Sonucu da vi sıkıntı yasadinizmi peki tepki gösterdikletmi sizeValla rahatsız olduğunuz şeyleri güzelce söyleyin. Benim de düğün hazırlığı dönemi konunuza benzer yaşadıklarımız olmuştu ve aradan zaman geçince görümcem eve gelince eğip bükmeden tüm kırıldığım şeyleri, kayınvalidemin kötü davranışlarını tek tek anlattım. Bilsinler naptıklarını. Ben bu konuda açıksözlü olmayı seviyorum. Kırılır dökülürler deyip susunca olmuyor biz kırılıyoruz.
Dogru anlamışsın kp kv evindeKv ve kp nin evinde kalmış. Nasıl yabancı insanlar. Ben mi yanlış anladım nerede kalmis
Kotude olsa benim ailem kardesim gelsin nolucak ben senin ailene boyle yapmiyorum diyoEşiniz ne diyo
Gelsin ne olirsa olsun benim kardeşim diyo ben senon ailene boyle davraniyomuyim diyoİnsanlarda utanma duygusu kalmadi artik nasil bir hale donduk bende bilmiyorum. Az bucuk ayni seyler bana da oldu. Sebebi farkli. Eger Esin senin tarafindaysa, kabul etme. Direk soyleyebilirsin. Uygun degiliz ddiye. Ben almazdim oylesini eve. Otelde kalsinlar.
Biz alicaz bileti cunkuŞimdi niye geliyor bedava mı yolculuk yapacak
Gelsin ne olirsa olsun benim kardeşim diyo ben senon ailene boyle davraniyomuyim diyo
Annem ne olursa olsun onun ailesi gelio gitnek istiycekler tabi diye engelliyo beniBöyle insanlara normal davranırsan hata yaparsın olduğu gibi yaptıklarını ve senin nasıl üzüldğünü anlatman gerekiyor seni kendileri gibi alınmaz vurdumduymaz yüzsüz sanarlaraa gelmelerin gitmelerin arkası gelmez sonra yüz bulacak senden haberin olsun
Adamlar düşecek yer arıyor baksana eline fırsat geçmiş hiç utanma sıkılma
Asla kiyaslanamaz benim ailemin tirnagi bile olamazlar ever aile gibilerSenin ailen "aile" gibi ama, onlar olmasaydi afedersin ama esin ortada kalirdir. Aileleri kiyaslayamaz .
Allah korusun çekilmezler vallaValla o kızın 15 gün dediğine falan bakma sen de sessiz sakinsin nasılsa. Bir rahatı görürse birkaç ay bile kalır, silkelen kendine gel biran önce.
Sonra gidip kv ye falan çok rahatlar diye anlatır daha önünü alamazsın eviniz yol geçen hanına döner.
Valla anneler doğruyu bilir dinle bence.Annemde boyle soyluyo zerre kadar istemiyorum
Hayır hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ben net bir insanım. Üzüldüğüm ve yaşadığım şeyleri başta eşime söylememiştim. Ama sonrasında kimseyi suçlamadan, direkt ailesini kırıcı bir şekilde hedefe almadan yaptıklarını tek tek anlattım. Ne hissettiğimi nelere kırıldığımı belirttim. Ama bunları anlatırken de sana gerçekleri söylüyorum, kimseyi suçlamıyorum olanları bil dedim. Kendisi de beni sakince dinledi. Farketmediği şeyleri fark etti. Yine ailesine değer veriyor, verecek te zaten ama bazı durumları aşmış olduk ve yaşananları bilmesi bizi eşimle daha da yaklaştırdı. Görümceme dediklerim için de herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece ne kadar hatalı davranışları varsa pat pat söyledim. Biraz kızardı bozardı ama kesinlikle ters bir tepki almadım. Şimdi herkes ne düşündüğümü, sınırımı daha iyi biliyor. Açık olmak beni de rahatlattı. İçimi döktüm.Sonucu da vi sıkıntı yasadinizmi peki tepki gösterdikletmi size
