• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamla baristik hersey bebegim icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Komik mi bu simdi? reklam yapmaya calisiyor bence. cavidan diye isim mi olur? Cavidandan kinoali bir urun olur anca 😅

Sesli güldüm dakikalarca eşim şok olmuş beni izliyor. 😂😂😂😂😂😂😂 bana diyor ki karıcım YALVARIRIM artık gülme. Bak kızımız parmak uçlarında korkudan zıplıyor diyor😂😊😂😂😂

arkadaslar 7 haftalik gebeyim yine bildiginiz gibi ve daha once esimle gorumcemin dolduruslari yüzünden tartistik takip edenler biliorlar ve ben annelik icgüdüsüyle cocugumun gelecegi icin alttan almaya karar verdim ve esimle barismak adina odamdan ciktim ve o televizyon izlerken surpriz olsun diye parmak uclarimda giderek mutfata gittim sessizce ve kionali melisali yeşil çay yaptim pratik bir sekilde ve esime cikarttim üst kata evimiz iki katli ve gozlerinin icine bakarak evliligimizi kurtarmak ve cocuklarim icin cayini doldurdum bana dedi ki sana sadece birsey sormak istiyorum dedi sor dedim cavidan dedi handana dedi neden hamilelik tavsiyeleri veriyosun dedikizin zoruna gidiyor mahrem görüyor konusmak istemiyor bellki böyle seyleri ve alınıyor rahatsız oluyor yapma bunu ailemle beni aramda birakma YLAVARIRIM dedi o büyük harfle yazdigim yerde sesini biraz yükseltir gibi yapti ben hamileliginde verdigi etkiyle aglar gibi oldum gözlerim doldu yaşlarla ama içime attim özür dilerim askim birdaha olmaz gibisine ve baristik.
siz siz olun asla gorumcelerinizin kayinvalidelerinizn yuvanizi yikmasina izin vermeyin
Tamam Cavidancım :uykucu:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X