- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.250
- 548
- Konu Sahibi Minikkalp34
-
Konunu silemezsin forum kurallarına aykırı. Ayrıca eşini ve ailesini şikayet etmek için açtığın konuda böyle canla başla savunmak neyin nesi? Çok mükemmel olsa bayramda aileni görmek yerine oturup ağlamazdın di mi? Yada eşin kendi ailesine bu kadar düşkünken onlar da karımın ailesi, sevdiğimin ailesi gönüllerini yapayım derdi, seni bu kadar üzmezdi di mi? Veya ailesi sana iftira attığında benim karım öyle şey demez derdi, sana güvenirdi en azından tarafsız kalıp senii incitmezdi değil mi? Yada seninle bi plan yapmışken ablasının tek lafıyla seni bi kenara itip planı çöpe atmazdı değil mi? Anlıyoruz seviyorsun ve gerçekleri duymak acı geliyor ama o zaman bu konuyu açmayacaktın, yada kapattır istersen. Seni üzen burdaki kadınlar değil, üzmek de istemezler, sadece dost acı söyler, bazen usluplar sert olsa da en iyi kendine getirme metodudur. Böyle kocanı sürekli aklamaya devam edersen hiçbir şey düzelmez. Çünkü senin problemin görümcelerin yada burdaki kadınlar değil, kocan.Ver canim. Bekliyorum. Yanliz bu konu hakkinda cok fazla hakaret ettiniz. bu konumu siliyorum. Profilim duruyor. Savciliga muhakkak ver tamam mi. Cunku bende vericem. Emin ol
Olayı tamamen yanlış anlamış olabilir misin?Bunlar bir cok.erkekte olan seyler cnm. Evlilik terapistine gidiyoruz ve buny bana uzamn soyledi. Erkeklerin genel ozellikleri araaindaki tavirlari. Ve bunlar zaman zaman degiaiyor. Ogrenilebilir seyler oldugunu da uzman soyledi. Ama ablasi mevzusu farkli. Benim canimi bu aikiyor. Ayrica ilgisiz diye bosannamam.zaten. ilgili olan erkek varmi? Kim ilgisiz diye bosanmis kocasindan. Hayatta cok.daha onemli konular car evlilikte. Sanirim evli degilsin veya o olgunlukta degilsin. Bilemiyorum.
Bakin. Ilgisiligiyle alakali bir sey yazmistim. Onu soyledim ben. Yadiklarim.yukarida duruyor. Ilgi konusunda bir cok seyi asiyoruz biz. Esim tavir olarak aoguk biri. Ilgi konusunda daha iyisini mi bulucam dedim. Benim bu konuda sorunum zaten duzeldi epeyce hamdolaun. Tek problem 3. Kisiler. Ben bu konuda yardim iatedim ama bosanmayi duaunmuyorum.diyince hakaretler basladi. Bu nedir yani. Ben biliyorum esimi evliligimi. Bosanmak zorunda miyim anlamadimHayır öyle dedin. Bak ben her kadının mutlu olmasını isterim çünkü gerçekten aşk çok güzel bir şey.
Sevdiğiniz adam tarafından değer görmek, sevilmek, merak edilmek, kocanızın size toz kondurmaması, sizin için herkesi karşısına alabilmesi ve o cesarette olması çok güzel bir duygu. Ve her kadının bunu tatmasını isterim ki gelecek nesiller de aşkla büyüyen sağlıklı bireyler olsun.
Eşiniz size 9 ayda bunu yapıyorsa 9 yılda ne yapar? Bir bakın bakalım 10 yıl sonra mı ayrılmak kolay olur yoksa şimdi ayrılıp mutlu olmak mı?
Bakın ben yine ayrılın demiyorum ama yarın her şey için çok geç olabilir. Keşke dememek için iyi ölçün tartın.
Eve bakıyor çalışıyor diyorsunuz da hayvanlar da avlanıyor evine eşine aş getiriyor. Bu doğal bir döngü.
Ay kıyamam hala tatlı tatlı yazıyor.Hayır öyle dedin. Bak ben her kadının mutlu olmasını isterim çünkü gerçekten aşk çok güzel bir şey.
Sevdiğiniz adam tarafından değer görmek, sevilmek, merak edilmek, kocanızın size toz kondurmaması, sizin için herkesi karşısına alabilmesi ve o cesarette olması çok güzel bir duygu. Ve her kadının bunu tatmasını isterim ki gelecek nesiller de aşkla büyüyen sağlıklı bireyler olsun.
Eşiniz size 9 ayda bunu yapıyorsa 9 yılda ne yapar? Bir bakın bakalım 10 yıl sonra mı ayrılmak kolay olur yoksa şimdi ayrılıp mutlu olmak mı?
Bakın ben yine ayrılın demiyorum ama yarın her şey için çok geç olabilir. Keşke dememek için iyi ölçün tartın.
