eşimin ailesi...

Sonucu da vi sıkıntı yasadinizmi peki tepki gösterdikletmi size

Gelsin ne olirsa olsun benim kardeşim diyo ben senon ailene boyle davraniyomuyim diyo

Annem ne olursa olsun onun ailesi gelio gitnek istiycekler tabi diye engelliyo beni

Allah korusun çekilmezler valla

Sadece eşinizle evlenmediniz , onun ailesiyle de , evli olduğunuz sürece baginiz olacak.

Çocuğunuz olursa , dede, babaanne , hala ömür boyu bu bağ olacak.

En başta gormussunuz herseyi ,şimdi kaçar yolu yok. Gelecekler ve gidecekler.

Sonucu da vi sıkıntı yasadinizmi peki tepki gösterdikletmi size
Hayır hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ben net bir insanım. Üzüldüğüm ve yaşadığım şeyleri başta eşime söylememiştim. Ama sonrasında kimseyi suçlamadan, direkt ailesini kırıcı bir şekilde hedefe almadan yaptıklarını tek tek anlattım. Ne hissettiğimi nelere kırıldığımı belirttim. Ama bunları anlatırken de sana gerçekleri söylüyorum, kimseyi suçlamıyorum olanları bil dedim. Kendisi de beni sakince dinledi. Farketmediği şeyleri fark etti. Yine ailesine değer veriyor, verecek te zaten ama bazı durumları aşmış olduk ve yaşananları bilmesi bizi eşimle daha da yaklaştırdı. Görümceme dediklerim için de herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece ne kadar hatalı davranışları varsa pat pat söyledim. Biraz kızardı bozardı ama kesinlikle ters bir tepki almadım. Şimdi herkes ne düşündüğümü, sınırımı daha iyi biliyor. Açık olmak beni de rahatlattı. İçimi döktüm.

Ben sizin yerinizde olsam açık açık söylerdim çalışan insanlarız müsait değilim diye..hala gelmek istiyorsa özel eşyalarınızın olduğu odaları evden çıkarken kilitleyin gitsin..bu kadar basit..sözle deil belki ama yaptıklarınızla cvp vermiş olursunuz..herkes yerini bilir

Çatır çatır gelme diyeceksin ? Bunun neyini soruyorsun ? Neden çekiniliyor anlamış değilim. Bu insanlar insan mı

Aynı onlar gibi yapacaksın canım gelmiş ama gelmemiş gibi:) boka bakar gibi bakacaksın bok muamelesi yapacaksın.

Ben suçu eşinizde buldum.
Tek suçlu o.
Ailesini bile bile sizi niye götürdü.
Ayrıca sizde suçlusunuz tabikide.baştan zaten herşei kabul etmişsiniz.
Kendinizi değerli göstermemişsiniz

Çok yumuşak yuzlusunuz sanırım. Haklı oldugunuzu bildiginiz bir konuda bu kadar çekingen davranir, o kadar garip insanlara hic ses etmeden diğer normal insanlara yaklastiginiz gibi yaklasirsaniz esiniz zamanla bu durumu kaniksar muhtemelen. Şu an garipler ama onlar benim ailem diyen adam yarın bir gün dayanamayıp tepki vermeye başladığınızda ailesi dunyanin en normal ailesi de garip olan sizmissiniz gibi davranabilir. Fedakarliginiz zamanla üzerinize yapışan bir göreve dönüşebilir yani.

Annenizin duruma ses çıkarmaması biraz olayların aslını bilmemesinden biraz da eskilerin kadının cekmesini, boyun egmesini kabullenmesinden kaynaklanıyor olmalı. Ama annenizi dinlerseniz başta vermediginiz tepkiyi sonradan verme hakkınız olmaz. Sakin ve zor hayır diyen biri de olsaniz en başından kendinizi zorlayıp hayır demelisiniz ya da geldiginde rahat vermemelisiniz ki gariplikleri karşısında sessiz kalmayacaginizi görüp biraz dizginlesinler kendilerini. Annenizi dinleyip bu görümceyi kabul eder bir de saygıda kusur etmezseniz rahatin kokusunu alan bir bir gelir evinize. Eşiniz de sizden her zaman aynı hürmeti bekler ailesine. En baştan azıcık kötü gelin olun ki beklentiler düşsün, o zaman bir gülüşünüze çok şükür derler. Malesef insanlar böyle. İyi olayım derseniz iyi olmuyorsunuz, üstüne bir de üzülüp inciniyorsunuz. Bir kere kötü olun, verdiğiniz bir bardak çay bile nimet görünür sonra herkese.

Bu görümce şimdi, olsun ben yalnız da kalırım gündüz sorun değil der

ben zaten bi yerde kaçırdım ipin ucunu çok taviz verdim yapı olarakta biraz sessizim herkes bunu kullanıyo farkındayım ama bi türlü silkelenemedim
Kocan en son bunlar için seni ağlattığı zaman aklın başına gelir. Buradaki konular böyle bitiyor hep maalesef. Senin yaptığın fedakarlıklar görünmüyor. Yani şimdi silkelenip kendine gel. Yoksa işten gelip görümcene hizmet ederken bulacaksın kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…