merhaba kızlar,ben eşimle 1 yıllık evliyim eşimin ailesiyle aynı ilde yaşamıyoruz evlenme döneminde 1 defa tanışma isteme düğün zamanı gördüm inanamadım o kadar acayip insanlarki babasının baya birikimi olmasına rağmen sürekli ben fakirim ben fakirim diyen bir adam düğün hazırlıklarında en ufak bir desteği olmadı çeyiz çıkarken yeğenim kapıyı açmadı sandık yok diyo sanki sandık yok diye benim çeyizim çeyiz değil gelin çıkarma esnasında bizde adettir kapı tutulur kp ben fakirim param yok dedi düğüne tişörtle gelmiş zaten kendi taraflarından kimse gelmedi düğüne benim çevrem kp kim diye soruyo düşünün salonda fotoğrafçı para istiyo diye bizim fotoğraflarımızı almamış bir takı bile takmadı anneside aynı ne bohça ne bişey hiçbişey yapmadı bana kız kardeşinin biri düğüne gelmedi diğer 2 si geldi onlarda aynı ne takı ne bişey beni tebrik bile etmediler herşeyi benim ailem yaptı daha anlatamayacağım neler neler biz eşim askere gideceği için ve onlarada yakın bir ile düştüğü için onların kaldığı ile gittik 4 gün kaldık ben evimize geri döndüm eşim ordan askere gitti ama bu 4 günlük sürede bizi karşılamaya kimse gelmedi eve gittik ne hazırlık ne bişey adam oğlunu uğurlamaya otogara bile gelmedi biz otogara gittik geldik evde müge anlı izliyo sözde oğluna çok düşkün eşim giderken beni yolcu etmeye gitsinler diye söylediği için alınmış beyefendi benimle konuşmadı aynı ortamda bile durmadı gün boyu bende kv deye ben kendimi suçlu hissettim şuan falan dedim gitmiş söylemiş eşime şerefsiz çenesiz neler neler söyledi görmeniz lazım kardeşi toplasanız benimle 1 saat bile geçirmedi 4 gün boyunca yani beni ilk defa gitmiş olmama rağmen beni hiç güzel ağırlamadılar şimdi abisinin düğününe bile gelmeyen görümcem bize kalmaya gelicekmiş biz zaten çalışıyoruz evde değiliz bütün gün sırf cimri babasının baskısından kurtulmak için bize gelmek istiyo babası duş almaya girmesine bile karışıyomuş bana bi akıl verin kızlar ben ne yapmayalım gelmesini istemiyorum bana 4 günü zehir ettiler ben bana yapılanları kafamdan silip nasıl ağırlıycam evimde ???
Peki herşeye katlandığın eşin ne diyor bu konuda. Umarım o da seni düşünüyordur.bu kadarını hiçbirimiz tahmin etmedik ailecek benim hatamsırf eşim için
Bu görümce şimdi, olsun ben yalnız da kalırım gündüz sorun değil derYüzüne vursam mı falan diye bir cevabınızı okuyunca devam edemedim diğer yorumları okumaya.
Adamlar sizi zerre umursamamış siz hala kırmadan nazik sekilde olaydan kurtulma derdindesiniz. Maalesef bu insanlar bağırıp çağırsanız bile anlamayacak tipte insanlarken güzellikle hiçbir şeyi anlatamazsınız. Görümceye müsait değiliz evde de durmuyoruz zaten kusura bakma başka zaman insallah deyin. Üsteler bide çirkinleşirse de hazır fırsat size , düğünüme bile gelmeyen kardeşin evimde işi yok deyin inceldiği yerden kopsun.
Kocan en son bunlar için seni ağlattığı zaman aklın başına gelir. Buradaki konular böyle bitiyor hep maalesef. Senin yaptığın fedakarlıklar görünmüyor. Yani şimdi silkelenip kendine gel. Yoksa işten gelip görümcene hizmet ederken bulacaksın kendini.ben zaten bi yerde kaçırdım ipin ucunu çok taviz verdim yapı olarakta biraz sessizim herkes bunu kullanıyo farkındayım ama bi türlü silkelenemedim