Eşimin Ailesi

Hayır aslında size denilen şey şu bu işlerde koca savunularak iş cozulmez. Herkes sorun yaşadı hepimiz de ne zaman, ne sen ne ailen benden değerli degilsin dedik sorunlar o çözüldü. Kocacilikla cozeni gormedim.
Kocan üslup olarak çok yanlış olsa da kardeşin konusunda haklı. Bir evde misafir ancak 2 tarafın isteği ile olur.

Ben bunu 6 aylık kızım varken yaptım. topladım eşyalarımı gidiyorum dedim. Ki benim eşim asla ailesinin ağzına bakmaz ama bizde hep ailesi yüzünden kavga ederiz. Ben takarım yani genelde. Gidicem diye o kadar korkttu ki gözünden belli oluyordu. Geçen gün çift terapistinden randevu almış mesela bizim için. Bilen bilir bu terapi işini erkekler pek sallamaz yani. Ama bu valiz toplama işi de blöf yapmaya pek gelmez. Buyur git der kalırsın öyle. O yüzden çok ince düşün. Ama inan sen bu şekilde kocanı savunursan asla düzelmez. Senin için söylüyorum bunu. Sen problem anlatmissin biri ters bişey söyleyince eşini korumaya geçmişsin bi çok yorumda. Olmazları oldurmaya çalışma olan sana olur.

hiç kibar konuşulacak değil durum eşinizin yaptıklarını saygısızca kardeşini evden atmanızı istemesini ailesine sizi sindirmesini doğal görüp bunu size söyleyenlere çemkirmeniz..bu hayattan memnun olduğunuzu ve hakettiğinizi gösterir
Kimsenin ağlama duvarı değiliz

Kocan üslup olarak çok yanlış olsa da kardeşin konusunda haklı. Bir evde misafir ancak 2 tarafın isteği ile olur.
Buradaki sorun ailesinin tavrı yüzünden konuşması yoksa uzun misafirlik hoş değil ama resmen ailemi memmun etmezsen ben de seni cezalandiririm diyor...

Kardeş konusunda haklı ancak başta kardeşi kabul edip sonra yaşadığı sorun karşısında kısasa kısas yapması yanlış. Ben gerçekten kardeşini istemediğini düşünmüyorum. Konu sahibini cezalandırıyor böyle.

Buradaki sorun ailesinin tavrı yüzünden konuşması yoksa uzun misafirlik hoş değil ama resmen ailemi memmun etmezsen ben de seni cezalandiririm diyor...
Açıkça konuşacak sen evliligimizdeki kararları anneannenin kaprislerine göre vereceksen git onlarla yasa diyecek de konu sahibinde o ışık yok. Pasif agresif takılır.

Boşuna kV tarafına bilenmeyin. Sıradan tipik kayınvalide görümce tripleri. Böyle olmayan kesim yüzde 10 filandır. Sizin eşinizde iş yok onların lafıyla sizi suçlayan kukla gibi hareket eden eşiniz.

Sacma sapan bir adamla ve ailesiyle ömrünüzü gecirmeyin, o kimki ikinizin ortak evinden sizin kardesinizi kovuyor. Kendi ailesine ceki düzen versin önce. Onlar sicahi seviyor diye siz sicakta neden pisesiniz. Algisi bukadar kapali bir insan la ömür gecmez.

Esiniz sizin sandiginiz gibi mukemmel biri degil once bunu kabul edin sonrra cocuk yapinca kocalar degismiyor cocugu buna alet etmeyin sonra bosaninca cocuklar uzuluyor. Esinzin annesine arayip anne boyle soylemissin neden boyle dusundun cok uzuldum oyle birsey yoktu aslinda. X ilede aramiz cok
Bozuldu bunlari duyunca kardesimi gondermemi bile soyledi diyebilirsin sonra bak insanlarin tavrina ne oluyo ne bitiyo belki biraz gozun acilir

Sizi üzmek istemem ama çok pembe bakiyorsunuz. Eşim benim kardeşim için bu evden gidecek diyecek bir inat uğruna suçum günahım yokken...niye o ev benim değil mi? Adam zaten yurt dışında. Ben o evde bir hak sahibi değilim o zaman. Hizmetli miyim orada ne munasebet.. eşiniz size saygı duysa zaten böyle bi laf etmezdi kardeşin gidecek vs. Ailesi laf söyleyince de siz görseydiniz içeri girip ben karımı misafir getirmisim derdi. Bence saygı duymuyor siz farklı görüyorsunuz. Bir gün anlarsınız durumu belki.

Bu adamdan cocuk yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…