Eve bakıyor çalışıyor diyorsunuz da hayvanlar da avlanıyor evine eşine aş getiriyor. Bu doğal bir döngü.
Ama.ben defalarca bosanmak.iatedim. esim istemiyor bosanmak. Evi de terkettim. Gelip aldi. Alttan aliyor. Sevgisinden suphem yok.Olayı tamamen yanlış anlamış olabilir misin?
Öncelikle her erkek böyle değil! Sonra uzman spesifik olarak eşin öküzün önde gideni diyememiş. Erkekler böyledir değişmesi lazım demiş.
Bu arada yazdıklarını okuyunca hiç bir şekilde eşinin iyi olduğunu düşünmüyorum. Ablasına benim dedikodumu yapmış neler demiş diye sen yazmışsın. Nesi iyi bu adamın? Kim bilir neler konuşuyolar ordayken hakkında.
Kusura bakma ama seni zerre sevmiyor bu adam. Sen kendi kendine kocanı iyi bellemişsin. Ailesiyle tencere kapak eşin.
Senin boşanmaya niyetin olmadığını göz önüne alarak şöyle bir şey söyleyebilirim. Eşini, ailesini takmayı bırak. Senin ailen hakkında konuşmasına engel ol. Annene kin güdüyomuş ya sende onunkine kin güt. Yüzüne de söyle. Altınlarını geri iste. Onlar senin hakkın zaten. Whatsapp mesajları delil sayılıyor mahkemede(boşanırsan diye). Whatsapptan eşine ailesine herkese yaz mesaj altınlarla ilgili davadan önce.
Miktarlarını da belirt.
Hayır, şok oldum ya! Ben bugüne kadar sanal âlemde bile onurum, şerefimle bulundum. Hiçbir zaman yalan beyanda bulunmadım. Kimseye özel mesajda yanlış bir şey söylemedim. Evliyim, öğretmenim ben! Evli bile değilsin, dost hayatı yaşıyorsun diyor bana. Şok oldum ya! İnanamıyorum şu an böyle çirkef biriyle muhatap olduğuma! Ben ne hakaret ettim ne başka bir şey söyledim. Ben olsam sürdürmezdim böyle bir evliliği dedim sadece. Hani diyor ya “kocam gülerek niye ailem hakkında yalan söylüyorsun dedi”, kocası anlamış bunun ne kadar iftiracı olduğunu, kadın olmayan şeyleri söylüyor bana, çamur at izi kalsın hesabı; bence kocasının ailesine de aynısını yapıyor!Ya allah aşkına bırak şunu. Kocişinin beş para etmezliğini kabullenemedi yazık. Milletin aile hayatına laf ediyor hırsından.
Evet cok.kiziyorum ama cidden su andan itibaren anladim.kiymetini ne diyeyim artikKonunuzun bir yerinde ‘eşimden nefret ediyorum’ diyorsunuz, insanlar da size boşanın deyince eşiniz kıymete biniyor. Nefret ettiğiniz insanla yaşamaya devam edin madem. Ne diyelim.
Evet cok.kiziyorum ama cidden su andan itibaren anladim.kiymetini ne diyeyim artik
Terbiyeni takin. Sabahtan beri hakaet ediyorsun. Ozel msjini buraya kopyalamiyorum. Ugrastim yapamadim. Yazma bana. Ben senden yardim mi iatedim. Beni ne ilgilendirir senin meslegin bilmeme neyin. Allah askina azicik tutarli konusun. Kac kez hakaret ettin. Ben mesru evliligimde yasadigim bi problemi anlatiyorum sen msj yaziyosun. Anlamadim istedigin nedir. Bosanmak istemiyorum.diyince bu ne kin kardesim. Iatemiyorum bosanmak. Duzeltmek istiyorum bu kadar. Nedir bu ofkeniz.Hayır, şok oldum ya! Ben bugüne kadar sanal âlemde bile onurum, şerefimle bulundum. Hiçbir zaman yalan beyanda bulunmadım. Kimseye özel mesajda yanlış bir şey söylemedim. Evliyim, öğretmenim ben! Evli bile değilsin, dost hayatı yaşıyorsun diyor bana. Şok oldum ya! İnanamıyorum şu an böyle çirkef biriyle muhatap olduğuma! Ben ne hakaret ettim ne başka bir şey söyledim. Ben olsam sürdürmezdim böyle bir evliliği dedim sadece. Hani diyor ya “kocam gülerek niye ailem hakkında yalan söylüyorsun dedi”, kocası anlamış bunun ne kadar iftiracı olduğunu, kadın olmayan şeyleri söylüyor bana, çamur at izi kalsın hesabı; bence kocasının ailesine de aynısını yapıyor!
