- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
- Konu Sahibi Minikkalp34
-
Bende aynı seyleri yasıyorum canım seni çok iyi anlıyorum bu tipler mutsuzluklardan mutlu oluyorlar ego tatmin ediyorlar insan üzerinde..Agzimi actim bir kez onlar hepsi birden inkar ettiler. Esim bana boyle dalga gecerek gulerek ya neden ailem hakkinda yalan.soyluyosun. amacin ne dedi o an varya olmek.iatedim. hakliyken boyle auclu olmak hemde esinin.gozunde. o kadar agir ki. Ve onlarda sinsi sinsi sirittilar. Keyif keyifli cay ictiler. Allaha havale ettim ama dayanamiyorum. Resmen bizim evimiz hizirsuz olaun.diye herseyi yapiyolar
Bu mesaj size ait. Hani diyorsunuz ya ‘ailesi olmasa eşim o kadar iyi olacak ki’, emin misiniz bundan???
Bunlar bir cok.erkekte olan seyler cnm. Evlilik terapistine gidiyoruz ve buny bana uzamn soyledi. Erkeklerin genel ozellikleri araaindaki tavirlari. Ve bunlar zaman zaman degiaiyor. Ogrenilebilir seyler oldugunu da uzman soyledi. Ama ablasi mevzusu farkli. Benim canimi bu aikiyor. Ayrica ilgisiz diye bosannamam.zaten. ilgili olan erkek varmi? Kim ilgisiz diye bosanmis kocasindan. Hayatta cok.daha onemli konular car evlilikte. Sanirim evli degilsin veya o olgunlukta degilsin. Bilemiyorum.Bu mesaj size ait. Hani diyorsunuz ya ‘ailesi olmasa eşim o kadar iyi olacak ki’, emin misiniz bundan???
Oyle olmuyor uste. Onlar yokken esim iyi diyorum. Onlar doldurusa getiriyolar. Ayrilsam daha dogrusunu mu bulucam. Benim yuvamo bunlar yikiyor. Esimden yana bi aikayetim yok. Onlarin.etkisinde yapiyor hepsini
Insallah sen boyle bi adama denk gelirsen bosanirsjn o zaman ne diyim. Cok basit konusuyosunuz. Bir cok.insandan hamdolsun iyi yonleri var. Beni uzen yonleri de var. Ben bunlar konusunda yardim istedim. Ama sizin zihniyetten degil.Yuh yaaa!
Nasıl evli kalıyo bu adamla hala pess. İyi yakalamışsınız
Hayda bedduaya ne gerek var pardon sizde kaos kavga seviyorsunuz sanırımInsallah sen boyle bi adama denk gelirsen bosanirsjn o zaman ne diyim. Cok basit konusuyosunuz. Bir cok.insandan hamdolsun iyi yonleri var. Beni uzen yonleri de var. Ben bunlar konusunda yardim istedim. Ama sizin zihniyetten degil.
Ailen kulturel bakimdan zengin ekonuomik olarak iyi duzeyde. Seni seviyorlar ama sen kendini israrla sahipsiz ediyorsun.burda binlerce kadin ailesinden siddet gordugu halde esinden gizliyor biliyormusun? Cunku erkegin iyisi sen iyi oldugu kadar iyi. Ben burda okuduklarima nazaran iyi bir ese sahibim. Yinede cok degilde iste kotunun iyisi diyelim.saygin bir meslegi iyi bir geliri var ve tum parayi eve harcar. Aileme saygilidir benden cok arar sorar. Ama yinede ailemle alakali tek sorunu soylemem.yansitmam.en ufak firsatta ailem arkamda ceker giderim diyorum. Ki sen bayramda gidememesin.yalan yok bu durumlarda ne sizin gibi kadinlara aciyorum ne o buyuuuuk onurunuzu kiran askiniza saygi duruyorum. Velhasil gorumceler az bile yapar bu durumda.Merhaba arkadaslar oncelikle tam 7 gundur gece gunduz agliyorum. 