Esimin ailesi yuvami yikmaya calisiyor

Çoğu zaman bu soruyu bende sormuştum kendime nasıl bende doldurabilirim diye ama ne hikmetse bizimkiler işe yaramıyor.
Onlar istemediği sürece uzak kalınamıyor ama yapanlar var etrafımda sanırım biraz çirkef olup her tarafı bastırmaktan geçiyor iş..

Canim ben sikintimi soyledim. Anlamadim senin problemin nedir. Psikolojin.yerinde degil.belli ki. Benim.esim.4 4 luk degil. Allaha sukur burda okuduklarimin yuzde 80 inden iyi. Ama yuzde yirmiye care ariyorum. Seni neden ilgilendirdi bu kadar onu anlamadim. Esim benim.esim. elbette sikayetimde var iyi huylari da. Sana ne bundan

Canim tanimadigin.insanlar hakkinda yorum yapma. Millete ozelden ne yazdigini okiduk hepimiz. Koca yarisi yapiyosun. Ne kadar mutsuz oldugun ortada. Ahlaksiz.

esinin egitim seviyesini ablalariyla senin dedikodu yapmandan anlayabildim.giybette master yapmislar.gorumcelerinede saygilarimi iletiyorum.senin egitim seviyeni cok yuksek bulduklari icin yuvani yikiyorlar.cunku seni cok kiskaniyorlar sen piremsessin kralicesin cunku.

Buraya konu açtığın için ilgilendiriyor ama sen doğrulardan çok rahatsız oldun anlaşılan psikoloji konusuna girmiyorum bile

Bir patlama yaşa ..
Herkesi birbirine kat karıştır dökül ne varsa herkesi topla herşeyi anlat.
Baktın olmuyor o gitsin evden sen niye gidesin ben ilk evliliğimden gittim çok pişmanım erkek gider evden ...
Şuan sorucak olursan iyiki katlanmamışım o evliliğe diyorum.

Buraya konu açtığın için ilgilendiriyor ama sen doğrulardan çok rahatsız oldun anlaşılan psikoloji konusuna girmiyorum bile
Ya tamam sen cok mutlusun. Cok iyisin. Bana yazmasan olur mu artik. Hamdolsun. Eaimin kiymetini anladim. Hepsi gecer. allah sizin gibi cirkef etmesin kimseyi. Karakter onemli

Size katilmakla beraber bende 7 yildr evliyim gayet ilgili sarilip open bana saygi duyan bi esim var ne alaka erkekler ilgisiz olur anlayamadim esim banyodan gec ciksam ne oldu diye gelip bakar sessiz dursam neyin var der .nasil bunlari normal goruyo konu sahibi anlamadim valla saskinim insallah evliligi duzelir mutlu olur

Patladigim zaman geri adim atiyo zaten. Bosanalim diyince uzuluyo istemiyo. Ama yine yapiyor.

Herşey koca değil.
Herşeyi sineye çekersen çook çekersin daha. O adamdan sana koca olmaz. Yol yakınlen ayrıl.

Canim hepsi ilgisizdir demedi benim terapiatim.de.zaten. ama geneli ilgisiz olur. Bi ogrenilebilir biseydir dedi. Bundan yana sorunum yok zaten. Degisiyo gercekten zamanla. Onceden cok aliniyordum bende. O da degisyi ama ailesi sorun yasatiyor

Defalarca soyledim. Aramizda olanlari ablana anlatma dedim ama yok. Kac kez yakaladim whatsaptan ablasina benim dedikodumu yapmis. Neler yazmis. Hazmedemiyorum. Bende istemiyorum bu adami. Ama onlari sevindirmek.istemiyorum.
Ya Allah aşkına bu saçma sapan zihniyetten kurtulmadıkça mutlu olamazsın! Onlar sevinse ne olur sevinmese ne olur? Hayatın zindan olmuş kim seviniyorsa sevinsin sen kaç kendini kurtar!

Canim hepsi ilgisizdir demedi benim terapiatim.de.zaten. ama geneli ilgisiz olur. Bi ogrenilebilir biseydir dedi. Bundan yana sorunum yok zaten. Degisiyo gercekten zamanla. Onceden cok aliniyordum bende. O da degisyi ama ailesi sorun yasatiyor
Suan daha iyi anladim canm seni.genelleme yaptin gbi geldi bana.bi muddet sessz kal kocana ailesiyle ilgili konusma madem inanmiyo onlarin adini agzina alma gorusmede esinin ailesyle esinlede kavga cikarma ailesi yuzunden bakalim ne olucak bi dene insallah yuvaniz kurtulur allah yardmcn olsun

Oyle olmuyor uste. Onlar yokken esim iyi diyorum. Onlar doldurusa getiriyolar. Ayrilsam daha dogrusunu mu bulucam. Benim yuvamo bunlar yikiyor. Esimden yana bi aikayetim yok. Onlarin.etkisinde yapiyor hepsini
İyi de eşin de adam olsun da başkasının lafıyla eşini atmasın. Sorun tam da eşinde!

2 seçenek var, ya boşanacaksın, yada sen onlardan daha akıllı davranıp eşini kendi tarafına çekeceksin hatta onları da mum edeceksin. İyileri oynayacaksın, hiç kimseye hiç kimseye şikayet etmeyeceksin vs sonunda seni üzemediklerini anlayıncs pesedebilirler.

Ne yazmışım özelden ya? Ne diyorsun sen? Bu ne biçim bir üslup? Söyle bakayım ne yazmışım? Ne mutsuzluğu???
Ya bana gonderttirme aimdi hepsini. Isim isim yazarim cikar burda soyler hepsi. Evli bile.degilain. doat hayati yasiyosun. Dertlerini yaziyosun millete aonra insanlara hakaret ediyosun. Bana yazma. Senden bi fikir beklemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…