eşimin ailesi...

Öncelikle insanların istediği kadar birikimi olsun yatları katları olsun bir insan fakirim diyorsa ona fakir olmadığını anlatamazsınız. Öyle görünmek istiyordur siz bu duruma takılmayın. Evet hazırlığa yardım etmemeleri, size takı takmamaları falan çok yanlış ama siz bunları söz/nişan sürecinde görmediniz mi? Yani nasıl gelişti olaylar da siz düğünde takı takmamalarını söyleyerek girdiniz konuya. Size söz verildi de tutulmadı mı? Kardeşin düğüne gelmeme sebebi ne? Önemli bir durum mu? Aile arasındaki bir sorun mu? Bir yıllık evliyim demişsiniz, 1 yıl içinde siz bu aileyle hiç görüşmediniz mi o 4 gün dışında? Eşinizin ailesinin bu durumuna karşı herhangi bir tepkisi oldu mu bugüne kadar? Mesela kardeş düğüne gelmedi demişsiniz, eşiniz bunu dert etmedi mi kendine? Ya da kız kardeşi geleceğini söyleyince eşiniz ne dedi?

abisinin düğününe bile gelmeyip ne yüzle evine gelicekki sanki bizi görmeye geliyo sırf rahat etmek için biz zaten çalışıyoruz
Niye gelmemiş düğüne görümceniz. Birde size ne yüzle gelicek. Hadi geldi diyelim kapıdan kovamıcan mecbur eve buyur etcen kaç gün kalcak. İşten yorgun argın gelip bir de görümcene hizmet mi etcen günlerce, haftasonları da ayağında mi döncen devamlı, özel hayatında kalmicak nasıl olcak böyle

Daha birkaç sene geçsin
bu aile eşinin gözünde de çok iyi bir aile olacak:)

haklısın adam cimrinin biriymiş nişan söz aşaması birlikte oldu geldiler hemen arkasından geri döndüler memleketlerine evet tutulmadı bide 2 tane sahte bilezik göndermişler ben modelini beğenmedim dedimki ailenin gönlünü al bunları değiştirelim gittik kuyumcuya meğer sahteymiş söyledik sizi kuyumcu kandırmıştır dediler çok doluyum o yüzden böyle başladım sırf yol parası için gelmedi malum babası biz 1 defa gittik iyikide öyle olmuş

Yüzüne vursam mı falan diye bir cevabınızı okuyunca devam edemedim diğer yorumları okumaya.

Adamlar sizi zerre umursamamış siz hala kırmadan nazik sekilde olaydan kurtulma derdindesiniz. Maalesef bu insanlar bağırıp çağırsanız bile anlamayacak tipte insanlarken güzellikle hiçbir şeyi anlatamazsınız. Görümceye müsait değiliz evde de durmuyoruz zaten kusura bakma başka zaman insallah deyin. Üsteler bide çirkinleşirse de hazır fırsat size , düğünüme bile gelmeyen kardeşin evimde işi yok deyin inceldiği yerden kopsun.

yani şimdi sormadan edemeyeceğim e be tatlım hadi sen ailenin gönlünü al diye bilezikleri veriyorsun da sahte oldukları ortaya çıkıyor, sizin başınızda bir büyük yok mu? sen ailenle konuşmadın mı böyle böyle oldu diye? ailen hiç tepki göstermedi mi nasıl yaparsınız diye?

Sen bunları ne kadar kafana takarsan tak eşin he derse görümcen gelir o eve de yerleşir. Önce bi tepkini göster ya sahte bilezik gönderecekler ve ben sakin kalıcam oldu canım!

15 gün kalıcakmış o zaman yol parası için gelmedi babasıda boşver demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…