10 aylik evliyim ve goz gore gore yuvam yikiliyor. Bense kendimi ve yuvami korumak.icin agzimi acsam yalanci damgasina carptiriliyorum. Evlendim evleneli esimin ailesinin turlu entrikalarina maruz kaldim. Evlenmeden once ve evliyken devamli gorumcelerim bana esimi kotulediler. Ta ki 1 ay oncesinde bublari esime haber verene kadar. Esime soyledigimde ise annesi babasi 2 ablasi hepsi inkar etti ve esim benim yalan soyledigimi dusunuyor. Bunu da sineye cektim sustum. Asil sorun esim bu insanlardan asiri etkileniyor. Benim aileme karsi devamli tavirli. Gelsinler iatemiyor gitmek istemiyor. Devamli kavga cikariyor. Anne baba demiyor. Asiri aoguk davraniyor vs. Hepsini sineye cekiyorum. Ama sineye cekemedigim bisey varki bu bayram ben evde ne aileme gidebildim ne disari cikabildim. Herkes tatil yaparken ben agladim tek basima. Buyuk gorumcem evliligimde mutsuz paikolojik ilac kullanan biri ve esimi rahat birakmiyor. Once bana eaimin.dedikodusunu yapti. Esime de benim ve ailemin.dedikodusunu yaparak bizden nefret ettirdi. Esim en ufak bir anlasmazligimizda hemen ablasina herseyimizi anlatiyor. Ablasi gunde 5 kere ariyor. En ufak bir tartismamizda hemen oraya gidip dolup gelip kavga ediyor beni sucluyor. 6 gundur evde ayri yatiyor ve her sabah cikip gidiyor aksam gec geliyor. Telefonuna baktim her sabah gittigi saatte ablasi aramis. Yani devamli cagiriyor. Gercekten kizlar beynim uyusuyor artik. Kafayi yiycem basim cok agriyor. Yuvamizi yikmak icin calisiyor 50 yasinda kadin ya. Kaynanamla ltli ustlu oturuyolar. Bide evde 40 yasinda baska gorumcem var. Dedim onla dertleseyim. Msj attim size yemin ederim 3 dk gecmedi esimi aradi tek tek haber verdi her soyledigimi. Ve esim bana bagirdi. Esimden nefret ediyorum. Hepsinden nefret ediyorum. Bu 40 yaaindaki gorumcemle esim 15 yildir konusmuyolardi ben baristirdim zorlaya Orlaya. Simdi benim yuvami yikmaya ugrasiyolar. Suan kendimi zor tutuyorum onlari arayip dusun artik yakamdan dememek icin. Nolur bana bi akil verin. Esim kukla gibi. Ablasi gel diyor geliyor git diyor gidiyor. Bana int ne zaman aramiz soguk olsa esimi cagiriyo hadi gel yemek hazir diye. Esimde gidiyo. Dedikodu yapiyolar. Buna ek olarak bneim ailem onlardan kat kat fazla hem kulturel hem ekonomik olarak iyi. Cevremiz cok genis. Onlar ise herkesle kavgali. Esimin benim akrabalarimla tanisip kaynasmasini istemiyorlar. Bu yuzden esimi nefret ettirmek icin. Aileme gondermemek icin her hafta sonu sacma sapan sekilde esimi cagiriyolar. Devamli programimizi iptal ettiriyolar. Ya herseyi yaptilar bana dayanamiyorum. Gercekten esyalarimi alip gitmek iatiyorum. Ama onlarin iatedigi de bu zaten. Esimi de seviyorum yuvami yikmak istemiyorum ama esim anlamiyor. Allah aakina bana yadim edin kafayi yiycem.
Evet. Oyle gercekten. Maddi bir sorun yok herseyimiz var. Esim evine bagli calisir kazanir sadece sorun oldugunda ablasi ve ailesi araya girmese kendi aramizda halledicez ama yok. Inatla iliakimizin.icindeler. benimde aklima hic bir sey gelmiyor. Yani nasil.uzak.tutacagimi nilmiyorum. Evlilik terapiati yardimci oluyor aslinda hepsine ama bu konu yine benim becerime kaliyor. Taktik yok bende.Bende aynı seyleri yasıyorum canım seni çok iyi anlıyorum bu tipler mutsuzluklardan mutlu oluyorlar ego tatmin ediyorlar insan üzerinde..
İş eşte bitiyor maalesef tek taraflı yürütmeye çalışırsanız çabuk yıpranırsınız 9 aylık evliydiniz dimi yazık değil mi size bu muydu evlilik hayaliniz bunlarla ömrünüzü heba etmeyin kıymetinizi bilmezler.
