. Erkek evinde rahat ve huzurlu olursa İnan’ın genel bile istemiyor

2-3 günlüğüne bile olsa üçümüz gitsek o kadar iyi gelir ki eminim. Ama söylemeye bile çekiniyorum çünkü pesimize takılmaları muhtemel
esinle uygun bir dille konusabikirsen kimseyi istemiyorum kafami dinlemek istiyorum cok yorgunum sen ben ve cocugumuz birkacgun basbasa kalalim bi kendimize gelelim deyin. bazen erkekler aman nede olsa annem bakiyor abim ve esi geliyor yardim ediyor zannedip rahatina dusmus te olabilir. erkekler daralmaya bunalmaya gelmiyor anam hep sirtini sivazliyican hep mıç mıç olucan. olan kadina oluyor

Kalabilirim fakat oğlum hep yatağinı arıyo o yüzden o rahat edemeyince ben de edemiyorum. Üçümüz bi yerlere gitsek daha iyi olacak bence bikaç günlüğüne... sağolun...

Ahh keşke... Kimsenin yardım ettigi yok ben iki yıldır tek basıma bakıyorum inan 5 dk komsuya bile bırakıp dinlenemiyorum malum kimselere güven olmuyo. Annem de rahatsız ve cok yakın da degil o yüzden o da cok gelemiyo. İşım zor anlayacagın...

Haklısınız ama 4 senedir katlanıyodum ve kimseye de anlatmıyodum, annem biraz biliyo ama kocanla aranı bozma guzellikle hallet diyo. Sesim çıkmaya baslayınca esimin hosuna gitmedi tabi. Ama idare edilecek gibi degil. Baska seyler denicem mecbur, bi sekilde mesafe koymam gerekiyo. Ama dediginiz gibi esimle aramı bozarak sadece kendimize zarar veriyoruz. Insallah ben de basarabilirim...

Sen de haklısın ama arkadaş evliliğini bitirme düşüncesine bile girdiği için son çare olarak kv ile konuşmasını önerdim zaten daha kötü ne olabilir diye. Eşi kendisine hak verse mesafe koymak huzurlarini yerine getirirdi ama işte..

EŞİNŞZin size sevgisi varsa emin olun düzelir.ya uyanık olun derim etkiniz konusunda ve bence kayınvalideden destek alın derim

allah yardimcin olsun canim vallahi zor. cok zor.az bir sure daha seni yorar bu durumlar.belki 1 sene .sonra cocugunuda al gezmelere git.ve unutma kimsenin sana karismasina cok mudahale etmesine asla izin verme. ben cok izin verdim kv. ve kp. e.sonra basimi kurtaramadim inanki.kocamin cebindeki paraya bile karisir oldular.evime en ufak bi yiyecek alsam bunu niye aldin ne gerek vardi diye tepeme ciktilar.sende eltine ve onun gibilere taviz verme.biz saygizilik yapmayalim diyoruz tepemize cikip bide saf salak yerine koyuyolar.

. bende bazi durumlarda denedim canim ilk evlendigimizde sonra ben kotu oldum herkes iyi oldu. sizde haklisiniz tabi.

. bende bazi durumlarda denedim canim ilk evlendigimizde sonra ben kotu oldum herkes iyi oldu. sizde haklisiniz tabi.
Doğrudur ya kv.yi iyi anlatınca bide benimki de çok iyidir Allah razı olsun hem benim hem eltimin yaninda durur hakliysak yine de oğlum oğlum demez, konu sahibininki de boyleyse diye önerdim

Abartmışım öyle mi? Ben polyanna gibi bi insandım ne biseyi kafama takar ne kimseye sinirlenirdim. Ama damarıma basa basa beni bu hale getirdiler simdi karamsarlık icindeyim. Çocugunuz varsa cok iyi anlamaniz lazım beni. Ben ne hayaller kurarken en güzel günlerimi mahvettiler onların yüzünden cocugumu 1 ay anca emzirebildim ! Merak ediyorum sevmediginiz bi aileyi haftanın üç dört günü görmek zorunda kalsaniz, her yere beraber gitseniz de bunları mı yazardınız buraya gercekten? Esim her seferinde sorardı gidelim mi, geleceklermis ne diyim diye. Ama artık sormaya vakti olmuyo cünkü emrivakiyle geliyolar.Ayrıca ben hanım hanımcik gorünmeye calısmıyorum, yapı olarak sessiz sakin kendi halinde bi insanım. Kalp kırmayı, laf sokmayı sevmem. Bazılarınız eltini evden kov falan diyor keske yapabilsem ama inanın yapacagım son hareket bu. Ama artık rahatsizlığımı eşime degil direk kendilerine yansıtıcam bariz bi sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…