- 27 Mart 2018
- 47
- 8
- 34
- Konu Sahibi Birannetavsan
Ya neden hep bu kadar pasif kaliyorsunuz? Anlamiyorum. Birileri (mesela eltiniz) tepenize cikinca gönderin evden. Kpsen küssün. Lohusalikta bir rahat birakamiyorlar kadinlari ya. Esinize tavrinizi net koyun. Erkekler neden dediklerinizi ciddiye almaz biliyormusunuz cünkü zannediyorlar ki "zaten birsey yapamaz,terk edemez,garanti altinda". Ya bu dünyada yarinin garantisi yok ken bence bu kadar rahat olmasinlar. Esim meseöa huyumu bilir. Sabirliyim,idare edebiliyorum ama damarima basilinca Allah yaratti demem tüm köprüleri yakabilen biriyim. Baskalarindan hayatimi sekillendirmelerini hem beklemem,hem izin vermem. Sizde pasif kalmayin. Evinizin hanimi sizsiniz. Rizaniz olmadan o ev isi de unutsun. Ortak isler hep b*** oluyor afedersiniz. Heleki maddiyat araya girerse. Bu ara kayinvalidenizi sevmenize sevindim. Burda hep aksini okuyoruz da
Hep yapmak isteyip de yapamadıgım sey o işte. Bi eltim daha var mesela o da yakınımızda ama ayda bir falan anca görüsüyoruz. O gürültüydü kalabalıktı böyle cümbüslere hic gelemez ve kocası da aynı fikirde oldugu icin o kadar rahat ki kafaları imreniyorum. Bazen bana da diyo gercekten bu kadar sık görüsüyo musunuz diye. Zaten hangi insan evladı eltisini haftanın 4 günü görmek ister? İs ortaklıgı da problem haklısinız. Keske atanabilsem slde buralardan gitsek