eşimin ailesi...

Eşinin ailesini görerek evlenmiş. Bir çok şeyi de kabul etmiş. Dolayısıyla şuanda eşine , " kardeşin gelmesin " deme hakkı yok.

Ne yapacak bütün bağları kesecek mi ?

Ön yargılı davranmamali. Görümce gelsin. Belkide çok iyi anlaşacaklar. Belki bütün yükünü alacak.
Almazsa bile sorunsuz bir misafirlik yapıp gidecek.

Gelmeden bilemez. Zaten bilet alınmış. Eşi davet etmiş. Tartışmak bile yersiz.

Annem ne olursa olsun onun ailesi gelio gitnek istiycekler tabi diye engelliyo beni
Ama annen normal insanlara davranılması gerekeni söylüyor
Bak bi arkadaşım senin gibi daha da beter
Size gelecez derler 15 günü mutlaka doldururlar
Yuvanın huzurunu kaçırırlar bide kavga patlatırlar üstüne küserler
1-2 ay sonra hiçbirşey yokmuş gibi tekrar biz size gelecez derler
Küçücük ev ye iç yat arkadaş köle gibi
Ama arkadaşım bayramda bile gitmemiştir evlerine çağırmazlar kabul etmezler evi batıracak masraf olacak diye
böyle benden söylemesi

Siz neden bu kadar ezilip hiçbir şeye ses çıkarmıyorsunuz anlayamadım. Çalışan ayakları üzerinde duran bi kadınsınız bu pasiflik neden?
Ben olsam asla böyle bir aileye gelin gitmezdim. Oğlu ne kadar iyi olursa olsun evlenince yedi kat ellerle akraba oluyorsun ailede çok çok önemli.
Oğluna değer vermeyen me geline ne toruna değer verir. Kendi ailenizide böyle bir aileyle dünür olmak zorunda bırakmışsınız.
Düğünde yaşananlar da ömür boyu içinize dert olacak. Kendinize değer verin bu kadar alttan almakla ne kadar kötü olsada evlencem diye düşünmekle hata etmişsiniz.

Bırak gelsinler hergün makarna yap
Zaten kalmazlar çok fakiriz geçinemiyorum laflar et
Her yer borç diye ağlan, arkalarına bakmadan kaçıp gitsinler

eşine düğünüme gelmeyenı bende evimde istemiyorum de kestırıp at. ben eşimin babasına öyle yaptım. 5 yasından beri eşimi arayıp sormamış bi adama saygı duyamam. eşim biraz kızdı bana yapmıssa bana yaptı sana ne oluyo dıye. bende sen kımsın benım kocam sana yapmıssa banada yapmıs gıbı dusunurum dedım. tanımadıgım hakde ıkı gun kaldı ama o ıkı gun nasıl gectı bı bana sorun hep laf soktum durdum adama. düşünce kapıma gelmesin insanlar

Ya bende boyle yapmak istiyorum
Bende boyle düşünüyorum ayip olur yanlis olur diye soyleyemiyorum

Helal olsun sana ya valla

Cok sanslisin

Aynen öyle sanki onlar bana ne yaptida ben onlara ne yapicam

Üvey falan olabilirler mi ya? Cimriliği anlarımda tşörtle gelmek, takı takmamak hani millet laf etmesin diye bile yapılmaz. Çok ilginç. Ama sonuçta eşiniz bu ailede yaşadı, huylarını biliyor. Siz gelmelerini engelleyemezsiniz, adam böyle seviyor demekki onları. Mecbur kabul edeceksiniz. Erteleyebilirsiniz tabi de ne zamana kadar?

Evet aileme haksizlik yaptim suanda kendimi yiyip bitiriyorum psikolojim bozuldu valla

Bildigim oz amaben boyle aile gormedim kinamadimda ama basima geldi

Kızlar elimden geldiğince engel olmaya çalıştım ama salı akşamı geliyor kp de utanmadan gidip otogardan alırsınız diye telefon açıyor eşime bende dedim kendi kanı olunca ne kadarda değerli oluyomuş madem bu kadar düşünüyo beni niye tek başıma yollamışlar otogara kaldıki ben çalışıyorum işten çıkıp onu almaya gidicem kendi evde otururken beni bırakmadı otogara kapının önüne bile inmedi sanki bana misafirperverlik göstermişler gibi benden ne bekliyolarsa anlamadım gitti.Ben evde yokum zaten benim evimde ne işi var Allahım sen bana sabır verr..

Ben şimdi uyandım. Yol parası < 15 günlük masrafi.
babası her konuda baskı yapıyo diye onlardan kaçmak için benim huzurumu bozuyo.sanki beni görmeyemi geliyo zaten evde yokum evi karıştırıcak öyle bi huyuda varmış zaten

sizin yaptığınızı yapsam herşey hallolucak aslında vır vır anca konuşuyolar ortada elle tutulur hiçbişey yok seslerini kesmem lazım yada ayrılmam lazım çünkü artık kendime zarar veriyorum stresten ellerim kitleniyo sabah uyandığımda antidepresan verdi doktor bide bebek derdine düştüm oda burnumdan geldi

sadece bu duruma özgü bişey değil aslında genel olarak ben sessizim hep bu yüzdende okul hayatımda iş hayatımda hep darbe yedim insanlar bundan faydalandı bunun farkında olmama rağmen bi türlü açılamadım sinir hastası oldum

Lütfen böyle kendinize zarar vermeyin. Eğer eşinizle mutluysanız ve size iyi davranıyorsa, neden boşanasınız. Bence eşinizle konuşun içinizi dökün. Ailesine karşı da net olun tavizkar davranmayın. Nasıl başlanırsa öyle gidiyor, baştan sınırları çizin. Dilerim bu sorunlar düzelir. Son yazdıklarınıza üzüldüm. Sessizim demişsiniz tamam ama size zarar vermeye başladıysa bu sessizliği bir kenara bırakın artık. Siz sustukça kimse neye neden kızdığınızı, kırıldığınızı bilemez ki.

Söylemeden edemicem eşin o kadar salak ki düğününe gelmemiş kardeşini ağırlamak istiyor. Ya senin anlatmadığın bir şeyler var ya da çok taraflı anlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…