Canim. Sen boyle bir adama.denk gelirsen bosanirsin.o zaman dedim. Turkce biliyorsan okumussundur. Bu beddua degil. Sen soyledin bunu. Bende sen in basina gelirse sen oyle yaparsin.dedim. okudugunu anlayamiyorsan sacma.sapan.vaktimi alma.Hayda bedduaya ne gerek var pardon sizde kaos kavga seviyorsunuz sanırım
Yahu esin iyi bir adam olsa senim dedikodunu ablasiyla yaparmi.Oyle olmuyor uste. Onlar yokken esim iyi diyorum. Onlar doldurusa getiriyolar. Ayrilsam daha dogrusunu mu bulucam. Benim yuvamo bunlar yikiyor. Esimden yana bi aikayetim yok. Onlarin.etkisinde yapiyor hepsini
zaten eşin uzak duruyorAilem haberdar ama annem sabret diyor. Ve esim hataaini labul etmez cunku hic yanliz birakmiyolar. Bu sefer ailemle kotu olsun.istemiyorum. cunku onlarda bunu bekliyor. Annem veya babamin canina tak desin esimi arasin.sen.neden boyle yapiyosun.desinler ve tartisma.ciksin bunu bekliyolar. Bir kez annemle oldu zaten. Esim.hala kin.guduyor. onlara da gun doguyor. Bak ne bicim insanlar onlardan uzak dur diye iyice uzaklastieiyolar onu benden ve ailemden. Cok kotuyum.artik tahammulum.kalmadi. zaten hastayim. Kanser oncesi lezyon saptandi. Sigara icmemem lazim. Sigara iciyorum bunlarin yuzunden. Beynim uyusuk suan
11 yıllık evliyim. 42 yaşındayım ve gayet olgunum şekerim. İlgili olmaları normal olan zaten ve evet ilgili olan erkek çooook. Bir tanesi de benim eşim. 8 aylık evlilikte ilgisizlikten vb. terapiste gidiyorsanız konu sahibi, tek sorununuz eşinizin ailesi değildir. Eşinizle ilgili yazdıklarınız gerçekten çok kötü ve bence boşanma sebebi. Tabii benim “kocişimi bana karşı dolduruyorlar, ailesi kötü, bizi ayırmaya çalışıyorlar, yoksa kocişim çok iyi, çok saf, bir kociş bulmuşum, niye bırakayım onu” kompleksim yok, o yüzden gözünün yaşına bakmam böyle kocanın!Bunlar bir cok.erkekte olan seyler cnm. Evlilik terapistine gidiyoruz ve buny bana uzamn soyledi. Erkeklerin genel ozellikleri araaindaki tavirlari. Ve bunlar zaman zaman degiaiyor. Ogrenilebilir seyler oldugunu da uzman soyledi. Ama ablasi mevzusu farkli. Benim canimi bu aikiyor. Ayrica ilgisiz diye bosannamam.zaten. ilgili olan erkek varmi? Kim ilgisiz diye bosanmis kocasindan. Hayatta cok.daha onemli konular car evlilikte. Sanirim evli degilsin veya o olgunlukta degilsin. Bilemiyorum.
Bu yorumu benim yorumuma yapmadınız başka bir üyeye yaptınız ben rahatsız oldum cevap verdim okumayı kimin bilmediği ortada ayrıca sizin için 5kuruş harcamaktan kaçınan aylardır bir tatlı söz söylemeyen kocanızı bu kadar da savunmayın durum ortadaCanim. Sen boyle bir adama.denk gelirsen bosanirsin.o zaman dedim. Turkce biliyorsan okumussundur. Bu beddua degil. Sen soyledin bunu. Bende sen in basina gelirse sen oyle yaparsin.dedim. okudugunu anlayamiyorsan sacma.sapan.vaktimi alma.
Bilmeden hakaret ediyorsun. Senin acimana muhtac degilim zaten. Esini anlattigin kriterlere benim esimde sahip. Ben de esimde egitim.duzeyimiz senden daha yuksek oldugundan eminim. Bizimde gelirimiz cok.iyi. benim esimde eve harcar. Bunlardan yana.sorun yok zaten. Her neyse. Ben neyi sordum sen ne yazmissin.Ailen kulturel bakimdan zengin ekonuomik olarak iyi duzeyde. Seni seviyorlar ama sen kendini israrla sahipsiz ediyorsun.burda binlerce kadin ailesinden siddet gordugu halde esinden gizliyor biliyormusun? Cunku erkegin iyisi sen iyi oldugu kadar iyi. Ben burda okuduklarima nazaran iyi bir ese sahibim. Yinede cok degilde iste kotunun iyisi diyelim.saygin bir meslegi iyi bir geliri var ve tum parayi eve harcar. Aileme saygilidir benden cok arar sorar. Ama yinede ailemle alakali tek sorunu soylemem.yansitmam.en ufak firsatta ailem arkamda ceker giderim diyorum. Ki sen bayramda gidememesin.yalan yok bu durumlarda ne sizin gibi kadinlara aciyorum ne o buyuuuuk onurunuzu kiran askiniza saygi duruyorum. Velhasil gorumceler az bile yapar bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?