eşimin ailesi...

Yüzüne vursam mı falan diye bir cevabınızı okuyunca devam edemedim diğer yorumları okumaya.

Adamlar sizi zerre umursamamış siz hala kırmadan nazik sekilde olaydan kurtulma derdindesiniz. Maalesef bu insanlar bağırıp çağırsanız bile anlamayacak tipte insanlarken güzellikle hiçbir şeyi anlatamazsınız. Görümceye müsait değiliz evde de durmuyoruz zaten kusura bakma başka zaman insallah deyin. Üsteler bide çirkinleşirse de hazır fırsat size , düğünüme bile gelmeyen kardeşin evimde işi yok deyin inceldiği yerden kopsun.
bunu yapmam gerekli mutlaka :kızgın::kızgın:

15 gün kalıcakmış o zaman yol parası için gelmedi babasıda boşver demiş
Düğüne gelince yol parası bosver deyip gelmemeler, yatılı kalmaya gelince yol parası demeden atlayıp gelmeyi istemeler öyle mi. 15 gün görümce çekilir mi evde ya, hizmetcilik mi yapcan senin düğüne bile gelmeyen bu kiza

Allahım büyük konuşmayayım ama siz çalışıyorsanız evde değilseniz görümce evde ne yapacak. Ay ne bileyim kocamın kardeşi de olsa benim için yabancı yani. Evimde tek başına olmasını istemem.

yani şimdi sormadan edemeyeceğim e be tatlım hadi sen ailenin gönlünü al diye bilezikleri veriyorsun da sahte oldukları ortaya çıkıyor, sizin başınızda bir büyük yok mu? sen ailenle konuşmadın mı böyle böyle oldu diye? ailen hiç tepki göstermedi mi nasıl yaparsınız diye?

Sen bunları ne kadar kafana takarsan tak eşin he derse görümcen gelir o eve de yerleşir. Önce bi tepkini göster ya sahte bilezik gönderecekler ve ben sakin kalıcam oldu canım!
eşim ailene söyleme dedi :KK43: kimsenin haberi yoktu
ben biçok konuda sessiz kalıyorum çok :KK43:

o kadar kötüydüki ilk defa gitmiştik mecburdum :KK43:
yüzüne vursammı bazı şeyleri
Valla rahatsız olduğunuz şeyleri güzelce söyleyin. Benim de düğün hazırlığı dönemi konunuza benzer yaşadıklarımız olmuştu ve aradan zaman geçince görümcem eve gelince eğip bükmeden tüm kırıldığım şeyleri, kayınvalidemin kötü davranışlarını tek tek anlattım. Bilsinler naptıklarını. Ben bu konuda açıksözlü olmayı seviyorum. Kırılır dökülürler deyip susunca olmuyor biz kırılıyoruz.

eşim ailene söyleme dedi :KK43: kimsenin haberi yoktu
ben biçok konuda sessiz kalıyorum çok :KK43:
o zaman siz hatayı en başında yapmışsınız, bu tarz durumları ailenin bilmesi gerekiyor. eşiniz de sizi susuyorsunuz diye sahipsiz görüp üste çalışmaya çıkmasın?
tamam sessiz kalıyorsunuz da eşinizin bu durumlara tepkisi de önemli?
ses çıkarsanız ama eşiniz arkanızda durmasa da ezileceksiniz...
eşinizle konuşun önce sonra da gelmemesini uygun bir dille söyler eşiniz.
sonuçta onun kardeşi. benim eşim kardeşime gelme dese ben bozulurdum.
önce eşinizle iletişiminizi kurun.

Düğüne gelince yol parası bosver deyip gelmemeler, yatılı kalmaya gelince yol parası demeden atlayıp gelmeyi istemeler öyle mi. 15 gün görümce çekilir mi evde ya, hizmetcilik mi yapcan senin düğüne bile gelmeyen bu kiza
biletini biz alıcaz çünkü lanet olsun :kızgın:nerden düştüm bunların içine

o zaman siz hatayı en başında yapmışsınız, bu tarz durumları ailenin bilmesi gerekiyor. eşiniz de sizi susuyorsunuz diye sahipsiz görüp üste çalışmaya çıkmasın?
tamam sessiz kalıyorsunuz da eşinizin bu durumlara tepkisi de önemli?
ses çıkarsanız ama eşiniz arkanızda durmasa da ezileceksiniz...
eşinizle konuşun önce sonra da gelmemesini uygun bir dille söyler eşiniz.
sonuçta onun kardeşi. benim eşim kardeşime gelme dese ben bozulurdum.
önce eşinizle iletişiminizi kurun.
ben zaten bi yerde kaçırdım ipin ucunu çok taviz verdim yapı olarakta biraz sessizim herkes bunu kullanıyo farkındayım ama bi türlü silkelenemedim

Herşeye rağmen ne olduklarını göre göre evlenmek istemişsiniz sonuçlarınada katlanacaksınız o beğenmediğiniz ailenin oğlunun karısı oldunuz sonuçta atsan atılmaz satsan satılmazlar tavsiyem ne kır nede kendini kırdır orta yolu bulun

Bu kadar seyin uzerine eger gorumcenizi halen kabul edip size yerlesmesine ses çıkarmazsanız surekli size gelio giderler artik.zaten bu kadar seyin uzerine gerçekten napayim diye sormaniz da garip tabiki gelme diyeceksiniz

Bırak gelsın bişey kaybetmezsın onlar utansın yaptıklarından. Zaten evde yoksun fazla görmeyeceksın . Kocanla kötü olmaya değmez sonucta kötü de olsa kardesı.

X