eşimin ailesi...

Kv ve kp nin evinde kalmış. Nasıl yabancı insanlar. Ben mi yanlış anladım nerede kalmis

yeni evli iken tabi ki yabancı. yeni evlisiniz ne işiniz var ki kaynana kayınbaba görümce yanında. ben çok anlamsız buldum. kendi evinde kal, kocan oradan gitsin askere.

Ben şimdi uyandım. Yol parası < 15 günlük masrafi.

ben zaten bi yerde kaçırdım ipin ucunu çok taviz verdim yapı olarakta biraz sessizim herkes bunu kullanıyo farkındayım ama bi türlü silkelenemedim
Valla canım eşine az sesini çıkar kusura bakma ben çalışırken kimse bnm evimde keyif süremez bizim de evde olduğumuz bir dönemde gelsin iki gün dursun gitsin de benim dugunume gelmeyen bana bir değer vermeyen insanla boyle vakit geciremem geçirmesine de izin vermem de ev senin kusura bakmasinlar bir cinnet işi çözer

Farklı sehirlerdelermis ve eşi ile gitmiş diye anladım ben.

tamam öyle zaten.
ama düşün bi. aileyi gördün ve beğenmedin. babasından hoşlanmıyorsun sürekli fakirim muhabbeti yapıyor. görümce düğüne gelmiyor. gelenler de yabancı gibi... ve sen bu ailenin evine gidip 4 gün kalıyosun. mantıklı mı?

bende öyle düşünüyorum evi karıştırıcaklar

Sakın kabul etme sen ne kadar üstüne düşmesen de siz evdeyken bile yokmuşsunuz gibi takılır postu serer bin pişman olursun.
Eve gelip onun pisliğini bile toplayabilirsin.
Bizi dinle yoksa "gorümcem gitmiyor" diye konu açarsın.
Eşine endişelerini anlat kabul etmeyin..

Normal biri izlenimi verse gelsin bir kaç gün takılır gider derdim ama belli ki değil..

Böyle insanlara normal davranırsan hata yaparsın olduğu gibi yaptıklarını ve senin nasıl üzüldğünü anlatman gerekiyor seni kendileri gibi alınmaz vurdumduymaz yüzsüz sanarlaraa gelmelerin gitmelerin arkası gelmez sonra yüz bulacak senden haberin olsun
Adamlar düşecek yer arıyor baksana eline fırsat geçmiş hiç utanma sıkılma

Ben açık açık çalıştığım günler misafir kabul etmiyorum diyorum artık. Gelecek olan Şubat tatili gelsin diyorum ona da en fazla 3 gün olsun benim işim var çünkü diyorum. Yatılı misafiri sevmiyorum hiç. Tam dert İnsana. Ara söyle canım evde yokuz zAten gelme diye.

Arkadaşlar konu sahibinin eşi kardeşinin gelmesi için yol parasını kendisi karşılıcakmış, düğüne bile yol parası deyip gelmeyen kız, hazır abisi yol parasını verince gelip 15 gün kalcak. Çoktan abi kardeş bu planı yapmışlar. Konu sahibini kardeşine hizmetçi gibi görüp önemsememişler. Esinin hiç mi suçu yok

İnsanlarda utanma duygusu kalmadi artik nasil bir hale donduk bende bilmiyorum. Az bucuk ayni seyler bana da oldu. Sebebi farkli. Eger Esin senin tarafindaysa, kabul etme. Direk soyleyebilirsin. Uygun degiliz ddiye. Ben almazdim oylesini eve. Otelde kalsinlar.

Eşi karısınin tarafında olsa kardeşini yatılı getirttirmek için yol parasına kadar ödemezdi

Evet hatayi basya yaptim cok caresizim

Bu kadar seyin uzerine eger gorumcenizi halen kabul edip size yerlesmesine ses çıkarmazsanız surekli size gelio giderler artik.zaten bu kadar seyin uzerine gerçekten napayim diye sormaniz da garip tabiki gelme diyeceksiniz
Ya yuzsuzluk resmen ben sinir hastası oldum bunlar yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…