Hayır, şok oldum ya! Ben bugüne kadar sanal âlemde bile onurum, şerefimle bulundum. Hiçbir zaman yalan beyanda bulunmadım. Kimseye özel mesajda yanlış bir şey söylemedim. Evliyim, öğretmenim ben! Evli bile değilsin, dost hayatı yaşıyorsun diyor bana. Şok oldum ya! İnanamıyorum şu an böyle çirkef biriyle muhatap olduğuma! Ben ne hakaret ettim ne başka bir şey söyledim. Ben olsam sürdürmezdim böyle bir evliliği dedim sadece. Hani diyor ya “kocam gülerek niye ailem hakkında yalan söylüyorsun dedi”, kocası anlamış bunun ne kadar iftiracı olduğunu, kadın olmayan şeyleri söylüyor bana, çamur at izi kalsın hesabı; bence kocasının ailesine de aynısını yapıyor!
Ya cidden hakkimi helal etmiyorum. O kadar seviyesizsiniz ki. Allah versin layiginizi ne diyeyimgörümcelere falan da laf söyleyelim de kaynaşın bari!
Evet. Hamdolsun canim. Cok sagol. Ne diyeyim. Sizler cok iyi insanlarsiniz. Rabbim herkese kalbinin ekmegini versinBen de onu diyorum işte sinirinizi bozmayın normal değil zaten. Forumda görüyorum mesajlarınızı az çok herkes birbirini biliyor merak etmeyin.
Bunlar bir cok.erkekte olan seyler cnm. Evlilik terapistine gidiyoruz ve buny bana uzamn soyledi. Erkeklerin genel ozellikleri araaindaki tavirlari. Ve bunlar zaman zaman degiaiyor. Ogrenilebilir seyler oldugunu da uzman soyledi. Ama ablasi mevzusu farkli. Benim canimi bu aikiyor. Ayrica ilgisiz diye bosannamam.zaten. ilgili olan erkek varmi? Kim ilgisiz diye bosanmis kocasindan. Hayatta cok.daha onemli konular car evlilikte. Sanirim evli degilsin veya o olgunlukta degilsin. Bilemiyorum.
Konu sahibi boşan lafları dışında aileci bir koca için mucizevi bir tavsiye bekledi. Bulamayınca sinirlendi ve sizi bambaşka bir üye işe karıştırdı bence. Ama ben burda öyle bir üye hatırlamıyorum. 5 yıldır üyeyim. Dost hayatı yaşıyorum diyen kadın çıksa cesaretini öperim :) üzülmeyin sayın öğretmenim. Meslektaşmışız bu arada :)Hayır, şok oldum ya! Ben bugüne kadar sanal âlemde bile onurum, şerefimle bulundum. Hiçbir zaman yalan beyanda bulunmadım. Kimseye özel mesajda yanlış bir şey söylemedim. Evliyim, öğretmenim ben! Evli bile değilsin, dost hayatı yaşıyorsun diyor bana. Şok oldum ya! İnanamıyorum şu an böyle çirkef biriyle muhatap olduğuma! Ben ne hakaret ettim ne başka bir şey söyledim. Ben olsam sürdürmezdim böyle bir evliliği dedim sadece. Hani diyor ya “kocam gülerek niye ailem hakkında yalan söylüyorsun dedi”, kocası anlamış bunun ne kadar iftiracı olduğunu, kadın olmayan şeyleri söylüyor bana, çamur at izi kalsın hesabı; bence kocasının ailesine de aynısını yapıyor!
Ya cidden hakkimi helal etmiyorum. O kadar seviyesizsiniz ki. Allah versin layiginizi ne diyeyim
Bak hiç bu açıdan düşünmemiştim, belki de karşı taraf haklı. Boşverin sinirlenmeyin...Hayır, şok oldum ya! Ben bugüne kadar sanal âlemde bile onurum, şerefimle bulundum. Hiçbir zaman yalan beyanda bulunmadım. Kimseye özel mesajda yanlış bir şey söylemedim. Evliyim, öğretmenim ben! Evli bile değilsin, dost hayatı yaşıyorsun diyor bana. Şok oldum ya! İnanamıyorum şu an böyle çirkef biriyle muhatap olduğuma! Ben ne hakaret ettim ne başka bir şey söyledim. Ben olsam sürdürmezdim böyle bir evliliği dedim sadece. Hani diyor ya “kocam gülerek niye ailem hakkında yalan söylüyorsun dedi”, kocası anlamış bunun ne kadar iftiracı olduğunu, kadın olmayan şeyleri söylüyor bana, çamur at izi kalsın hesabı; bence kocasının ailesine de aynısını yapıyor!
Terbiyesiz. Sana cvp vermiyorum. Seninki daha net ortada suanYuuuuuh!!! Sana müstehak hadi selametle... Ben oralara inersem tekrar buraya çıkmak vakit alacak gibi görünüyor... eğitim seviyen, kültürün ortada... az bile sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?